- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
fatpingvin #15 üzenetére
Ne nevettess. Te tényleg elhiszed, hogy egy 13 és 15 éves gyereknek bármi köze van ehhez a malware terjesztésén kívül?
@dolon75: +1. Látom, más is gondolkozik.
-
Visszatalálós hsz.
"Itt minden gyanús kiscicám." -
dolon75
senior tag
szerencsétlen gyerekek.
olyanok, mint az utolsó kis piti drogdealer.beszervezték őket a védett helyen lévő koponyák, ők meg jól elhitték, hogy valami nagy dolog fontos részei.
ahogy azt is, hogy nem kapják el őket, mert a fejesek okosak, és mindent kézben tartanak.most mégis ők viszik el a balhét.
na, emiatt kellene jó oktatás, hogy a gyerek fel tudja mérni, mikor akarják őt atverni, kihasználni.
-
szalai112
senior tag
A NAV úgy is HACK-ert akkar felfogadni cyberbiztonság miatt.
Hát ez ílyen lazán ment a feltörés akkor vért pisilnek az igazi rosszindulatú hacerek miatt. -
válasz
fatpingvin #15 üzenetére
Így-így.
-
fatpingvin
addikt
már most egy hatalmas erkölcsi fölénnyel indulnak, isten őrizz attól hogy ez a banda "erkölcsöt tanítson" nekik. jól csinálják amit csinálnak.
ahhoz meg vastag pofabőr kell hogy bárki megpróbáljon úgy csinálni mintha ennek a két kölyöknek a kompetenciája az a jelenlegi oktatási rendszer érdeme lenne. sokkal inkább az oktatási rendszer ELLENÉRE sikerült magukat kiképezniük. -
Watchdog
aktív tag
A Kréta rendszerből jogosulatlanul letöltött adatokat találtak a fiúknál?
... vagy az a malware?
-
flexxx2
őstag
Összeraktam a szavakat helyes sorrendben , mert máshol voltak:
„nem történt olyan, hogy "+ "kilátásba helyezte kirúgatását, amennyiben nem fizet neki"Ordít, hogy nem kerek a történet, ebben a Pintér beszédben kevesebb az igazság, mint egy Móricka viccben.
-
Neurotoxin
őstag
"A rendőrök 2022. december 13-án egy 15 éves és egy 13 éves fiatalember, egymástól légvonalban 82 kilométer távolságban található otthonában tartottak kutatást."
Ha az egyik Záhonyban, a másik pedig Letenyén lakott volna, akkor is számít, hogy milyen távolságban laknak egymáshoz képest?"a 15 éves fiú pedig „külsősként” minimális terjesztési feladata volt"
Nem arról van itt inkább szó, hogy a 15 éves fiú elcsóreszolta a szülei jelszavát a rendszerhez és azt adta át?KRÉTA, hmm. Nem itt volt valami olyasmi Login baki, hogy a felhasználónév és jelszó beírása után a belépést követően, a címsorból kimásolva a linket és tetszőlegesen egyéb gépen telepített böngészőbe bemásolva simán elérhetővé vált a felület?
-
Gargouille
őstag
"itt az az érzésem, hogy a sündőrség nem találta meg az elkövetőket, így a nyakába varrják ennek a két szerencsétlennek."
Valahogy pont nekem is ez jutott eszembe, mikor olvastam a hírt. A rendőrség - megszokott módon - a saját inkompetenciáját próbálja megmagyarázni és valakit elő kell rántani, rá kell gyorsan mutatni, hogy ő volt. Eredményt kell felmutatni minden áron, a látszat sokkal fontosabb a valós eredménynél. Csak a gyerekeket sajnálom az egészben.
-
Akelaus
senior tag
Na-na vigyázz, mert mindjárt nálad is csöngetnek.
Más: annyira látszik, hogy össze vissza beszélnek, kapkodnak és mismásolják a szarjuk hibáit. A pénteki "megbeszélés" is nettó arconköpése volt a tanároknak, és a diákoknak is. Egy idiótára bízták az oktatást aki mikor kiszállt a kisbuszból kb. úgy nézett körbe, mint aki azt sem tudja hol van. Bár szerintem ők már nagyon rég nem tudják hol vannak, mert tuti nem a valóságban. -
Az én olvasatomban Pintér megnyilvánulása és a rendőrség reagálása nagyon súlyos, gyakorlatilag már a gyerekeket akarja megfélemlíteni a rezsim.
Egyes híradások szerint a két szóban forgó diák iskolai bombafenyegetésekben is részt vett - itt az az érzésem, hogy a sündőrség nem találta meg az elkövetőket, így a nyakába varrják ennek a két szerencsétlennek.
Malware-ek birtoklása meg nem bűncselekmény.
-
divan
őstag
"Számítástechnikai eszközöket és adathordozókat, malware-eket foglaltak le. "
Mit is? -
Chaser
legenda
"egyet felír, kettőt törül"
én is csak törülgetem' a szemem ezen a cikken -
Puma K
nagyúr
Minden elismerésem a srácoké!
-
"Az állítólagos hacker"
Konkrétan a hackercsoport, akik feltörték.Amúgy mi lenne a nagyobb baj a hatóságnak? Ha ők hazudtak, vagy ha tényleg egy 13 és egy 15 éves hackelt volna?
Gyász az egész. -
ace05
senior tag
Kövezzetek meg, de én mint volt közintézményben (áltisk) dolgozó, nagyon szeretném, hogy ezek a "gyerekek" valami durvát csináljanak nekik. Egyenesen vérlázítónak találom, hogy mivel csókos cégről van szó az égadta világon semmi retorzió nem lesz nekik, a tulajok meg vígan számolgatják a túlárazott szarjuk után kapott milliárdokat. Abba bele se menjünk, hogy egy normális országban (amiben mi nem vagyunk) már rég kicsinálták volna a céget.
-
umfrider
senior tag
Fel kell karolni, képezni őket és erkölcsöt tanítani. Bízom benne, hogy a hasonló kis zsenikre felfigyel valaki és nem a javítóban, vagy a böriben végzik. Ha már ennyi idősen ennyire vágják a technikát, akkor legyen jó helyük valahol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Villanyszerelés
- Airsoft
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged