- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #80278 üzenetére
Léptetőhöz kell, ja, ez kimaradt?
Sikerült tegnap este hülyén fogalmazni, sry.
Azt tudom, hogy ez DC-hez nem lesz jó, de arra vannak bevált dó'gokHOPP
Nem lesz jó, mert 2 tekercses léptetőmotorjaim vannakVagy ez menne úgy is, hogy a 2 tekercs egyik végét rántom fel tápra a két ellenállással?
"Ott 4 darab fogyasztó, illetve tekercs van és mind a 4 a negatívot kapja kapcsoltan"
Jaja, ezért fogott meg a rajzHasonlót már ötleteltem, 2 dióda a híd tetejére, meg 2 NPN az aljára, ott az egyik irányban csak fél tápfesszel forogna, de elvileg működne. Csak ezzel sem voltam akkor előrébb.
-
válasz
tordaitibi #80276 üzenetére
És @lewegee : egy ilyet találtam, ez jónak is tűnik. Amúgy megy egyfélével is, csak a felső rész nyitásához kell még némi macera (elvileg egy plusz tranzisztorral kapcsolja a tápról a gate-et, ha jól értem), nekem meg az a lényeg, hogy minél kevesebb alkatrész kelljen
-
Hello,
Van valakinek bevált FET-es motor polaritásváltó rajza? Előny, ha csak N vagy P FET-ekből áll
-
-
Hello,
Hülye kérdés.
Van egy lerúgott kis földbe leszúrható napelemes hangulatfényem. Napelem, egy LED, sötétben világít. Az akkuja elég ramaty lehet, Ni-MH, 1,2V, 40mA, 4mA/14 órás töltési idővel.
Ha ennek a helyére egy lerúgott, de 600mA-s akkut kötök, az elvileg nem lehet baj, mert a csereakku kapacitása nagyobb. Ha kiteszem a napra, akkor az akkun mérhető 1,32V -t a napelem megtolja 1,37 köré. Feltöltve tettem az áramkörbe az akkut, mennyire lehetséges, hogy ha ezt hosszabb távon süti a nap, akkor túltöltse, akár eldurranjon? (Szerintem semennyire, a kérdés az, hogy jól gondolom-e.)
Órát akarok üzemeltetni róla, kínai kvarc óraszerkezet, ami még fogyasztana is az akkuból, folyamatosan.
-
-
-
-
-
-
válasz
csabyka666 #79620 üzenetére
2x7,5V jön ki...
-
-
válasz
Spancer RE #79607 üzenetére
Én legutóbb talán CD meghajtóban láttam...
-
válasz
Dr. Szilikát #79605 üzenetére
Vékony (1-es, 0.5-ös) mérőtüskét szokás még ráforrasztani a gyári végére
-
válasz
Smiley #79597 üzenetére
Azért a legtöbb adatot azért tartja az ember, mert fontos
Nekem nem egy volt a NAS-ban, amin voltak Smart hibák, folyamatosan figyelve, és ha elkezdett romlani, akkor csere.
Meg mondjuk a Smart képes betárolni hibákat adatkábel/táp miatt is.
Persze más egy éles storage meg egy otthoni, de azért itt elsősorban SOHO esetek vannak -
-
válasz
Dr. Szilikát #79592 üzenetére
Ez se volt kérdés, kb. standard a cucc globálisan
-
-
válasz
tordaitibi #79565 üzenetére
Pedig az szokott lenni.
Vannak amúgy arcok (Totalcar-on volt írás), akik autók LCD-ihez ragasztanak ilyen flexkábeleket, de gyanítom, hogy drágább lenne, mint a monitor.
Amúgy káva le, papírcsík alá, és az odafogjaParasztmegoldás
-
-
-
Nem felel meg az alkalmazásra. Csupa olyan elképzelésem van, amiben adott pozíciókra kell beállni, elég finoman.
Mostanra kipróbáltam a digitális szervót is. Ez valami meredek.
Tehát csinálok 2 szervót, 2 lábra, és teljesen össze-vissza működik. Kiírok az egyikre értéket, elfordul, írok a másikra, és arra is mind a kettő mozog.
Egy szervóval meg működik. (0 és 2-es láb.) -
Van kb. 5 analóg tower szervóm, mert a kedves kínaiak azt küldtek normál szervó helyett a tavasszal.
Valaki nem cserélné normálra (akár 4db-ra)? (Tudom, hogy nem szabad hirdetni, de cserélnék, nem anyagi haszonszerzés a cél.) -
válasz
rednifegnar #79265 üzenetére
De olyan tok is van, amibe beteszel 4db AA akkut...
-
-
-
-
válasz
csabyka666 #79251 üzenetére
Szétszeded, megkeresed a földet, és a tápcsatin amelyik a földhöz zárlat, az a -
-
-
-
válasz
Donki Hóte #79242 üzenetére
Gyárak ki/bejáratánál használatos, kiszűrni a részegeket/tolvajokat
(Véletlenszerű ellenőrzéssel.)
-
-
-
-
válasz
rednifegnar #79214 üzenetére
Az egyik első Logout postom az volt, ahogyan haver MP4 lejátszóját összegányolták garanciában
Letört jack aljzat mellett hajszálvékony dróttal átkötve
-
-
-
válasz
Dr. Szilikát #79188 üzenetére
Köszi
A motor felőli pár mm-t kihagyva most kb. jó. Elég passzentosan fért be a motor, még az is lehet, hogy a háza feszült meg, és azért szorult (kivettem, úgy könnyebben forgott, wtf...) -
-
válasz
Dr. Szilikát #79179 üzenetére
Erre van esetleg valami ötleted?
(Azon kívül, hogy valószínűleg szorul a motor, de az is érdekes, mert mitől? Meg akkor néha miért jó...)
-
válasz
tillatrilla #79170 üzenetére
A papír nincs beleesve a hűtő házába?
-
válasz
tillatrilla #79167 üzenetére
Motoron nincs típusszám?
@léptetőmocor téma : Nagyon fura amúgy, 2 motor van ebben a cuccban, és ezt, amelyik hibázik, elég nehéz forgatni.
Viszont ha megfeszegetem a tengelyt, akkor egy ideig jól működik.
(A másik még nincs bekötve sem, és persze nem lenne jó ötlet felcserélni)
-
OK
A motor mérve jó... Hogy elakad-e, azt nem tudom.
Illetve, még az a fura, hogy 1s, 3-4s lépésközzel jó, hosszabbal meg nem. Pont mint amikor egy kondi sül le...A vezérlést nem tudom 100%-ra, még túrom
De elvileg jól van bekötve, mert sikerült már rosszul bekötni, és akkor tényleg meredek dolgokat csinált
(Rezgés, sípolás, stb.)
-
Na de ha lekapcsolom a vezérlést (a driver tápját nem) akkor nem melegszik, tök hideg. Igaz, elég sokáig próbálgattam így. Legrosszabb esetben felcserélem a motor is, csak már össze van rakva a cucc, és a motoroknak más helyen vannak a furatai.
Nem járok Deb. közelébeDe megoldom, ha csak ez lenne a baja.
-
-
Hosszabb lépéssorokat bármikor lenyom egy hosszban, vagy sok kicsit, pl. 1mp közökkel. 10-20mp vagy több állás után nem tud kis lépéseket menni, de pár próbálkozás után megindul, meg egy hosszúban is megy.
Melegedés csak akkor van, ha nem kapcsolom le a vezérlést (az Arduino Stepper library ilyen, bekapcsolva hagyja a motort, hogy tartsa a helyzetet - nekem ez nem kell, mert orsóval hajtott cucc, nem mozdul el magától). Valszeg attól melegszik, hogy folyamat áram alatt van. Ha 300-500ms után lelövöm, akkor nem melegszik, de amúgy a mozgást nem befolyásolja ez, kipróbáltam lekapcsolással, anélkül is, ugyanolyan. És korábban nem akadt el.
Nem tudom, ezen van-e áramkorlát, szerintem nincs. Az a kisebb gond, amúgy az USB3 is 1A-t bír.
A kondit lehet benéztem, van 2 SMD kondi a driveren, az lehet csak általában a 2 FET VCC oldalán szűr. Meg van egy nagyobb az a tápon lehet puffer.
A modul pont ilyen :
-
- Nem folyaatos üzemben van, időközönként mozog, általában kicsiket, néha többet
- Perpill. nem akarok másik drivert venni, ebből van pár, sok idő, amíg ideérmásik, meg jelenleg drága is
- 3V-ról meg se mozdult...
Amúgy nem az a baja, hogy leveszem a vezérlést, kipróbáltam, hogy rajta marad, úgy sem mozog jobban. -
Közben gyanítom, hogy az a baja, hogy leveszem a motorra menő kimeneteket 300ms után, és a driver kimenő kondijai gondolom kisülnek. Viszont ha rajta hagyom, akkor meg melegszik a motor :S (5V-ról kézzel meg se lehet fogni.)
Van erre valakinek tuti ötlete?(Gondolom paraszt megoldás, ha mondjuk 100ms-onként kapcsolgatom neki...)
-
CD fejmotor (2 tekercses léptető) + L9110 dual FET H-híd modul + Arduino.
Egy ideig szépen ment, aztán egyszer csak random megáll. Olyankor látom, hogy erőlködik, de nem tud megmozdulni. Nagyon nem kell erőlködnie, könnyen mozgó cucc van rajta. Megmozgatom, utána jól működik. Egy ideig jól ment lejjebb vett sebességgel, de már így is elakad néha. Főleg akkor, ha egy kicsit áll (egy percet mondjuk). Hosszabb mozgásokat viszont gond nélkül végignyom, olyankor nem áll meg közben.
Néha sikerült rosszul összedugni, meg sokszor csináltam olyat, hogy a végállásban rossz irányba indul el, és recsegett pár száz lépést
Viszont nem melegszik, stb. Tekercsek jók, mérve kb. 0.12ohm mind a kettő.
Mi baja tud lenni ilyenkor egy ilyen motornak (vagy a hídnak?) Kerestem képeket a belsejéről, kb. semmi nincs benne a két tekercsen kívül.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
#90088192 #78980 üzenetére
A motani megoldásom ilyesmi (csak a rúd közepét mozgatja), de annak a vége íven mozog. Egy 5-6 centis úd vége vagy 1cm-t csap ki-be
Meg elég széles - OK, ha kell hely, lesz, de jobb azért a kicsi.Fogasléc lenne a frankó, de az nincs is, meg macerább is összerakni
Mindenesetre köszi az ötleteket
-
-
válasz
tordaitibi #78976 üzenetére
Hely annyi van, amennyit gondolok mellé
Még csak ötletelés szinten megy.
Nem hülyeség
Mondjuk simán egy rugóval is lehetne talán nyújtani rajta.@Jarod1 : Nem felejtettem el a kallódó CD meghajtókat, kellenek majd
-
-
Hello,
Nem jut semmi értemes eszembe arra, hogy hogyan lehetne egy CD fejmozgató motor mozgástartományát kiterjeszteni.
Terhelés nem lenne rajta gyakorlatilag, csak az kéne, hogy ne csak 5-6cm-t mozogjon az a csúszka, amit visz, hanem többet. (Vagy valami, amit a csúszka mozgat.)Minden ötlet köszi
-
válasz
razorbenke92 #78970 üzenetére
Ez címlapon is ütne
Manapság kevés van ott, illetve nekem túl sok az "ilyet vettem" típusú bemutató, kevés a saját munka.
-
válasz
razorbenke92 #78964 üzenetére
Ezt érdemesebb lenne Logout címlapra megírni, baromi jó téma
Pont az ilyesmit hiányolom onnan
-
válasz
Dr. Szilikát #78960 üzenetére
@Dr. Szilikát : Ez egy 750W-os moduláris szörnyeteg
Nem is túl régi, kondik jók, stb. Üresen indul, gépre dugva meghúz a relé, el is enged. Tehát akkor hisztizik be, ha valami áram is folyna. És üresen a feszek is jók.
@Tordaitibi : Én meg szoktam csinálni az ilyeneket is, ha tudom, pláne ha valami bontott cuccot fel lehet használni. Az is ingyen van
-
Mi szokott olyat okozni, hogy egy ATX táp csak terhelésen nem indul?
Kisfesz oldalon tippeltem zárlatra, de nincs, illetve terhelés nélkül indul. -
-
-
-
-
válasz
Batman2 #78755 üzenetére
Höhö.
Külseje a föld, a lapos rész belső oldala a +, a tüske középen az ID.
A kör alakúnak ugyanez volt a kiosztása, használok pár átalakítót oda-vissza -
válasz
tordaitibi #78749 üzenetére
Ja, ért. Mondjuk azért cég esetén csak érdemes lenne rendesen megcsinálni, nem olyan drága egy kisebb UPS, ami egy kis ideig elviszi azt a gépet. (Ha már a rendes biztonsági cuccra nem akarták bekötni
)
Másik táppal is néztétek? Hátha csak a tápjában halódik a puffer. -
válasz
tordaitibi #78745 üzenetére
" mert másfél évig bírja egy pakk a folyamatos töltés mellett,"
Ott valami nem jó. Ha nincs folyamat lemerítgetve, akkor egy normális töltőelektronika nem nyírja ki a lítiumakkut, ha rajta van.
Esetleg ha van a géphez gyári akkumanagement szoftver, abban is lehet jó esetben állítgatni, hogy mennyire töltse fel, és milyen esetekben.BTW az is szép cég, ahol 1 laptopra bíznak kritikus infrastruktúrát
Én inkább UPS-t tennék elé, ha már a saját akkuja nem jó. Kulturáltabb, és bármilyen laptophoz jó lesz később.
-
válasz
Dr. Szilikát #78738 üzenetére
Nem általánosítható. Gyártótól függ, hogy éppen milyen design van. Valami 2000-es évekbeli Compaq volt 16V-os, de találkoztam már Pentium1-es 12V-os Gericommal is.
Amúgy a Lenovo akkuk is 12V-t adnak, 3s2p vagy 3s3p akkuval pl. (A legtöbb akku ilyen, 3s általában.)@Donki Hóte : Ha nincs meg a 3., akkor automatikusan a leggyengébb ismertnek veszi asszem. Meg voltak rendes Sony dugóval is Lenovo-k, bár nem tudom, hogy konzumer vonalon mikor hagyták abba, Thinkpad a T41 körül hagyta el.
-
-
-
válasz
baly81 #78720 üzenetére
Ez EX DG HSM APO... Már ami itt van az asztalon. Kb. másfélszer akkora, mint a videón (arról sincs sok minden, de 2-3 videó akad, az régebbi verzsön lehet). Brutál nehéz
@lewegee2 : 70-300-am van saját is, azt már rutinból pakolom szét
(meg az nem is bonyolult, csak a közepét ne szedd szét). De ez a 100-300 1-2 ligával feljebb van, ez egy tank
Én csak a csavar lefúrásától irtózomÉs a saját 170-500-asomnak is ez a baja, csak azon legalább a fókusz szorul, azt is meg kéne oldani
-
Szerelt már valaki Sigma 70-300-at? Sehol semmi infó, hogy hogyan esne szét.
-
válasz
Dr. Szilikát #78707 üzenetére
Autóakkut legutóbb én is egy 15V-os 3A táppal töltöttem, csak annyira kellett, hogy az ismeretlen okú merülésből visszahozzam annyira, hogy induljon
-
válasz
Kukipapa_rr #78704 üzenetére
6V-al fel lehet. Mérj rá te is az akkura, ha nincs tele, és bedugod a töltőt, akkor valaminek változnia kell.
De még inkább kéne tudni, hogy melyik részében van a töltőáramkör? Mert ha az autóban, akkor simán mehet egy 6-7-8V-os külső táppal, ha a tápban, akkor meg azt kell használni, mert lehet, hogy az akkura natúrban adod a feszt.
Sokkal egyszerűbb a gyári tápon kábelesre cserélni a villásdugót, ha amúgy működik.
Nekem pl. a Psion Revo-m tápja volt angol dugós, borzalmas vastag 3 villával, arra paraszt módon forrasztottam 220-as kábelt, zsugorcső, és sokkal kényelmesebb volt használni. -
válasz
Kukipapa_rr #78699 üzenetére
Szedd szét a meglevő tápot, vegyél egy szerelt 220-as kábelt (vagy levágni kuka mellé rakott TV-ről, akármiről), és forraszd be a 220-as csatlakozó villái helyére.
A LED nem a kisautón van?
Mert ha a töltőn, akkor nem fogod látni, de ezért kéne tudni, hogy a töltőelektronika az autóban van-e (valószínűleg).
Ha bedugod a töltőre, és nincs tele az akku, akkor az akkun meg kéne jelennie a töltőfeszültségnek. -
válasz
Kukipapa_rr #78697 üzenetére
Kérdés, mi van a töltőben és az autóban?
Polaritása helyes az új töltőnek?
A 6V elég is lehet, de a 7V-tól sem kéne annyi idő alatt bajának lennie, amíg látod, hogy tölt-e.Eltört a töltője -> ez hogy néz ki? Hol tört el?
-
válasz
#85619712 #78683 üzenetére
És tényleg.
Vannak ilyen extrém alacsony nyitójú diódák.OK, ha 0,9V -on állt meg a töltés, akkor 3db 0,3V-os is lehetett
Mondjuk ilyen 0,2V-os jól jött volna az akkuteszterembe is.
-
-
-
válasz
tordaitibi #78675 üzenetére
Valszeg az tett jót neki, hogy rendesen le lettek sütve.
-
válasz
baly81 #78662 üzenetére
"Nem tudom mit értesz a nagyon gyors töltés alatt!(?) "
Mondom vakuA vaku az akkumulátorról tölt fel kondit
@Batman2 : Ez megnyugtató
Ni-Cd akkut felejtettem ellenálláson át való töltésen hosszabb időre. Kis híja volt, hogy nem gyulladt meg
Szétfolyt kb. (Nem szokványos, 9V-os akku volt, mondjuk borzalmas állapotban már.)
Amúgy ja, a nikkel-alapú dolgok egyáltalán nem tolerálják a nem megfelelő töltést, élettartamban sem. A lítium se szereti, de valamivel jobban bírja. -
-
válasz
Dr. Szilikát #78652 üzenetére
OK - ez teljesen jó, de én inkább akkor vagyok nyugodt, ha elfelejtem/stb., akkor sem lesz baja, ill. ha az akku épp' akkortalál tönkremenni, akkor se durran, mert a töltő pl. észreveszi a melegedést/rövidzárat/rendellenes viselkedést/akármi.
-
válasz
Dr. Szilikát #78650 üzenetére
Ni-Cd az más, azt több gyártó is csinálta, hogy csak tolta neki az áramot.
-
válasz
Dr. Szilikát #78647 üzenetére
Azért én egy Ni-Mh se bíznék buta töltőre, mert elfűti az áramot, de nem tesz jót neki, és sosem lehet tudni, hogy mi van, ha hosszabb ideig rajtahagyod. Szóval még az újgenerációs akkut a nikkel helyére az OK, ha lekapcsolós töltő van, de annál butábbat nem szeretek sehol.
-
válasz
PitLee #78645 üzenetére
Igazad lehet, az magyarázná, hogy miért az van megadva, de magasabbra töltik.
@g.peter23 : Nem teljesen olyan a kémiája, mint a Ni-Mh, de érdekes módon a vakuim pl. lassabban töltenek fel új technológiás nikkelakkukról (a Recyko+ is az), mint normál nikkelesről. A TRONIC meg normál Ni-Mh.
Ha az Eneloop töltése végén 1,3-1,4V körül mérhető még a töltőben, akkor nem lesz baja, de most hirtelen nem tudom lemérni -
válasz
g.peter23 #78642 üzenetére
Akkor leesett, miért volt nekem ez furcsa
Az Eneloop 1,2V-osnak van megadva, nem szereti a túltöltést. A NiMh meg 1,4. Inkább nem tenném bele... Max. azt, hogy feltöltöd, ha lemerült, csere. Vagy cseréld nikkelesre.
Bár érdemes lenne utánanézni, hogy mennyire bírja az Eneloop az 1,4V-ra töltést, hátha tudja itt valaki, de én úgy emlékszem, hogy nem tolerálja. (Ez meg azt mondja, hogy akármivel lehet tölteni, akkor meg el kéne viselnie az 1,4V.)
(És itt meg 1,5V adnak meg.) -
válasz
g.peter23 #78640 üzenetére
Ha Ni-Mh volt benne, akkor jónak kéne lennie. Azt mondjuk érdemes lenne tudni, hogy a gyári milyen feszre tölti, azt bírja-e az Eneloop. Mondjuk nekem inkább Recyko+ van, de azt a Ni-Mh automata töltő jól tölti, és remélhetőleg a borotva is automata, azaz megáll, amikor feltöltött.
Azért elsőre felügyelet mellett töltsd, én paráznék, hogy eldurranA töltő alja nem lényeges, mert úgyis a borotvában van a töltőáramkör.
-
válasz
Donki Hóte #78638 üzenetére
Lehet
@tordaitibi : Akár.
Vagy az az üresjárat. -
-
válasz
Donki Hóte #78632 üzenetére
Sztem a leírásban arra gondol, hogy valami elég nagy ellenállást kell mérnie
De az is lehet, hogy kapcsoló is van a helyzetérzékelőn (volt ilyen autóm...), onnan tudja, hogy felengedték a gázt, nem abból, hogy végállásban van a potiBeteg
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest