- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Pulsar #100392 üzenetére
Nekem hasonló kategóriájú, talán "mustool" fantázianevű van. A kép nem késik észrevehetően, lehet alatta forrasztani. Meg kell szokni, hogy nincs térlátás, ezért a pontos pozicionálás nehezebb, időnként fordítani kell a panelen és más szögből is megnézni.
Ha függőlegesen áll akkor csillog a kép, ha ferdén áll akkor a kép jó, de nehezebb pontosan pozícionálni. Viszont meg lehet szokni, és utána már könnyű vele dolgozni. Nekem van rendes optikai sztereó mikroszkópom is. Azzal van szuper kép, térlátás, csak abba meg adott szögben kell belenézni, és hosszú távon fárasztó.Valószínűleg optikai mikroszkóp, egy jobb kamerával kiegészítve adna optimális eredményt, egy 21...32"-os monitorral. Nyilván ez horor költség lenne, ahhoz képest amit kinéztél. Ha nem napi szinten fogsz forrasztani alatta, akkor szerintem jó lesz.
-
Jarod1
veterán
válasz
Pulsar #100392 üzenetére
hát ez a monitoros mikroszkóp nem éppen jó,
szerintem a kép biztos késik, mi bent a cégnél hagyományos használunk, két szemmel
nézed és alatta forrasztol, igaz ez álványos, Leica 4x nagyítás, állítható led világítás,
igaz ez 3 misi...aha nem nap használathoz kell akkor lehet kapni nagyító lecsés állványt, 2 csipesz van amivel megfogja az anyagot..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest