Hirdetés
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudod hogy én eléggé zöld vagyok de én is elemmel használom.
Valami Osanos sajátmárkás rettenet bill-egér kombó, 3 éve vettem 3000 forintért.
És meg vagyok rajta döbbenve. Se a bill. se az egéren nincs kapcsoló.
Egér 1 darab jófajta ceruzaelemmel 10 hónapot, a bill. 1 darab mikro elemmel 6-7 hónapot megy el úgy hogy napi legalább 4 órai használatba vannak.
Igazad van ebbe nincs semmi kihívás -
ekkold
Topikgazda
FDH-tól akár 1db is rendelhető:
[link: MCP1700]
Mondjuk ennek 1,6µA a tipikus nyugalmi árama, és 4µA a maximális, és horror 200Ft ba kerülMost nézem van a chipcad-nél is, hasonló áron, és akár furatszerelt verzióban is elérhető.
szerk: [chipcad link] 111Ft + Áfa -
ekkold
Topikgazda
Sokféle LDO létezik, pl.: [link: 1,8V-os LDO típusok, 1µA alatti nyugalmi árammal]
A mousernél (fenti link) pl. 140 találatot ad a keresést erre szűkítve, de máshol is találnék szerintem, ha kicsit még keresgélnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AsRock P4i65G Alaplap (DOBOZOS)
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest