Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
Engem pár hozzászólással ezelőtt beszéltek le egy hasonló gépről (az TEAC volt, még több tudással), és bevallom örülök neki, hogy így alakult.
Jobb a könnyen elavuló/elromló dolgokat külön megvenni, míg a stabil dolgok jöhetnek egyben. Pl tény, hogy már a DVD is lassan kifutóban van, átveszi a helyét más nagyobb kapacitású lemez, így kár egyben megvenni egy erősítővel és tunerral.
Én egy pici Denon receiver mellett döntöttem, és inkább a PC-ről fogom tolni a zenét az alaplapi HD audió kimenetről, ami meglepően jól szól. Fogok venni egy 500GB-os WD MyBook-ot, amire ráfér minden zeném, fényképem stb és arról baromi kényelmes lesz zenét hallgatni.http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
Cyrin
addikt
Amit linkeltem az AVI ADM9 minden az egyben, DAC, preamp, power amp, nem is neked való, hanem akik laptop alapon zenélnek. Márpedig egyre több lesz az ilyen, csak körbe kell nézni. pl a Hivox is ilyen alapú rendszerrel demózott, és a Penna is részben a rezsősón (így kisbetűvel).
Nem is beszélve az internet alapú tematikus rádióadásokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest