- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
Én is a különböző kémiák miatt vettem meg a töltőt, főleg a Ni-Zn volt a fő érv, de a RAM is érdekelt. Bár ez utóbbi kicsit csalódás volt. Kevés ciklus, elektrolit-kifolyásra hajlamosság, kritikus feszültségtűrési tulajdonságai miatt már talán két-három ilyen cellám van itthon... Ez a SkyRC több kémiát ismer (Ni-MH, Ni-Cd, Ni-Zn, Eneloop, RAM (újratölthető alkáli), Li-Ion, Li-Ion4.35, LiFePO4, LTO), de pl a lítium-titanát (vagy ha úgy tetszik lítium-titánoxid) és a lítium-vas-foszfát kémiákban én még nem találtam olyan kisméretű akkut, amely beleférne a töltőbe (max kábellel külső csatlakozással). Pedig tulajdonságai miatt az LTO nagyon izgatja a fantáziámat...
Nem tudom mit értesz a nagyon gyors töltés alatt!(?) Nálam töltőágyanként 3A lehetne a SkyRC-n, meg van egy Vapcell S4+ v.2 készülékem is, ami ugyan így 3A/slotra képes (összesen 12A/készülék 3,7V-os Li-Ion cellák esetében), de én még nem használtam így őket. Egyrészt a legnagyobb celláim 18650-esek, azokat meg (hiába elbírná 1-2 típusom) nem akarom megerőszakolni a nagy töltőárammal. Átlagban a nagykapacitású cellákat és a kisebbeket is (pl.: AAA, 14500) 0,3C körüli áramerősséggel töltöm kémiától függetlenül. Ha szorulok az idővel, akkor a nagyobbakat max 0,6-al számolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xbox Ultimate előfizetések
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest