Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Ha már rendelkezel egy közepesnek mondható moba tapasztalattal, akkor kb menyi gamebe telik átszokni a hotsra, megtanulni a hősőket, gondolom a mechanizmusok annyira nem különböznek.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Gyuri27 #12396 üzenetére
Illi szinte semmilyen meccsen nem hoz top dmg-t. Akkor se volt így, mikor szinte egyedül hozta le a meccset az unstoppable Q idején. Artassal én is szinte mindig top dmg voltam, mikor pár patchel ezelőtt viable volt, mert van egy Aoe sebzése és egy erős burst rotációja. Illidan effektív dmg-je sokkal erősebb, mert képes teljesen összezavarni a backline-t, és kivégezni a közepes-alacsony hp-s herokat.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
DaveNo1 #12393 üzenetére
Ezért nem lesznek soha a pórnép szintjére buffolva a melee assassinok. Hihetetlen milyen jól játsszák ezt a compot. Illi tökéletes döntéseket hoz, dodge-ol mindent amit lehet, és minden heal+cleanase a helyén van amikor kell. Bármilyen HL meccsen az történne, hogy Thrall nyom egy windfuryt, és laposra üti Illidant míg az keresi az e betűt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
holozis_HUN #12381 üzenetére
Talán mert Oroszország lakosságának 4/5-e az európai területen van?
Ha már földrajzzal jössz...
-
Madwe
nagyúr
válasz
Feketelaszlo #12387 üzenetére
Kinek mi az igénye... Ha nekem mar van egy 144hzes gsync monitorom akkor szeretnem ha 100 felett futna. És azért az h a hotsnak nagyobb a gép igénye mint a witchernek egész egyszerűen felháborítónak tartom. Lown sincs meg a stabil 90... Van h 30ra beesik... Ultran egyébként 50 korul van, de ott gyakrabban esik be 30 alá... November óta kb mindenre mínusz 10-20 fps van, ultran volt mar konstans 10 fpsem is...
-
Feketelaszlo
senior tag
-
DaveNo1
veterán
Navi Artanis pick
-
TBT
addikt
válasz
holozis_HUN #12381 üzenetére
Pedig hót egyszerű ez a játék a Dota 2-höz vagy a LoL-hoz képest és még ez is sokaknak gondot okoz...
Ez QM, itt véletlenszerűen sorsol össze félkegyelműekkel. De ha ilyen halálsz@r a QM, akkor gondolom a HL sem lehet jobb. Béta idején jó móka volt, de az már több, mint fél éve volt. Azóta meg a Blizzard mindent elkövetett, hogy ez a játékuk is hulladék legyen. -
TBT
addikt
Tank fókusz, majd a barmok egyesével mennek megdögleni...
Komolyan olyan hülyék játszanak ezzel, mint a f@sz. -
holozis_HUN
addikt
válasz
DaveNo1 #12378 üzenetére
Mondom, sima HD monitor. FPS úgy kb 50. Nem totál full, egy két dolog le van véve, de nagy része ultra és high. Régebben totál fullon elment, de ezek a mostani patchek... Nagyon ritkán van FPS drop, az is akkor, ha már vagy 5-ik meccset nyomom és olyankor valami van vele, totál laggos lesz. Újraindítás és ok.
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #12377 üzenetére
Azt azért mond már el, hogy nálad hogy megy el fullon a játék ilyen specifikációk mellett, ha nálam ennél jobb specifikáció mellett már mediumon is szenved? i5-öm van, a videókártya is nvidia típus amit jobban szeretnek a Blizzard játékok.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
nonsen5e #12374 üzenetére
Pentium G2130 3.2 GHz van nekem. Majdnem elmegy fullon a játék, pár hónapja fullon is ment, még a hang is totál high-on. Monitor sima HD és egy HD 7770 1 Gb vidikártya van. 4 Gb ram, hamarosan 8 lesz. Szeretnék már egy I5-öt, erősebb kártyát és akkor Full HD monitort, félek, ha így vennék monitort, akkor sokkal lejjebb kellene venni a játékot. Mivel az több pixel. És a mostani monitor, hát eléggé pixeles, 19" 1280x768 60 Hz.
-
nonsen5e
veterán
válasz
holozis_HUN #12373 üzenetére
G3258, 20K és szénné húzod. 2 mag / 2 szál, de a Blizzes motorokhoz nem is kell több.
-
TBT
addikt
Bumm hedshát:
-
nonsen5e
veterán
válasz
Feketelaszlo #12370 üzenetére
*az első szálat
A többi közben kétszer elszámol végtelenig, annyira nincs dolguk.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
DaveNo1 #12365 üzenetére
A fizikát ajánlott teljesen kikapcsolni, az tudja nagyon leterhelni a procit. Nekem is ki van véve, pedig nagyon tetszettek a ragdoll efektek.
Ha ez sem segít, a többi CPU-intenzív opció csökkentésével érdemes próbálkozni - tipikus Blizzard játék, egy krumplin is le tudja renderelni a grafikát, de a processzort eszi mint a fene.
-
DaveNo1
veterán
válasz
F-ECT$ #12368 üzenetére
Na előbb mentem 3 meccset Rehgarral és nagyon tetszik, Full lightning shield buiddel toltam. A healje így is rendben volt, és néha nagyon szép sebzést ki lehetett vele osztani. Volt egy teamfight ahol nem nagyon foglalkoztak velem inkább a squishyket akarták kiszedni, közben meg 3 hero kapta a lightning shield sebzését, és csak úgy pörgött le a hp-jük.
-
F-ECT$
titán
válasz
F-ECT$ #12367 üzenetére
Ha már Rehgar, itt egy általánosan elfogadott jó build hozzá, de szerencsére több választási lehetősége is van. Ezeket érdemes megfontolni:
Level 1
-Colossal Totem a 16-os Earthgrasp Totem-mel jó tud lenni, ha totál nincs CC a csapatban
-Wolf Run hasznos, de kár feladni miatta a nagyobb Shield range-t
-Lightning Bond - önmagában ez is kevés, ha vinné a talenteket is, akkor lenne jóLevel 4
-3 mana spóroló talent is van, amiből a Grace volt régebben a standard (level 1-en). Most is jó, és ha valaki a Blood and Thunder + Tidal Waves-re megy, akkor akár jó is lehet.
-A Feral szintén jó talent így, hogy még többet érdemes farkas formában lenni.
-A Stormcaller viszont a manacsökkentésen túl ad +2 sec-t, ami elég jól jön a Rising Storm mellé.
-A Healing Totem csak olyan esetben lehet jó, ha az ellenfelet ki lehet zónázni a közeléből.Level 7
-A Totemen kívül mindhárom talent jó lehet, ez már meccs függő, de a Blood and Thunder a legáltalánosabb.Level 10
-A BL továbbra is csak akkor jó igazán, ha 2 healer van a csapatban, vagy az ellenfélnél kevés a dmg.Level 13
-Szintén 3 jó talent van itt, meccs függő a dolog.Level 16
-A Totem akár önmagában is (azaz a level 1-es Colossal nélkül) választható, ha kell CC, a Hunger elsőre jónak tűnt (mini BfB), de a Rising Storm szerintem többet ad.Level 20
-Régebben itt főleg a Shield ment, ami még most is jó, de a Rewind is erős innen. Ha sikerült a BL-t hozni Level 10-en, akkor az Upgrade-je szintén választható, talán a Blessinget akkor hoznám, ha 2 tank + 1 melee van a csapatban.Szóval szinte nincs olyan tier, ahol must talent van, mindenhol lehet picit variálni.
-
DaveNo1
veterán
Két nap után azért már vannak értékelhető minták
Li-Ming 55,2% winrate
Rehgar +7,4% --> 52,5% winrate
Nova még tartja magát -1,6% --> 49,2% winrate
-
DaveNo1
veterán
Ráadásul Li-Mingnél még észrevehetőbb az FPS dolog. Amikor az ultit tolom és röpködnek a számok az kb -10/15 fps. Tiszta Diablo3 feeling.
Nálam amúgy a novemberi patch óta rossz az FPS és nem tudom miért. Előtte azért high beállítások mellett szépen elfutott, most mediumon is szenved.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
DaveNo1 #12350 üzenetére
Próbaképpen kivettem Imfernal Shrines-on, ahol én voltam az egyetlen ranged assassin, eléggé büntet objective mellett, fal mögül. Archonból ki lehet lépni azonnal, ha valaki feléd indul. Tal Rasha nekem azért nem szokott tetszeni, mert Firefliest talentelem, mert jobb üldözésre és 2s lesz a CD.
-
Madwe
nagyúr
A witcher 3 ultrán 40-50 fpsel fut, a hots low!!! beállítások mellett 60-80 fpssel, és van hogy leesik 30-40re. Ez azért elég nonszensz szerintem... (driver friss, hw hiba nincs, win újra lett rakva)... Egy motor készítése sok idő és energia, de az optimalizációt úgy ahogy van elsunnyogták. Observer mód is hiba h 2 slotos, reconnectiont is megjelenés óta igérték h megcsinálják de azóta szar... szóval az, h a hots motorja egy kalap fos, sztem nem kell bizonyítgatni
-
TBT
addikt
válasz
DaveNo1 #12336 üzenetére
Tegnap nálunk is volt egy Nova. Szerencsétlen játékos azt se tudta hol van. Minden Q-t mellényomott, senkit sem tudott kiszedni. Legkevesebb damázs jött ki belőle. Lehet nem is volt józan a srác.
De szerencsére Li-Ming csöcsös ázsiai amazonként hozta a kötelezőt.
Kedvencem volt, mikor lowhp Artanis beállt lowhp Jaina mögé. Mondom odaküldök egy Arcane Orb-ot, hátha megijeszti őket. Erre dabakill. Mondom OK. -
DaveNo1
veterán
Kár hogy ennek a többsége nem effektív sebzés és erről nem tudják az emberek, hogy eszik vagy isszák. Olyan mint BW heal. Papíron még most sem rossz, mégis brutál gyenge heal szempontjából.
A karakter lényege a burst volt, amit elvettek, sustain dmg-re meg nem alkalmas mert az autoattackja borzasztóan lassú, nincs semmi aoe-ja stb stb. Szóval nem egy Valla, Raynor stb. Tegnap volt szerencsém Li-Minggel találkozni egy Novaval QM-ben, és ahhoz képest hogy Li-Ming mekkora papír hős, nem igazán volt ijesztő a sebzése.
-
Derrewyn
senior tag
5 QM meccset mentem Novával, 4 win, többnyire legtöbb kill, és második vagy legtöbb hero dmg, szóval nem voltam púp. Amikor kikaptunk, akkor is amiatt, mert a Tassadar inkább top lane-en tisztogatott, amikor középen a kalóznál folyt a harc.
Greymane meg elég szemét tud lenni.Én is kísérleteztem buildekkel, és a Pinning tényleg elég erős, viszont Holora inkább a range jön be nekem, TT-hez ad sight-ot.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Derrewyn #12349 üzenetére
Én ma HLben 4x kaptam ki, abbül 3x lealáztuk... Greymane-nel voltam ált ellene s szétpókoltam, több dmgm is lett, 1x zerával... mondjuk gm-t már ismerem, liminget még nem ismerik.
Szvsz a lvl1 mana talentje miatt op csak nagyon, de amiatt iszonyatosan
Egyszer volt gm mellett egy novánk is, írtam is neki pickkor h nerfelték, miért, aztmondta majd megmutatja
dmgben alig volt lemaradva mögöttem! érdekes build volt, TT+w meg e-re cd csökkentés kb.
-
F-ECT$
titán
-
adrian360
őstag
én haverral mentem úgy hogy ő Li Ming, én Rehgar, 5 QM-ből 4 win, amit buktunk ott volt egy retard novánk
rehgar heal nagyon jó lett, farkasban nagyon jól lehet finishelni. lvl 13-as on nem tudom még melyik jobb a shield, vagy a plusz heal chain-re, én az utóbbit hoztam, és szépen lehetett vele tolni.
Li Ming-re meg szerintem annyi nerf kéne, hogy killre csak a basic ability resetelődjön, az ulti nem, amúgy is csak 20 sec cd van rajta. -
DaveNo1
veterán
Na volt szerencsém bejutni QM-re Ming Lee-vel. Hát ez a hős valami zseniális, amikor teamfightban zsinorban 3 hőst lekapcsolsz vele a folyamatos resetek miatt
-
holozis_HUN
addikt
-
Euron
csendes tag
Ha pickeléskor kilép valaki akkor az a bünti hogy qm-ben lekell játszani 1 meccset kilépés nélkül, és utána mehet is vissza hl-zni.
-
Madwe
nagyúr
válasz
0karmacoma0 #12342 üzenetére
Li-Ming ellen pont nagyon jó counter a meele assa, főleg zera és illidan, így valamelyest visszajöttek a metába szvsz.
Btw ezer éve hoztak ellenem sgt-t, most volt first pick, hát ha létezik olyan h tökéletes counter akkor az sgtnek artanis... gyorsan be is húztam... szegénynél még kb moralesük is több dmgt tolt ki a végén
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
F-ECT$ #12341 üzenetére
Én Rehgar "op-ságával" jobban együtt tudok élni. Egyrészt szerintem az ő kit-jét könnyebb balanceolni, mint Tyrande-ét, és nem az a végeredménye, hogy tehetetlenül végignézed, ahogy elolvadsz, hanem csak végigkerget a pályán egy farkas.
Amúgy igaz még nem tudjuk mi lesz ebből a patchből, de az nagyon tetszik, hogy úgy néz ki végre tényleg sokszínű lett az assassin választék. Lunara, Graymane és Li-Ming totál legit pickek. Mintha három hőst kaptunk volna egyben. Ha a következő patchben rendbe rakják a melee assassinokat, akkor kijelenthetjük, hogy lassan újra irányba áll a játék. (Emlékeim szerint újraskálázás előtt kifejezetten jó balance volt).
-
Gyuri27
félisten
válasz
DaveNo1 #12336 üzenetére
Az illidiket meg a murkykat is.
zws: volt ma lose is. De volt tassa win (hivjatok ezután best eu of tassának)
Aztán volt valami másik win is. Meg innen a kollégával debütáló hl johannával. Szintén win.
Szóval pozítivba vagyok. 2 lose 3 winnel. Drága istenem de jó leírni. -
CarajoEsp
senior tag
Na, első HL, első új Nova
Mondanom se kell, sajna kikaptunk
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
DaveNo1 #12332 üzenetére
Na ja. Amúgy szerintem nagyon nagy falatot haraphat ki ebből a designer team(már ha így hívják ezt). Nagyon szép skinek, kreatív jó kidolgozott herok, és elég szép alaposan kidolgozott pályák ömlenek folyamatosan. Erre jön a balance team ami rendszeresen rosszul lövi be az új herokat, és néhány meggondolatlan lépésbe is beleszaladtak, mint például az újraskálázás időzítése és levezénylése. És ugye ott van a feature-ök kérdése, amik iszonyatosan lassan jönnek. Ennyi idő után se szezon se rendes ranked. Fura mennyire kiegyensúlyozatlan ez. Valszeg az új cuccok leprogramozása felemészti az erőket.
-
Gyuri27
félisten
válasz
DaveNo1 #12332 üzenetére
Ráadásul a karakterek adottak. Dió karakterek úgy néznek ki mint ott (kivéve geronazzó máriát, de haragszom ezért az ocsmányságért), sc karakterek szintén. A wow-t nem ismerem. Szóval ez már egy rakás spór. Időben, munkában, pénzben.
A pálya szerintem kevés. Mióta játszom egy nem jött ki. A ballansz olyan blizzesen baltás.
Tehát jogos a kérdés mit csinálnak 150-n nap mint nap. -
DaveNo1
veterán
Kb 250-en dolgoznak a HOTS körül. Ez csak nekem nem tűnik soknak? Lehet megvan az oka a lassúságnak.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Derrewyn #12326 üzenetére
De a középtáv már nem "arcba"
Amúgy Rehgar miatt nagyobb a sírás, eléggé ütősnek tűnik, gyakorlatilag mindent tud már, a jó heal mellett erős sebzés, wave clear, chase képesség stb stb. Ja a lightning shield sebzését már hozzád számolja be ha másra rakod, reagálva egy múltkori kérdésedre Fects.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
DaveNo1 #12325 üzenetére
A patch notes-ban egészen más szám szerepel Novánál. 335+4%-ról csökkentették 268+4%-ra.
Li-Ming-nél meg féltávon könnyedén eltalál az orbbal, és az már 300+3%. Olyan 2 sec lehet a teljes távolság utazási ideje, szóval nem nagy kunszt.
Na igen, a Li-Ming előli menkülés az teljesen értelmetlen, egy talentelt Orb ha utolér... Inkább a képébe kell mászni, úgy talán ő patkol el.
-
holozis_HUN
addikt
Chogall eléggé durva lett
-
Derrewyn
senior tag
Ez a Li-Ming... Nagyon durva lett, és az emberek többsége még csak most próbálkozik vele. Az Arcane Orb valami iszonyatos sebzést oszt.
Szegény nerfelt Nova Snipe-ja sehol sincs ahhoz képest, és bár igaz, hogy az Orb lassú, ha messziről lövi, akkor el lehet futni, hogy ha pár lépésről a képedbe robban, már akkor is Snipe szintű a sebzés, ráadásul területre.Ez a spell szerintem mocskosul OP.
Nova esetében Blizzard-szokás szerint túltolták az újabb nerfet, mert ugye nem először csapnak le rá...
Érzésem szerint elég lett volna a Double Fake-et és esetleg a Rewind-ot elvenni.
A Snipe Master talent meg gondolom vicc, most akkor egy boss/immortal/stb. harcban nem lőhet Nova, mert elvesznek a stack-ek? -
Devas
őstag
Durva ahogy egy tűzlasztival szinte lefelezi a Lemming-et.
-
DaveNo1
veterán
válasz
0karmacoma0 #12319 üzenetére
Nem csak low MMR, hanem versenyen meccseket is carryzni lehetett vele amikor nem bannolták.
-
zws
senior tag
Mekkora party lenne ha lenne 5 álcázott hős...
Najó elég 4 álcázott + viking
Igazából el kell fogadni, hogy Nova tényleg idegesítő volt, még magasabb MMR-ű QM-ben is. Most az, hogy egy herot kikukáztak nem jelent semmit, sok ilyen példát átéltünk már, majd lesz vele valami úgyis, szerintem nem kár érte -
Peppo
őstag
válasz
DaveNo1 #12312 üzenetére
Ezzel egyet is értek, csak itt most az a probléma, hogy állítólag a kezdők "megvédése" érdekében nerfelnek sz.rrá egy karaktert. Csakhogy:
Kezdők ellen bármely damage karakter frusztráló tud lenni, nem csak Nova, mégis egyedül ezt szedik szét. Nem tűnik konzekvensnek. (Igazából lényegtelen, hogy Zera nehezebb, mert a kezdő az ő esetében is csak azt látja, hogy a semmiből előtűnik valami, és felkockázza. Nem hiszem, hogy nyugodtabb lesz attól, hogy ez most Zera volt és nem Nova.)
Nem szerencsés, ha az amúgy sem túl nagy választékból használhatatlanná tesznek hősöket, mert egyrészt ezzel tovább szűkítik a lehetőségeket, másrészt meg azt mutatja, hogy lövésük sincs róla, mit lehetne kezdeni vele.
Ez sajnos azt is előrevetíti, hogy álcázott hősökre a jövőben sem nagyon számíthatunk, pedig szerintem jó poén, a változatosságnak meg mindenképpen jót tenne.
-
adrian360
őstag
Novában az volt az idegesítő hogy míg Zeratulnak a vibrálását sokkal könnyebben észreveszed, mert neki muszáj mozognia, addig egy bokorban campelő novát esélyed sincs kiszúrni szabad szemmel. aztán meg lerakja a rewind-os holo-t és mond meg hogy az 5 közül melyik az igazi, és mind az 5 sebez is. Kezdőként nyilván sok minden fog elkapni, de azokat legalább látod, nem úgy mint azt hogy a max stackes nova instant kilő a bokorból.
Engem az abathur aknák jobban idegesítenek amúgy, mert azt tényleg nem látod, és sok hősnek nincs is semmi ability-je amivel felfedezné az aknákat. -
Peppo
őstag
válasz
holozis_HUN #12310 üzenetére
Hát persze. Emlékszem, kezdő koromban mennyire el tudtam futni előlük.
-
Peppo
őstag
válasz
holozis_HUN #12308 üzenetére
Valóban, egy pillanatig látni fogják.
-
Peppo
őstag
válasz
Drenadar #12301 üzenetére
Azt ritkán használtam, bár tényleg nagyon erős volt. Nova volt az a karakter, akinél szinte sosem a népszerű buildeket hoztam, mert jobban élveztem a játékot saját buildek esetén, még ha nem is volt optimális. Ahogy látom, ennek vége, mert kb. mindent elvettek tőle, ami használható volt, és nem kapott helyettük semmit. Nem baj, legalább a kezdők boldogok lesznek, hogy nem találkoznak vele, vagy ha mégis, akkor lesz min gyakorolni a célbalövést.
És boldogságuk tartani fog vagy két másodpercig, míg szembe nem jön velük Falstad, Zera vagy Kael, és tépi szét őket kb. ugyanolyan gyorsan, mint a régi Nova tette. Egy kezdő számára ugyan mennyivel kellemesebb belefutni ezekbe?
-
Gyuri27
félisten
Mai hl élmény.
Mondom próba az új johanna. Nálunk tyrande 3x kevesebb healt tolt mint amott bw.
Ráadásul egyedül carryzet. Többet halt mint amennyit játékban volt. Ráadásul teamfightnél lanén solozott. Mert az jó. De johanna az utolsó krajcárt megérte.
Kövi meccs: li, grey, illi, zagara. Mondom srácok tank, healer? Hozzak én supportot. Mondom ok egyedül hozok supportot is meg tankot is. Hoztam jainát. Az jó nem? -
Peppo
őstag
válasz
DaveNo1 #12298 üzenetére
Az mondjuk meg is érdemli, aki Nova miatt hagyja abba a játékot. Ezzel az erővel ki lehetne nyírni Zeratult is, és még sok mást, akik ugyanúgy egy pillanat alatt szopatják meg azt, aki nem vigyáz eléggé. Novát eddig is kissé mostohagyereknek éreztem, most még inkább úgy tűnik, tényleg az. Kár érte, nekem a kedvencem volt, az első, amit megvettem, és az egyetlen, amit kihúztam 20-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest