Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
#92251648 #95877 üzenetére
Most sem tudok mást mondani, minthogy az ezüstözött kábelek színeznek. Természetesen nem hallottam az összes kábelt, de még a századrészét sem, viszont az ember hajlamos általánosítani, akár hifiről, akár ételről, vagy autókról esik szó. Az általánosítás egyfajta védelem és biztosíték is valamelyest arra, hogy ne nyúljunk mellé. Ha nem lennének általánosítások, sokkal több baleset érne minket, vagy sokkal többen halnának meg meggondoltlanság miatt. és a többi. Az általánosítás megvéd attól is, hogy vesz egy akárnilyen ratyi ezüstözött kábelt, ami szanaszét sziszegi a hallóidegeit és amit rövidesen a pokolba fog kívánni, vagy ami még rosszabb, azt hiszi majd, hogy valamelyik komponense rossz és emiatt le is cseréli...aztán csak a nyamvadt kábel volt ergya.
Az általad említett ezüst kábel nem ide tartozik, de szerintem nem is "lyet" szeretne most a kérdező.
(#95882) Dorian: Valóban nem egyforma a hallásunk. De, ha én hallok olyasmit, amit Te észre sem veszel, akkor kinek rosszabb a hallása? Mondom ezt úgy, hogy tényleg messze nem tökéletes a hallásom. Ha fordítva lenne, igazad is lehetne, de én hallom a sistergést és reszelősséget... ami ezek szerint azért lehet, mert rosszul hallok?
Nem tagadom, ezt eddig nem így gondoltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Star Wars rajongók
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest