Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Drenadar #12568 üzenetére
Igen az már kettő a többi support meg még jóformán healre se jó.
Lili, bw az alja kategória. A buff után több malfot látni, de nem vagyok tőle elesve (mások se mert nem nagyon játsszák, versenyeken egyáltalán nincs). Uthert, kharát versenyen itt ott látni. De tassa, tyrande kiszorítja. Bár tyrande most legalább nem autó pick. Moralest itt lent sokat látni, feljebb, versenyeken alig.
Rehgart nem veszem most ide, mert az túl tolták.Madwe: dmg-t osztani még mindig jobb egy assa (ami direkt erre van) mint egy supportból faragott terminátor.
Nem véletlen, hogy vesenyen vagy rank 1 környékén senki nem játszik lilivel. -
F-ECT$
titán
válasz
Drenadar #12429 üzenetére
Nem, Li-nek 5 sec, Zerának 10 sec (igaz távolabbra.)
Biztonságosabb Li talentezés.
-
Peppo
őstag
válasz
Drenadar #12301 üzenetére
Azt ritkán használtam, bár tényleg nagyon erős volt. Nova volt az a karakter, akinél szinte sosem a népszerű buildeket hoztam, mert jobban élveztem a játékot saját buildek esetén, még ha nem is volt optimális. Ahogy látom, ennek vége, mert kb. mindent elvettek tőle, ami használható volt, és nem kapott helyettük semmit. Nem baj, legalább a kezdők boldogok lesznek, hogy nem találkoznak vele, vagy ha mégis, akkor lesz min gyakorolni a célbalövést.
És boldogságuk tartani fog vagy két másodpercig, míg szembe nem jön velük Falstad, Zera vagy Kael, és tépi szét őket kb. ugyanolyan gyorsan, mint a régi Nova tette. Egy kezdő számára ugyan mennyivel kellemesebb belefutni ezekbe?
-
holozis_HUN
addikt
-
-
D4v3
őstag
válasz
Drenadar #8462 üzenetére
Nova fun meg minden, de magasabb rangon azért figyelnek is már meg jön a Tassadar counter pick és nem lesz akkora fun sajnos, pedig én is vele aláztam a legnagyobbakat
Tyrande hybridnek elmegy, nem akkora bűn dmg-re menni vele, mint malfurionnal vagy más amúgy tök jó supportal. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Drenadar #6002 üzenetére
Ó, Anduin Wrynn még várat magára. Még egy másik offenzív supportot (Mengsk?) is elviselnék.
Egyébként nem az, hogy nem mernek, hanem hogy elég szűkös lore-ban a felhozatal kifejezett supportokra. Ami most beugrik Anduinon kívül, az Prophet Velen, de elég körülményes lenne összeválogatni a skilleket is, mindkettőnek.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Drenadar #5885 üzenetére
Ő nem healer, és szerintem a healing ward miatt most gyengült.
Healing ward miatt alapból a promote a legjobb tier4-en, elég erős tud lenni lane pushnál, ha meg nova vagy zeratul van, akkor mental acuity, a -15sec az Oraclen brutál erős ellenük (nem rég egy Nova 11 halált szedett össze ellenem köszönhetően ennek a talentnek)
7-es ágon pedig mehet a Mule bánya, templomos és kalózos pályán.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Drenadar #5570 üzenetére
Aktív traittel hármat is elkap, ha nagyon menőnek érzik magukat minionok mögött, akkor mindig eszükbe juttatom, hogy ott sincsenek biztonságban.
Ezt a buildet szoktam én hozni, lane-en így nincs managond és sebzés is van elég. Nether Wind az baromi hasznos tud lenni üldözés és menekülés esetén is.
-
törölt tag
válasz
Drenadar #5481 üzenetére
Van olyan spell a jatekban amivel ki lehet rantani egy szovetseges jatekost a harcmezorol?
(WoW-ban Leap of Faith a neve, vagy lehet varat meg egy Priest Class-ra?).
-
DaveNo1
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz
Drenadar #5153 üzenetére
csak idő kérdése és meglesz számomra minden érdekes hős.
Ez mindig csak egy pillanatnyi állapotra igaz, bár az éles indulás után szerintem csökkenni fog a mega patchek gyakorisága, amikor 10-15 herot is alapvetően megváltoztatnak, de akár 1-1 új hős is változtathat a metán. (Hol van már Arthas, és mennyire nem tartottuk sokra ETC-t pár hónapja, stb.)Emellett az ember eléggé telhetetlen, ergo mindig lesz olyan hős, amit úgy érzel, hogy meg kellene szerezni. Nekem is bőven elég mindenre a mostani 18 hős, mégis van 3-4 olyan, amit azonnal el tudnék fogadni, és ha azok is meglesznek (az új patch notes-t azért megvárom a vásárlással), akkor biztosan találok még olyat, aki kelleni fog.
Harmadrészt folyamatosan jönnek az új hősök, az utolsó pár pl instant get volt, még ha utána Thrall-t nerfelték is.
-
F-ECT$
titán
válasz
Drenadar #5147 üzenetére
A könnyebb (és olcsóbb) hősök gyakrabban vannak ezzel segítve az új játékosokat és persze a későbbi eladásokat. (Kipróbálod Li Li-t, Valla-t, stb -> tetszenek -> megveszed őket -> a drágább hősökre nem marad gold, így pénzt költesz majd rájuk.)
Egyébként 2 hetente ritkán van valami, gyorsan ránéztem 1-2 hősre:
Li Li, Raynor, Valla: kb 3 hetente van
Arthas, Diablo, Rehgar: kb 4 hetente van
Azmodan: kb 5 hetente van
Illidan: kb 6 hetente van (pedig előtte az Alpha-ban 3-4 hetente volt)
Anub'arak: 2-3 havonta van
Abathur: még nem volt a Beta alatt (előtte Alpha-ban is összesen 3x az utolsó fél év alatt)
Murky: összesen 2x volt az elmúlt 1 évben
TLV: még nem voltak pedig már több mint 2.5 hónapja megjelentek -
F-ECT$
titán
válasz
Drenadar #5097 üzenetére
Cod 1-nél sem járt jobban mindenképp az akinek 330FPS-el ment a játék mint annak akinek csak 150-el pedig basszus ez a duplája! de bezzeg akinek ment a fix 333fps azt az engine máris olyan dolgokkal jutalmazta,
Erről jut eszembe, hogy Q3A-nál is volt ilyen, konkrétan nem lehetett bizonyos helyekre felugrani csak 125 Fps-sel (valami kerekítési szabály miatt egyébként). De ez kicsit eltér a témától, ami az, hogy mekkora fps-nél nem nő már tovább a célzási képességed.
-
F-ECT$
titán
válasz
Drenadar #5097 üzenetére
Az FPS dologba nagyon ne menjünk bele, mert szerintem annyira nem értünk hozzá, de egy kis kitekintés. A mozifilmek régebben 24 FPS-sel lettek rögzítve, (bár 1 képkockát 3x villantottak fel), a TV-k pedig 30 FPS-sel mentek. Ez már elég ahhoz, hogy az agyad folyamatosnak lásson valamit, de ez csak egy minimum érték. Ha ettől több FPS-t látsz, akkor az amúgy elmosódott részletek jobban kirajzolódnak, és élesebben látod a gyorsan mozgó tárgyakat is.
Nekem még volt CRT monitorom, és ott eléggé erősen lehetett látni a villódzást 60 Hz-nél, 85-nél meg már alig és 100-nál tűnt el számomra teljesen, de el tudok képzelni olyan embert, akinek érzékenyebb a szeme és még a 120 Hz-et is meg tudná különböztetni a 100 Hz-től.
Egyébként itt egy teszt, bár nem mondanám túl hitelesnek, de nagyjából elhiszem az eredményeket, azaz:
A teszt szereplőinek 86%-a szerint a 120 Hz-es képfrissítési rátával dolgozó monitor használata mellett sokkal jobb játszani. Ennél is meglepőbb, hogy a résztvevők 88%-a találta el, melyik monitor dolgozik 120 Hz-es és melyik 60 Hz-es képfrissítési ráta mellett.Viszont itt is kiemelik:
Persze ez a "jobb játékélmény" nem eredményezte azt, hogy a 120 Hz-es monitor előtt ülő gamerek képességei is ugrottak volna egy szintet: a kill-to-death arány, azaz az adott gamer eredményessége így sem javult. -
bigbadforty
tag
válasz
Drenadar #5099 üzenetére
Azt is el lehet olvasni, hogy a filmek, amik 24 FPS-sel vannak levetítve, miért nem ugyanolyak, mint egy játék 24 FPS-sel, ugye ott más a felvételi, renderelési technika. Sok játék ami 30 FPS fixen alkalmaz erős Motion Blur technikát, ami hozzáad a filmes élményhez, pl egy Assassin's Creed, de a filmeknél minden egyes képkockán Motion Blur van, ezért se veszed észre, és folyamatosnak hat. Ezért voltak kiakadva a 48 FPS-ses Hobbit filmen, mert fájt mindenük tőle. Plusz egy 30 FPS-ses átvezető se zavaró , mert ott te nem irányítassz, de amint célozni kell, vagy kamerát mozgatni, látod a szaggatást, a képkocka kiesést.
-
tomazin
veterán
válasz
Drenadar #4845 üzenetére
igen, vannak emberek, de onnan sem szedem ki.
ez egy public lista lesz, 1.hsz-be, vagy összefoglalóba belerakva, így mindenki önként és dalolva adja meg nekem a btaget. nekem sem tetszene, hogy hogyha akaratom ellenére beleraknának.
pl. HS topicban volt valaki aki azt mondta, h nem szeretne benne lenni, neki az elég, hogy aláírásában ott van, mert onnan ő tudja kiszedni, akkor amikor ő szeretné. -
adrian360
őstag
válasz
Drenadar #4780 üzenetére
Nem annyira népszerű, de amennyire tyrael 7k, a chen 10k, úgy arthas is megéri a 7k-t
dmg-re lehet talentezni, úgy egész használható, de diablo etc muradin jobban megéri mostanában.
szerk : rasszizmus vagy nem, 10-ből 8 orosz nem hajlandó angolul irni a chatbe, és baszik mindenre...
-
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Drenadar #4621 üzenetére
néha néha még megbocsájtható, de egyhuzamban 3x?
Beta.+1 nem úgy volt hogy 40 szintnél mindegy hányas szintű a hős, megkapjuk mindegyik talentet?
Ez terv, még nem valósították meg. (És azt hiszem lvl30-ra ígérték.)@4616: 15k goldot luxus adni egy hősért, mint ahogy 10 eurót is szvsz.
-
-FLY->
őstag
válasz
Drenadar #4621 üzenetére
A legjobb bug akkor is az, amikor légvonalban akar közlekedni, én meg már nézem a fight-ot, hogy hol kéne beugrani, az meg még a kezdőn gyalogol a falnak. 2015-ben gart az ilyenért, teljesen alapvető dolog lenne, hogy elkóricál a tárgyak között, leggagyibb mobakban sincs ilyen.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Drenadar #4477 üzenetére
A cold embrace kimaxolásához az kell hogy az ellenfél játékosai nagyon közel álljanak egymáshoz, normális esetben ez nem történik meg. Ráaádásul a -25% range nem túl jó az amúgy sem magas range mellé, Sylvanas pedig túl papír ahhoz, hogy nagyon közel menjen az ellenfelekhez. A blood for bloodban viszont egy jó partyban nagy potenciál van, segít leburstölni valakit, vagy növeli a túlélési esélyt a heal miatt.
Mister_X: Tychusnál a first aid és stoneskin alap, Vikingeknél meg a jump.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Drenadar #4204 üzenetére
A 4-es és 7-es ágon kellenek a magasabb talentek, ha kiakarod maxolni.
7-esen a Follow Through szerintem alap, mert minden ability használat után kapsz +25% dmg sebzést az basic attackra, ami azt jelenti, hogy a karakter kb úgy működik, hogy felváltva nyomod a Q-t és az autoattackot (a Q ugye gyorsan stackol), így ki lehet maxolni a basic attack sebzést.
Többi ranged karakterhez képest szerintem jóval több mikro menedzsment kell hozzá, ezért kicsit meglepő, hogy a Blizzard szerint "easy" karakter.
Közben elérhető itt már az új Uther fa, én tegnap ezt a buildet próbáltam.
-
adrian360
őstag
válasz
Drenadar #4123 üzenetére
ez hülyeség, miért nem érdemes? ha nem akar eurót költeni a játékra akkor mit csináljon ?
gold / euró arányban tényleg a 10-15k hősök érdemes eurorért inkább megvenni, de attól még nyugodtan lehet goldért is venni.Én mondjuk Sonya helyett Thycust venném, de csak egyéni preferencia.
-
userxy
őstag
válasz
Drenadar #4123 üzenetére
Állítólag van goldom és eurom nincs
Megfogadtam, hogy az időmön kivül semmit sem költök erre a játékra
Csak arra lennék kíváncsi hogy esetleg lenne más jobb kombó vétel ugyanennyiér vagy gyüjtsek valahova még 1-2 k goldot és ne 2k ér hanem 4ér vegyek stb. De eurot nem tudok áldozni értük.
-
-
válasz
Drenadar #4094 üzenetére
Ez nettó hülyeség, konkrétan kevesebb XP-t kapsz egy óra alatt, ha "elhúzod a meccseket".
Tolni kell mint a meszes, úgy a legjobb a hozam.
Lehet még azt sem éri meg, hogy az összes lane-t lebontsd, de ezt ki kéne próbálni.Persze értem én, hogy jól néz ki, hogy húú "130K XP" de copsz vele 19+ percig.
Egyébként meg "csak" 97K XP, de 11p alatt.... -
DaveNo1
veterán
válasz
Drenadar #3966 üzenetére
Emlékeim szerint nem minden területi sebzés hat rá, Valla multishot pl. tuti nem szedi le (vagy csak eddig nem vettem észre). Nem véletlenül népszerűek a dupla healing wardos csapat összeállítások.
ígyvanferi: az alapvető probléma az volt, hogy rossz hősöket hoztak, rossz volt a kompozíció, az ellenfél kipickelte illidant, vallat és nazeebot, így én már kénytelen voltam hammert hozni utolsóként, hogy legyen dmg, viszont hammer-bw nem a legjobb párosítás. Falstadnak meg semmi esélye egy Illidan-ETC kombóval szemben, hiába erőlködött halt is hétszer. Ha elhozza Vallát helyette, lett volna egy minden szempontból jobb hős, és nem az ellenfélnél lett Valla. (Valla most a legmultifunkcionálisabb hős, azt tapasztaltam, hogy meccsek 90%-ában emiatt el is viszik elsőnek).
-
Madwe
nagyúr
válasz
Drenadar #3962 üzenetére
idióta társak esetén nincs értelme
De egy területért folytatott harban még akkor is hasznos tud lenni jó helyen, s általában eleve ott kerül elő... Idióta ellenfelek meg nem tudják hogy 1 autoattackkal leszedhető, s simán ott kóricálnak mellette (nagy kaotikus jelenetnél oké, de amikor alig van valami a képen, 1 pillanat alatt leszedhetnék s nem teszik, azon mindig röhögök
én ha meglátok egyet s tehetem, van értelme, rögtön azzal kezdem h leütöm...
-
adrian360
őstag
válasz
Drenadar #3627 üzenetére
minél jobb a hős annál alacsonyabb tier-ben van. tier1-ben vannak a legjobb hősök.
itt van pl egy lista : http://www.liquidneo.com/tierbuilds.html -
Ghostface
senior tag
válasz
Drenadar #3576 üzenetére
Nekem olyan érzésem volt vele, hogy dps kevés az amit tud, tanknak meg gyenge... Mindegy 5-ig felhúzom, de csak coop-ba, nem akarom más játékát elcseszni a bénázásommal.
ETC sokkal jobban bejött, van 2 stun, egy ellökés magamtól, heal regen... nagy dps-t nem tudtam vele kitolni, de jól megfogtam az ellenfeleket teamfightok alatt, és a stunjainak köszönhetően mindig többen haltak enemyből mint tőlük. Vele úgy éreztem tényleg hasznos tagja vagyok a csapatnak, míg Tyraellel velem csak eggyel többen voltak. -
DaveNo1
veterán
válasz
Drenadar #3561 üzenetére
Ki kell számolnod az ellenfél + a bagoly mozgási sebességét és belőni az irányt
Na jó, valójában csak be kell tippelni mi a legvalószínűbb célpont ahol lehet az ellenfél (ha low hp-n menekült el valaki akkor a legközelebbi kút, vagy haza teleportált, ha épp nem látsz senkit, akkor campek, stb.)
-
Madwe
nagyúr
válasz
Drenadar #3512 üzenetére
QMbe teljesen jó nova, hlben viszont már esélye nincs, mert ha van nova, nem fog egyedül kóborolni s amúgy is rögtön kiszúrnak. Onnantól kezdve pedig halott vagy mert nincs escape-ed
Tyrande viszont pont hogy top, ha okosan használod (ami nehéz nagyon) akkor nagyon jó hős tud lenni hlben is!
Ha ranged assasin, akkor ajánlanám vallát az olcsóbbak közül, ő is sebez rendesen, sőt, cserébe van 1-2 escapeje ha gond van.
-
XXArcAngelXX
tag
válasz
Drenadar #3508 üzenetére
Közelharccal hogy állsz? Csak mert én utálom a close quarters combat című műsort, de minden érdekel ami ranged. Saját hero még nincs majd ha 40 leszek akkor összeszedem ami tetszik. De így elsőre: Raynor, Valla, Nazeebo, Hammer, Zagara, Furion, Tassadar, Lily, Tyrande.
-
-
-
válasz
Drenadar #3384 üzenetére
Ha jól rémlik, legelső használatnál átirányít az eu.battle.net-re és ott kellett megerősíteni a kártyát, lépjél be ott az accountoddal és nézd meg!
Nyugi, hétvége van, tegnap este én is néztem, hogy miért van 10-1 nekik (az 1 takedown én voltam soloban)., aztán rájöttem, hogy péntek este.
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Politika
- Vicces képek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Meghallgattuk az egymillió dolláros, magyar fejlesztésű high-end audiorendszert
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest