Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Próbáltam kikapcsolni, de felkapcsnal ugyanúgy az egyik Hdmi jön be.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Én ezt még soha nem tapasztaltam. Pedig kalibraltam jó párat.
Nem ajánlom ennek a testnek a használatát, ott van az avshd709 az az igazi.
Arra gondolsz hogy alap kontraszt beállítással 235nél vágja a fehéret? Mert az úgy a jó. Csak PC esetében kell 255
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ezt kérném megmagyarázni, hogy nagyobb kontrasztja kalibrálják. Mit értesz ez alatt?
-
Zizi123
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az okosítást programozók csinálják, akik fizut kapnak gondolom nem keveset. Ezt terheljék azokra akik okos TV-t akarnak venni. (mert most azok is kifizetik ezt a tudást, amit nem is vesznek igénybe, mert külső eszközt kénytelenek használni)
Sokkal erősebb vas is kell bele (CPU, memória, háttértár), mert hát tudnia kell 1 csomó felesleges dolgot futtatnia. -
kelly416
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
De nincs rá túl sok opció, hogy egy kijelzőt 2-3-4 hdmi csatival vegyek, ami kb. semmi egyebet nem is tud.
Még kicsit olcsóbban sem, mint egy mai TV. -
nOvOp
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ezért kell egy újabb vagy egy régebbi FW-t kipróbálni, ha vkit annyira zavar és vállalkozó kedvű. Én is régebbit használok, más is tett vissza régebbit, ami jól működött.
-
zseko
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Bevallom, továbbra sem értem teljesen, de legyen.
Ezt sem értem hogy milyen bemenetről beszélsz egész pontosan: 'A kék szín jelzi, hogy egy adott bemenetre nem érkezik jel. de ki van választva'.
Sajnos a tévé már nem enged semmiféle képarányt állítani semmilyen szinten magán a tévé alap felületén; a sticket használva [vagyis a stick bemenetén (HDMI1)] az alapmenüben lehet - amíg el nem indítok valamelyik streaming appban egy videót. Azon belül már letiltja. Viszont ha bent vagyok abban a menüben és úgy indítom a filmet, akkor lehet a film alatt is állítgatni (Standard/16:9/4:3/Mozi zoom/Direkt) - amíg ki nem lépek belőle, utána már nem lehet visszamenni csak a film leállítása után. A tévé alapfelületén nyomva egy beállítást meg átdobja a HDMI1 bemenetre. A Stick-et kihúzva nem próbáltam.
Van még egy overscan beállítás, azt viszont sehol, sehogy nem lehet bekapcsolni, korábbi fw-vel még lehetett.
Próbáltam a MAX-on más felbontású - és lehetőleg a 3840x1600-al azonos képarányú - videót keresni tesztelésre, két tucat alatt egy 1440x1080 felbontásún kívül nem találtam mást, ennél a bal-jobb oldalon nem volt kék csík. Ugyanakkor az 1920x1080 videóknál indításkor felvillan alul-felül a kék csík egy töredék pillanatra, utána viszont eltűnik. -
Kiskutya
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ja csak van belőle 3. (Apple tv, max, plex) Sajna nem vagyunk előrébb!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
A netflix meg a disney sem stick még is jó nincs kék csík!
-
zseko
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Bár nem értem teljesen mindent amit írsz, csak sejtem mire akarsz kilyukadni, azt végképp nem értem minek kell idekeverni 3840x1600 felbontású kijelzőket, és ennek hogy van köze a nézett videó felbontásához.
Amit én látok, hogy a tévét használva ott a kék csík, a stick-et használva nincs, mindkettő 3840x1600-as felbontású streamet kap, és utóbbi esetben a tévé a videofolyamon biztosan nem skáláz semmit, a stick meg 3840x2160-t küld ki rá. De ha át is skálázza, azt meg nem gondolnám, hogy skálázás esetén csak úgy plusz sávokat adna a videóhoz, 'mert csak'.Átnéztem a tévén elérhető szolgáltatókat és belenéztem pár filmbe, a Netflix és a Disney 3840x2160-as képet küld ki, a MAX 3840x1600-at 4K UHD esetén, így ott 'vágott' képet kapunk.
A Samsung tévénken ilyen jelenség nincs - bár a valós felbontását nem tudom, ahogy lényegében a sajátomét sem egyébként -, ugyanakkor továbbra is azt gondolom, hogy ez nem annyira a felbontásból adódó jelenség és a tévé hibája lenne, hanem az app nincs jól megírva, de azt beismerem mint amit az elején írtam, hogy nem minden részét értem teljesen ennek.
-
zseko
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
A film felbontása 3840x1600, tehát ha nem húzná be, sem töltené ki a képernyőt, bár nem teljesen értem ezzel mit akartál mondani.
Ugyanez a tévém van, csak 55"-ban, és mint Kiskutya írta, nem lehet állítani. De ha lehetne, akkor az lenne amit írtam - és SunMount3r is -, vagyis elvesztenéd a tartalom egyes részeit. Nyilván, hogy hogyan lehet orvosolni a kék csíkot, az egy más kérdés. Én továbbra is azt gondolom, a kék csík nem a tévé hibája, hanem a tévén lévő app hibája, bár nem tudtam teljesen rájönni hogy a vidaa az most a Hisense tulajdona-e, de van egy kínai címük is, ami a Hisensre mutat (VIDAA China, Inc. A4F8, Hisense R&D center,), valamint azt sem tudtam még rendesen értelmezni, hogy akkor a vidaa/Hisense írja az appokat a felületre, vagy csak a felületet biztosítják és a tartalomgyártók írják meg hozzá a saját appjukat. -
Kiskutya
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Dv-nél nem lehet állítani!
-
zseko
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Hogy mit vesztesz? Videótól függően, saccra úgy a kép akár ~20-30%-át is.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Te a nagyításról beszélsz, ami oldalt levágja a kép "értékes" részeit. Ki akar így filmet, sorozatot, vagy akármilyen TV műsort nézni?
A tévék alapesetben vágnak.-> Mit vágnak?
A külső forrásnál lehet állítani a vágás mértékét.-> Milyen külső forrásra gondolsz? És hogyan? Lehet vannak olyan PC-s lejátszó programok, amik képesek erre, de ez más forrás esetén biztos nem működik.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Dettó. Mint írod is, levág az oldalakból. Ez nem éppen egy jó hosszútávú megoldás.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az sosem jó, ha a képet "húzzuk, nyújtjuk"...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Miért én mit mondtam? SPDIF esetén esély sincs ezekre, ez volt a lényeg.
Ezen felül szerintem a legnagyobb gyakorlati "gáz" talán, hogy a TV távjával így esélytelen a hangerőállítás, azt mindenképp a fogadó eszköz távjával kell megoldani.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Én nem is akarok,nem az én problémám volt
Csak kerestem a menüben,hátha látok a kérdésre megoldást ---az a lip synk nem tudom mit szinkronizál összebár írja 
-
enginev3.0
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ki volt kapcsolva
Most azt játszom hogy naponta ki be kapcsolom a fenti funkciókat
Így működik, bár idegesítő
De hátha küldenek rá frissítéstAzt mondták ha elviszik és náluk nem jön elő a hiba, akkor ki kell fizetni a felmérés árát
jó arcok -
enginev3.0
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az a gyors bekapcsolás menüpont?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
Tehát akkor mi a megoldás? Wifi helyett kábel?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
De nekem nincs tv szolgáltatásom, plexem van amivel a korábbi tv-n semmi gond nem volt és youtube
erre a kettőre használom a tv-t -
IQfályter
tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Mint alább írtam én is találkoztam utána SD adással a Diginél ( végignéztem az összes csatornát) is holott én teljesen abban a hitben voltam, hogy ezt a formátumot már rég elhagytuk magunk mögött elvégre 2024- et írunk.
benfolds Az igen . Legalább akkor a tv jó nagy valószínűséggel.

-
benfolds
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
mármint mire állítsam? az elsődleges és a másodlagos is magyar.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Úgy gondoltam, ha usb-ről frissítjük. De ez is csak tipp.
-
zseko
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ne nekem írd, így használom a FireTV Stick 4K Max-ot.
Bár a tv távirányírójával meg nem lehet a stick menüjébe kilépni, így inkább a stick távirányítóját használom, azzal is lehet a tévé hangerejét állítani. Meg azzal gyorsabb is a sticket kezelni, jobban reagál rá. Azzal meg viszont nem lehet az elalvásidőzítőt beállítani. Vagy csak a kijelzőt lekapcsolni. Meg még egy-két dolgot. Így olyankor meg a tévé távirányítóját használom. Összességében egyébként is kb. pont lesz.rom melyik akad a kezembe, amúgyis ott vannak egymás mellett. Ez nekem marginális probléma, amúgy meg vagy önként szívatom magam, vagy 0.1%-nyi kényelmetlenséget bevállalva megoldom. Van a tévébe bedugva usb-n ledsor, ami a tévé hátára van ragasztva háttérvilágításnak. Na, az például sokkal jobban felbasz hogy minden egyes bekapcsoláskor át kell kapcsolni a színt, mert az alapértelmezett mód a másodpercenkénti színváltogatós
Ahelyett keresnem kell majd valami másikat. -
zseko
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
De ő nem gondolkodik semmi másban, (lényegében) kb. csak és kizárólag tévében. Egy eszköz, egy távirányító. Leírta már párszor.
-
Kornel
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ez így van?
"Hátrányok
DE! !! !
-nem lehet vele semmilyen letöltött filmet megnézni, ugyanis az ezköz nem kezel semmilyen NTFS vagy exFAT eszközt, így FAT32 pendrive-ra/meghajtóra (max 4gb file méret) vagy limitálva.
-Kiszedték belőle a gyári file böngészőt az update-el! ! így még ha le is töltesz egy másikat, ha egy mappa eléréséhez jogosultságot kell adni, akkor azt a gyári file böngésző nélkül nem lehet megtenni! !!" -
Kornel
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
USB-RŐL lejátssza DV filmeket?
-
Kornel
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Már írtam, nem lesz mediaplayer, főleg azért, mert nem lesz két távirányító.
Nincs DivX tömörítésű videóm, és nem is volt lejátszva rajta még AVI sem.
A support velem frissítette volna a firmware-t (nem VIDAA frissítés), én ezt nem fogom megtenni, hogy akár tégla legyen a TV, A szerviz pedig elszállítaná. Természetesen egy firmware frissítésért nem adom oda.
Többit majd a fogyasztóvédelem megoldja.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Én úgy nézem, hogy ez sötétben lett fotózva messziről. Tehát amit te gyászkeretnek hívsz az valójában a TV körüli sötétség. Vagy itt valami egyéb félreértés van...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ezt most komolyan írod, vagy ironizálsz? Bezoom-ol és legalább annyit lenyes a kép két oldaláról, mint alulról és felülröl. Ez miért lenne jó?
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ez 2160p, nincs itt semmiféle zoom.
-
Kornel
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az enyém egy 55w807 volt.
Valami ótvar, az eredeti elektronikával normálisan nem is működő panelt raktak bele. Háromszor "javították", utána szerencsére a pénzt adták vissza, de ez két év szenvedés volt.
-
Kornel
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Biztosan keveri...
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ez ebben a formában nem igaz.
Nem csak olyan grafikusok léteznek akik nyomdának dolgoznak.
Azért van sok ips paneles monitor mert kb a legolcsóbb előállítani. Nqgy rajta a haszon. Már rég el kellett volna felejteni az egészet. Ahova nagy betekintési szög kell ott tényleg van létjogosultsága.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
En meg ilyen szines foltos ocsmanysagot nem lattam egyik ips-emnel se, se a tv-ken se a monitorokon. Vinnem is vissza ha ilyen lenne. Es kar hogy nem fotoztam le tavaly az lg va paneles nano 753 (ami nem is a legolcsobb volt) csodajat, akkor most megmutatnam hogy néztek ki 45fokbol a "nem torzulo" szinek, majdnem inverzbe ment at annyira nem torzult, szepnek meg meg szembol se neveztem volna
Szerintem ezek amiket irtal ips eseten a legalja minosegre lehet talan igaz, va panelnel meg a felso polcosokra, mert egy 7xx tcl pl tenyleg alig torzul oldalrol. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Egy kis észrevétel, IPS esetében csak városi legenda, hogy neki vannak a legjobb színei, ez nem igaz, semmivel sem jobb színekben mitn a VA panel.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Én úgy tudom, hogy azért az IPS-nek mégis "szebbek" és "élethűbbek" a színei, mint a VA-nak...??? Pl. úgy tudom, hogy PC-s "profi" grafikai munkára továbbra is az IPS monitor a nyerő.
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
A videólejátszóban kellene állítanom, mivel a videólejátszoban nézem a filmet, de ott szürke a képarány allítása lehetőség. A tévében meg ha állítom, az csak a tévére érvényes.
-
modflow
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ezt már írtam, hogy sikerült ide belépnem.
"A clone funkcióban kell másolni vagy visszatölteni a csatornalistát."De nektek ez egy menü gomb, hogy klónozás. Erre lehet koppintani és kész. Ez csinálja a zip fájlt, ami jelszóval van védve és nem tudom kicsomagolni jelszó híján.
Tehát NEM egy db fájlt csinál a csatornalistáról, amit PC-n be tudnék importálni. -
modflow
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Vettem egy Hisense 50A6BG 50" TV-t.
De nem jön be a hotel mód.
Ezen hogy lehet előcsalni?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Hát a Media Info-ja szerint ez biztos igazi HDR-es:
Ott vannak a HDR metaadat infók is.Mindegyik videó ilyen, amit eddig próbáltam. Nem házi sufni konvertálgatások.
-
djhir
tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Köszi szépen! Sajnos az eredeti távon túl sok a gomb, emiatt sötétben elég nehézkes a kezelése.
-
dlor
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Fit beállítás tudta ezt eddig. Betetted a pendrivot.. teljesen lényegtelen volt hogy szélesvásznú nem szélesvásznú ilyen vagy amolyan ...helyes volt a képarány minden esetben. Most beteszed aztán nem jó. Felhasználóként nem érdekel miért nem jó. . azt várja el az ember hogy jó legyen ..ha eddig jó volt. De ahogy korábban mondtam ez annyira nem létkérdés. Rádugok egy boxot aztán annyi.
-
Allmegvalto
tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Persze, mint irtam Masik tvn megy PC-TV, TV-más eszközzel megy. Csak ez a TV és PC nem megy, a kábel minden esetben ugyan az.
Próbáltam:Duplikálást,kiterjesztést
Fellbontást állítani, képfrissítést állítani
Csak a TVn legyen kép, illetve az legyen az alapértelmezett.
Drivert legfrissebb
TV illesztőt töröltem eszközkezelőből,majd újra felismertettem, de semmi.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Sajna jutub eseteben semmilyen dns alapu blokkolo nem mukodik régóta, mivel nem egy külső cimrol (amiket adatbazis alapjan nem old fel a dns es igy nem jelenik meg a reklam blokk a weboldalon) tolti be a reklamokat, hanem a reklam video is ugyanarrol a jutub szerverrol jon mint a nezni kivant video. Nem lehet mit kiszurni. Vanced megoldas volt erre de az is hol mukodik hol nem, meg hat ahhoz eleve rendes android kell, nem ilyen android alapu de zart os mint a vidaa.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ezt értem, de ha az AVR-be megy előszőr a hangsáv is az ott már akkor "ottvan", nem kell előbb a TV-be küldeni, majd vissza az AVR-be megint.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ezek használatával Az erősítőből felmegy a jel a tévére, megjelenik a kép és vissza megy a hang.-> Ha a hang is az erősítőből jön, akkor nem kell semminek "visszamennie". Csak akkor van jelentősége a (e)ARC-nak, ha más a hang forrása, mint az erősítő. Pl. TV adás, másik rádugott HDMI-s eszköz (pl. média lejátszó), stb...
-
Pityu89
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Úgy is, hogy nincs netre kötve és a kábeltévés frissítés is ki van kapcsolva. Akkor is próbálkozik minden nap, hajnal 2 kor.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Nekem arcon össze van kötve és bekapcsolja az erősítőt. Reggel mikor felkelek mindig nekem kell kikapcsolni az erősítőt.
-
Cyone
tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az én problémámat oldotta meg, amire válaszoltál és ajánlottál egy megoldást!
(https://prohardver.hu/tema/hisense_lcd_es_led_tv-k/hsz_5732-5732.html) -
Cyone
tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Megoldotta a problémát a TV áramtalanítása.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Jogos
Pedig úgy emlékeztem, hogy próbáltam, de akkor vszeg csak a gyorsítótárat -
nOvOp
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
A sütivel nem törlődnek a jelszavak sztem. Max a böngészőben, de talán még ott sem.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Hieronymus
üzenetére
Bevilagitast en sem tapasztaltam sehol a széleken 65u8qf en. Elemben ha a fald zónát kapcsolgatja, ott azért lehet az épp megvilágított területen "felhő"jelenség, itt azért már előjön a panel technológiai korlátja.
De azért lcd tv-k között igencsak felső kategóriát képvisel most is. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Na én meg a Dolby vision tartalmakat nem szeretem pl, olyan sárgás-barnás meleg az alap színárnyalat.. Biztos van rá beállítás de inkább kerül az ilyen release-ket..
-
zseko
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Nekem mondjuk bejött. Igaz ritkán mellényomok, szóval valóban kissé jobban megkülönböztethetőek lehetnének a gombok, de jobban teszik így, hogy ilyen keskeny, mint az itthon lévő bármelyik másik távirányító amit eddig használtam.
Mondjuk a Facebook gomb végett én is lenyomnám annak a torkán aki ezt rárakta
-
SztiviVander
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
ja, az a fosbuk videó gomb úgy kellett rá mint egy falat kenyér... ez a nem szerkeszthető A verzió még mindig jobb, nekem pont a média (dlna miatt) van rárakva a szerkeszthető gombra.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Francia oldalról szedtem le egy bin fájlt azzal mit kell kezdeni? Fat32-es penre másoltam de nem ismeri fel a tv ha manuálisan próbálom frissíteni.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
De igen, társasházban lakom.. Egyébként érdekes mert előtte egy Philips és egy Panasonic tv-nk volt, azoknál semmi ilyen probléma nem volt..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Idáig kettőt találtam: a mennyezeti lámpa és az egyik adapter, ami a külső merevelemezhez tartozik.. Bár ez az adapter a másik szobában nem volt gond.. A lámpa új, azt biztos nem fogom cserélni, meg hát az említett csatornákat is ritkán nézzük, max ha van rajta olyan műsor, lekapcsolom a villanyt..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Megtaláltam a hiba okát.. Anno a másik tv-n is hasonló volt a helyzet.. Valamelyik elektromos fogyasztó "szennyezte" a tv jelet.. Anno egy hibás adapter volt a ludas, pedig teljesen más hálózaton volt. Jelen esetben pedig a hálószoba lámpája a gyenge láncszem.. Lekapcsoltam a lámpát és egyből 6 csatornával többet is talált..
-
Pityu89
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Bekapcsoltam a tv-n a gyors indítást. Így este nem kapcsolt be az erősítő, de az ultra smooth motion nem kapcsol ki hiba előjött. (beállítás szerint ki van, de látom hogy minden gyorsan mozog.
) Elképesztő ez a tv... -
HF77
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Közben úgy néz ki, hogy be tudok húzni egy 55U8QF-et
-
rainman72
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
A disney plus-on vannak problemák 4K tartalmakkal.
SDR nincs gond.
A többi,Netflix,prime,apple tv+ szinte tökéletes nálam. -
rainman72
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ha olcsobb például a Fire stick 4K(most is van 16-ért,én a Max-t vettem 21e) mint a Xiaomi,például a haprón akkor miért ne

Én is azt használok,HBO illetve apple tv+ miatt.Viszont HBO MAX nincs alapból,apptoid tv- n keresztül lehet letölteni.Ilyen szempontból macerásabb mint a Xiaomi.
Viszont a streamek müködése jobb lett így nincs problema a mozgással,ami a saját hardverrel viszont volt.
Eltüntek a szaggatások,remegések stb.. -
dlor
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
El volt fogadva. mindenhol pipálva volt. Mégegyszer elfogadtam biztos ami biztos de nincs változás. L1029 😃 de még nézegetem
-
szente
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Azt hol kell?
Az appon bellül volt egy gyári beállítás visszaállítása, de az nem oldotta meg.
-
o_tom
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Sziasztok
Nem tud valaki 65U8QF eladót?
-
SztiviVander
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Igy van, a hdmi 2.1 kapcsan es annak hianyara irtam hogy ennyivel kevesebb, meg mert ps5 volt emlitve aminel mar esetleg szempont ez is.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
alapból okés lenne, idös embernek meg fölösleges a basszus
de amúgy tényleg jó
-
bb.bocs
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
köszi
pont tegnap dugtam be egy jacket a tvbe, de a fejhallgatón jön a basszus ezerrel
eqt meg nem találtam XD -
bb.bocs
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
a set top box vezérlöje kapcsolja a tvt is,viszont nem a tv hangerejét állítja hanem a boxét. tv távval meg nem tudokstb adást kapcsolni
tudom, hallokészüléket nem akar,nem birja.... tudja hogy félig süket... bt fejhallgatót tegnap vettem, halk, kapcsolgatni kell.....és mikor elkezdte hogy nem tudja birja e a fejcsontozata, elengedtem.... bt hangszóró , lehet még megoldás,bár szerintem üvöltene,és a fenti lakó felől már igy is jelezték hogy üvölt a tv...(mélyhangok levéve) + kérdés a samsng sounddbarból kiindulva hogy a bl hangszórót bekell kapcsolni, a tv vagy csatlakozik vagy nem... +1 kütyü amit nyomkodnia kéne .
agyaltam még vezetékes fejhallgatón amit körbehúzok a szobában, hátha az hangosabb, nem kell baszakodni vele. viszont nem tudom még az milyen hangos. (plusz amugyfélek hogy hamaradbb megsüketül e miatt is
)nem egyszerű téma . köszi -
bb.bocs
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
sajnos szükséges,mivel a tv hangszorója vagy hátra, vagy lefelé szól, az idös ember pedig nem hallja igy sem ,és a szomszédban eléggé hallották. viszont, azon agyaltam hogy ha veszek egy hisense hs205-ös soundbart az úgy működne akkor a hdmivel mint a samsungnál asoundconnect? tehát kikapcsolja a tv,és be? illetve még akkor is fennáll a probléma hogy a tv távirányítóval hogyan tudom váltani a set top box adását. ha a hangfal megoldás az már egy lépés előre.
-
zseko
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Hát, a Toshiba távirányítónk évekkel ezelőtt eltört, egy univerzális van helyette
Amúgy sem vagyok benne biztos hogy működtetné, mert elég régi tévé.
Igen, ez hogy nem lehet körbe-körbe menni a menüben, az rossz. De összességében nem bántam meg hogy megvettem, még ha vannak is kisebb zavaró hibák. Nagyon tetszik hogy a fekete az valóban fekete is, nem szürke, szürkés, felhős, egyéb, biztos hogy oledet vennék ha újra kellene vennem; csupán a szinte szabadon telepíthető appok (hiányzik pár, aminek örülnék), és az Ambilight miatt valószínűbb hogy Philipset. -
rainman72
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
-
dlor
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az én mozgásmegjelenitési problémám az u8gq-n van. Viszont az internet szerint ez nem csak az én problémám mert ahogy láttam más országok fórumozói sem szeretik ha szaggat a kép 😃
-
dlor
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Már mindent kipróbáltam. Többet próbálkoztam mint használtam a tévét. Kaptam tanácsot privátban .már korábban. Valamivel jobb lett de még úgy sem tetszik 😃 Ez van. Majd használom rádiónak 😃
-
dlor
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Elvben igen... automatán. ha manuális update kell akkor olyan nem történt ..L1029 van fent
-
csab001
tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Minden más streaming szolgáltatónál (Netflix, Apple+, Amazon) megy a 4k, csak a Disney-nél nem.
Egyébként az a fura, hogy most néztem valamit és a tv beállításainál "dolby vision egyéni" jelenik meg, de a jelinformaciónál továbbra is csak hd adatok vannak... -
rainman72
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ne máá??
Ha én kifizettem az éves díjat,ők meg nem??
Mire gondoltál?
-
rainman72
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
apple tv+ app. van vagy nincs??
Köszi
-
venom8888
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Koszonom
-
venom8888
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az elalvas idozitot 120 ra rakom,de mindig KI kapcsolja,vissza teszi KI módra. Es be van allitva azon kivul 3orara a sleep üzemmod. De sose kapcsol ki a tv, se nem kérdezi meg
-
dropi
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Mármint melyik? Nekem van Prime előfizum, de sztem 3 hónapja nem is néztem ott semmit

-
dropi
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Köszi, akkor jól tippeltem. Amúgy ez az első Hisense tévém és nagyon pozitívan csalódtam. Egy TCL C715-öst váltott, de nekem ég és föld a különbség képminőségben, hiába a qled. Színekben ez nekem messze sokkal szebb. Mondjuk sajnos oprendszerben is nagy a különbség sajnos, de az box-szal orvosolható

-
gaborvezer18
tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Köszönöm megnézem.

-
zolem
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Láttam, de nem tudtam reagálni. Előző hozzászólásomban azt linkeltem.
Honnan tudtad, hogy jön? -
NÓPARA
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Sajnos egyenlőre még várakozás van. Ahogy kinéz a tv képe... Majd megpróbálok újra a Hisense szervízzel beszélni ha a bolttal nem jutok dűlőre.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Helló!
Van rá garancia csak az üzlet kivizsgálja 30 napig.
Én már kezdek türelmetlen lenni hogy kevesebb idő nem elég a szakiknak. Polc nehezéknek kicsit drága. -
Márton
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Mármint 60-as adásnál.
PAL jel esetén természetesen (remélem) 50Hz a panel képfrissítése, különben nem lenne kadenciahelyes, mikrougrások lennének folyamatosan..
-
Andris...
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
tévé menü - Támogatás - Öndiagnosztika - Bemeneti csatlakozás tesztelése - HDM1 - Videó formátum: 3840*2160p@30Hz
kép -
Dyrg
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Köszi! Ez konkrétan a videó lejátszása közben jön elő?
Majd megnézem, hogy van-e másik software a tv-mre, hátha abba lenne movie zoom. -
Dyrg
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Nálam sajnos nincs ilyen funkció, küldenél egy fotót, hogy pontosan hol lehet?
-
Zizi123
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Feldobta, mint frissitesi lehetoseg? Milyen regioba van allitva a TV?
-
Zizi123
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Van valami lathato kulonbseg? Ujitas?
-
o_tom
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Szabad tudni a pontos típust a TVnek és milyen régión vagy?
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Csak kerestem a menüben,hátha látok a kérdésre megoldást ---az a lip synk nem tudom mit szinkronizál összebár írja
jó arcok
Ahelyett keresnem kell majd valami másikat.
Szerintem ezek amiket irtal ips eseten a legalja minosegre lehet talan igaz, va panelnel meg a felso polcosokra, mert egy 7xx tcl pl tenyleg alig torzul oldalrol.