- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
klaya86 #7318 üzenetére
Amúgy nemrég vettem egy TCL 75ös c805öt ,azt a típust bőven ajánlanám de ott már az 55ös is 260felé van ---én ahhoz tudom hasonlítani a Hisense-t igaz az U8QF (55") ---kevesebb zónás a háttérvilágítása,de az is bőven jól működik ,és amilyen "feketét" tud, az már elfogadható---hang mindőség kifejezetten jó (JBL) bár csak 2.0 de alsó szekrényen rohadt jól szól szerintem
vidaa -rendszerrel nincs gondom (nekem épp nem hiányzik a HBO ami még nincs rajta) lefagyás ritkán van (mikor ki kell húzni a konektorból
) Eleinte volt kifagyása USBn külső hdd-ről lejátszott 4k videóknál, de volt egy szoftverfrissítés ,meg dupla tápot adok a külső hdd-nek 2 usb-ről ,mert azok csak 500mA-s-ek --azóta azzal sincs gond . De az ugye mint írtam ez az u8qf ,hogy épp milyen lehet amit jelöltem az u7qf azt nem tudom ,talán nézni YT-n róla véleményt. De így én se tudom hogy venném ezt a szépséghibásat vagy épp újan a u6kq-t
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
klaya86 #7318 üzenetére
Írtam még hozzá ,csak most ment a módosítás
nekem is az u8 keretje van megütve kicsit,ha belefér persze ilyen---amúgy küldenek képet,aztán vagy látszik rajta hiba vagy nem --de attól még van
nekem is ugye 2020as típus mint ez amit a végén jelöltem u7qf,meg ugye az VA panel : https://www.kitele.com/en/tv-hisense-65u7qf
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest