Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz
Gabesz87 #3947 üzenetére
Ok köszi
[Olvastam ezt a hsz-t nem rég] és a hangsúlyból az jött le hogy beigérték -
rainman72
nagyúr
Van ígéret HBO MAX-ra??
Vki osssza már meg velem ezt a titkot,kérdeztem többször de eddig nem jött válasz -
ProEvoFan
nagyúr
Sziasztok!
Hisense 43A7GQ [link]
Mi a vélemény erről? Használ valaki ilyent?
Xbox Series X lenne mellé. Nagy elvárásokat nem támasztok a tévé elé, talán annyit, hogy ne legyen brutál nagy input lagja és hogy VA paneles legyen. Gyerekszobába menne a készülék. Netflix, HBO Go az Xbox appról menne.
Vélemény? -
jonhy86
csendes tag
hisense A9G új frissítés [kép]
De még mindig nincs Disney+ és HBO MAX -
Strauss
senior tag
Sziasztok !
50A7100F em van , rendesen megy minden ok vele , egyet kivéve- Már többször csinálta, hogy lefagyott. nem reagált semmire a távirányító , az appot i próbáltam az sem .Csak a 220v ból való kihúzás segített. utána ment rendesen minden újra. ezt már 3x csinálta kb 5 hónapon belül. Másnak is elő szokott fordulni , vagy csak Én vagyok ilyen szerencsés? -
Proliant
csendes tag
Tettem ma egy érdekes felfedezést, nem tudom volt-e már itt róla szó. Mindannyian szívunk, hogy a TV beépített lejátszóprogramja nem képes a belső hálózatról (NAS/windows megosztás) lejátszani a nagy méretű tartalmakat. Azt kell mondjam lehet találtam egy megoldást. Az elhangzottak ugyanis úgy tűnik csak a méltán népszerű és elterjedt .mp4 és .mkv file-okra vonatkoznak. Fogtam ugyanis egy 1080p-s filmet (~7GB), ami eredetileg .mkv volt és átkonvertáltam .ts formátumúra. Ezt a .ts -t bármily hihetetlen, de gond nélkül lejátszotta a TV a windows-os megosztásomról szaggatás nélkül
Előnye:
- valójában nem klasszikus konvertálás, mert nincs benne encoding, csak a fájlformátum van kicserélve, ezért maga a konvertálás kb csak addig tart, mint ha a fájl-t átmásolnád egyik vinyóról a másikra. Nem vesznek el videó és audió információk, minden video és hangsáv átjön az eredeti fájlból.Hátránya:
- A .ts fájlformátum nem támogatja a "szöveges" feliratokat. Ebből kifolyólag a feliratokat nem lehet átmenteni .mkv vagy .mp4 -ből .ts -be (legalábbis nekem nem sikerült még megoldani). A .ts formátum úgynevezett "bitmap" (kép) adatként tud csak tárolni felirat információkat.
- A .mkv-ból vagy .mp4-ből gond nélkül ki lehet viszont exportálni a "szöveges" feliratokat, a pech viszont az, hogy hálózaton keresztül a feliratokat a TV médialejátszója nem képes megjeleníteni...Jelen állapotában ha nem létfontosságú a felirat a filmhez, akkor lényegesen kényelmesebbé tudja tenni a megtekintést. Nagyjából 1-2 perc alatt átalakítódik .ts-be a film és már nézhető is a hálózatról.
Akinek van kedve kísérletezni, alább egy rövidke leírás:
1.
Le kell tölteni az FFmpeg programot.
2.
Konvertálás .ts formátumba (encoding nélkül):
ffmpeg -i movie.mkv -map 0 -c:v copy -c:a copy -c:s copy movie.ts
3.
Feliratok kinyerése .srt formátumba:
ffmpeg -i movie.mkv -map 0:s:0 -c:s copy movie.hu.forced.srt
ffmpeg -i movie.mkv -map 0:s:1 -c:s copy movie.hu.srt
ffmpeg -i movie.mkv -map 0:s:2 -c:s copy movie.en.srt
s:0,s:1,s:2,stb attól függ hány felirat van az eredeti fájlban berakva. -
dropi
senior tag
Nah, akkor majd én felpörgetem
Vettem egy Hisense HS205-ös soundbart, ami tök fasza meg minden. Azonban ha vinyóról játszok le valamit, akkor tök süket. Arc összeköttetés van hdmi kábellel. Mindig működik, bármit játszok le bárhonnan, csak a külső vinyón lévő tartalommal van baja. Ez mitől lehet és van-e rá megoldás? -
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon zöldfülű vagyok a kimenetek képi beállításával kapcsolatban.
Volna egy HISENSE H55U7A(UK)
Milyen finomhangolt beállítást ajánlanátok játékra (PS5) és 4K HDR filmnézésre egyenként?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Gabesz87
veterán
Francia oldalról leszedtem az M0222-t, viszont fura hogy ez nem .tar hanem egy .bin file. Legalább is ha jól emlékszem, az előző tar volt. Illetve ha ezt az újat felteszem, megin mindent visszaállít gyári állapotra? Lehet újra megint mindent beállítani?
-
taught
csendes tag
Sziasztok! Displayspecification azt írja, hogy az 55A7GQ az FALD viszont ez az oldal nem tévedhetetlen. Olvastam róla review-kat is de ott nagyon ellentmondásos információk voltak. Honnan tudhatnám meg biztosan, hogy ez a TV valóban full array local dimming?
-
Zizi123
senior tag
válasz
SpongyaBob #3920 üzenetére
M0222
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3919 üzenetére
Valóban! Köszi!
-
SpongyaBob
veterán
U8QF-re melyik a legfrissebb firm ami feltehető? Wifin nem talál semmit mióta USB-n feltettem az akkor aktuálisat.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3916 üzenetére
Nálam semmi menü nincs amiben hdr felirat van.
-
dropi
senior tag
válasz
JoolsNOS #3915 üzenetére
Csak úgy, ahogy Ferenczi Áko írta. Ez engem is nagyon idegesít! Hogy miért nem lehet egy HDR jelet megvillantani, nem is értem... Gondolom nem az évszázad programozói trükkje lenne, főleg h DV-nél sikerült megugrani ezt az akadályt
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Honnan tudom, hogy a tv HDR módban van? (65a7gq) Mármint általában látom/gondolom, hogy abban van, mert szép a kép, de mégis látom valahol konkrétan?
-
Monya78
veterán
Én is a HBO Max-ra várok (Hisense U7QF)
Érdekes de ha a telefon indítom a HBO maxot majd kivetítem a TV-re, a menüig minden okés, de maga a film nem jelenik meg, feliratok látszanak, de fekete a kép...
-
Proliant
csendes tag
hisense.fr -en megjelent az A7100F-hez egy új firmware L1202 néven. Valaki kipróbálja?
Nem akarok feltétlen hülyeséget mondani, de elvileg most április 9-edikén került ki, szóval friss, ropogós. Talán van benne Disney+ vagy HBO Max app. -
Motny
csendes tag
Sziasztok!
Ti melyiket ajánljátok megvenni: Hisense U7QF vagy A7GQ? Ma még akciósak, de nem tudok dönteni. Előre is köszi a segítséget!
-
rainman72
nagyúr
válasz
sasabacsi1 #3901 üzenetére
Play store-t ne keress,a Hisensek itthon nem androidosok.
-
sasabacsi1
csendes tag
Sziasztok!
Hisense 50a6bg tv-nél, hogy veszek fel műsort PVR funkció pendrivra, vagy ssd-re?
Play áruház nincs rajta? fel lehet rakni vagy csak az előre telepített vidaa alkalmazások elérhetőek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest