Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
0karmacoma0 #11795 üzenetére
végre nőtt a skillcap a supportokon
Azért eddig se voltak egyszerűek, pl egy Uther vagy egy Kharazim. -
DaveNo1
veterán
-
0karmacoma0
senior tag
Sok jó változtatás. Cleanase nem tűnik rossznak, bár szerintem még mindig kevés lesz a meta ellen. Mindenesetre végre nőtt a skillcap a supportokon. Tyrande nerf szerintem nem lesz elég. Eddig is mindig battle momentumra mentem Lunar helyett. Meglátjuk. Az biztos, hogy jó irányba lépkednek. Raynor nerf is teljesen jogos, nevetségesen erős volt a selfheal+hp. Lunara +1% dmg skálázódása elég soknak tűnik. Még az is lehet megyek vele pár kört.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
DaveNo1 #11793 üzenetére
Teljesen jó így, mert jelenelg megítélhetetlen a balance. Van egy 100% pick rate-es 60% winrate-es hero. Minden healernek lenyomja a statjait, ahogy a dreamfive minden tagja így tesz a többi heroval a roleján belül. Szóval ezt most nagy lépésekben az életben nem balanceolják ki. Apró módosításokkal gyorsabban gyűlnek a statok.
-
DaveNo1
veterán
Minor patch lesz ma, ami a problémás hősöket érinti. Mostantól gyakran jönnek majd ilyen patchek, szerdánként, függetlenül a nagyobb major patchektől
-
zws
senior tag
Nekem QM 3351 HL 2770, de szerintem csak azért, mert hónapok óta nem HLezek. Kicsit unalmas volt mindig a top hősökkel menni, aztán inkább marad a szórakozás QM-ben
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
DaveNo1 #11789 üzenetére
Nekem az egyetlen Blizz játék volt, ami kimaradt a Wow-on kívül. Még anno a Warcraft 1 volt az első eredeti játék amit a kezemben tartottam, nem tudom, hogy nem kapott el a Diablo 2 őrület. Párszor elkezdtem de nekem nagyon unalmas volt a Baldurs Gatehez képest. Érdekes, hogy a Diablo 3-al már egész sokat toltam.
-
DaveNo1
veterán
Közben redditen is megerősítették, hogy patch jön
"It'll be a patch that only affects balance."
0karmacoma0: Fórumok azzal vannak tele, hogy ez a D2 Necro. Az nagy PogChamp lenne, D2-vel rengeteget játszottam fiatal koromban és Necro volt a mainem
-
0karmacoma0
senior tag
szerintem meg az "árnyképen" úgy néz ki mintha egy kardot/tőrt fogna a háta mögött.Az én tippem Edwin VanCleef, de a balanceos szöveg nem rá utal.
-
adrian360
őstag
válasz
DaveNo1 #11780 üzenetére
Egyébként pont ez a "Soon™" dolog a legidegesítőbb, minden fejlesztés alatt van, minden jön nemsokára, soha egy biztos infó nincs. már az sokat jelentene ha azt mondanák hogy oké tudjuk hogy szar, február 2. patch, addig bírjátok ki. de nem minden csak hamarosan, meg még az idén, nemsokára
-
TBT
addikt
A másikra Medivh-et tippelnek
-
DaveNo1
veterán
Amúgy azon már én is gondolkodtam, hogy írok a fejlesztőknek, hogy hallottak-e már a projektmenedzsmentről? Ez a "soon" dolog nagyon idegesítő már.
-
F-ECT$
titán
válasz
0karmacoma0 #11775 üzenetére
Nekem most ~300-zal több a QM, mint a HL (2700 / 2400), de 1000+ is volt köztük a különbség eleinte.
Az elmúlt 1 hónapban lejátszott 64 meccsemből 55 HL volt, léptem is előre 2-3 rankot, szóval nem tudom, hogy mi kellene ahhoz, hogy feljebb menjen a HL-es MMR.
(Sajnos QM-ben és HL-ben is tök noobként indultam, így eleinte csomót vesztettem, mindkét MMR-em lement 1000 körülre, onnan hoztam fel őket.)
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
DaveNo1 #11776 üzenetére
Persze hogy lehet. QM-ben is volt vagy 55-60% közötti winrate-em gold ligában mikor beálltam erre a 2500-2600 környékére. Az a gond, ha mondjuk átlagosan 10 pontot kapsz egy győzelemért, akkor 55% winrattel 100 meccs 100 pont mmr, szóval kell vagy 500 meccs mire utoléred magad, és most nagyon optimista számokkal dolgoztam.
-
DaveNo1
veterán
válasz
0karmacoma0 #11775 üzenetére
Nekem kb. ugyanannyi, meg azoknak is szerintem akikkel együtt szoktam tolni.
Ráadásul 1900-as MMR-nél nem csak a csapattársak, hanem az ellenfél is hasonló szintű játékosokból áll, viszont ha valójában 3000 felett kellene ennek lennie, akkor ez azt jelenti hogy carryzni kellene a meccset.
Tankkal, Healerrel lehet carryzni ilyen szinten, de akár még Novaval is.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
DaveNo1 #11774 üzenetére
Nekem is 2560-2090. Mondjuk inkább azért, mert nehezen szánom rá magam, hogy megint a retard leaguebe szenvedjek. Anno rohadt nagy grindel 1700-ról hoztam fel a qm MMR-t is, de még egyszer képtelen vagyok végigcsinálni. 4-5 HL meccs után fáj a fejem a sok hülyeségtől és flame-től, aztán inkább napokig csak questelek.
-
Metacska
aktív tag
A jelenlegi matchmaking és ranked rendszerről sok mindent elmond, hogy a QM MMR-em 3200, a Ranked 1900.
HL-ben nem is tudok előrelépni, mert a játék kreténként értelmez az mmr-em alapján, és kreténeket rak mellém.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
0karmacoma0 #11771 üzenetére
Nekem bejött, mondjuk QM-ben. Ügyesen lehet vele pozicionálni. Viszont néha miatta akkora laggokat kapok, amit akkor sem, ha minden kael skillt elnyomok, minden ég, robban stb és akkor sem laggol be, de lunara szökkenései...
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Bocizozz83 #11767 üzenetére
Chu szerint minden idők leggyengébb MOBA heroja.
Én is próbáltam kihozni belőle a maxot sokáig, de azt tapasztaltam amit te is írtál. Hiába vannak jó talentjei, lategamre teljesen eltűnik. Mindezt megfejelve a nem túl smooth AA animációval és az egészen nevetséges kiterjedésű Q-val.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
DaveNo1 #11766 üzenetére
Alacsony szinten két dolog ellen tudnak meghasonlani az emberek: Morales és a vikingek. Utóbbi ha splitel és nem feedel, még a legmagasabb szinten is képes komoly zavart okozni, ez pedig kifejezetten ügyes volt. A csapata 4 man gankelt míg ő soakolt, campezett, és splitpusholt. Én azzal kezdtem a meccset, hogy beírtam gank the shit out of the Vikings, de nem akart összeállni a csapat. Mindenki fejvesztve rohangált, és lett megölve egyesével. Alapból a Jaina-KT pick nem volt szerencsés együtt, mert ha nem sikerült megölni valakit, Morales szépen visszagyógyította míg a a varázslók CD-n voltak. Aztán szerencsére a Butcher túllelkesedte a dolgot, és egy teamwipe+tripla shrine után elhitte mindenki, hogy nyerhetünk. Előtte érezhetően szét volt esve mindenki. Muradinnak nem láttam sikeres stunját, Thrall szerintem egy elefántcsordát se talált volna el a Sunderingel, és én is gyakran rossz emberre raktam a fókuszt, annyira esetleges volt minden csata. Nagyon mélyről jött vissza mindenki, és így nagyon epikus győzelem volt.
-
TBT
addikt
válasz
Bocizozz83 #11767 üzenetére
Nekem tetszik, bár tényleg vannak nála sokkal jobb Assassin-ok. A Master skinje szép és akarom, szóval most azon vagyok, de a 10. szint nehezen akar összejönni. A Gold már félre van téve rá.
Meg egy másik új hősre is. Remélem Diablo 3 Wizard karaktere tényleg érkezni fog!Tracert meg ingyen kapom, úgyhogy arra nem kell Goldot áldoznom.
A másik nem érdekel, kizárólag női karakterek érdekelnek! Anno a LoL-ban is csak azokat gyűjtöttem össze és azokkal játszottam.
Ahri/Katarina/Syndra (AP Mid) volt a mainem. -
Bocizozz83
tag
Volt szerencsém kipróbálni Lunara-t hát nekem nem igazán jött be.Nagyon gyenge és papír , szenvedés kitólni az 5-ös szintig is.(a játék első részében még jó)
-
DaveNo1
veterán
válasz
0karmacoma0 #11765 üzenetére
Dirty meta pickker
ezzel a setuppal hogy sikerült 36-8-ra állni?
Mondjuk az sokat mondó, hogy a Thrall rárohan a Leoricra, ahelyett, hogy a Moralest ütné agyon
-
0karmacoma0
senior tag
HL meccsen sikerült visszajönni 36-8ról és két szint hátrányról Towers of doomon. A végén életem mentése. Nehéz volt megtalálni a szöget, hogy elférjen az owl(nem volt pierce) és ne is nyúvadjak ki közben. Nem látszik de kb fél secen múlt.
-
DaveNo1
veterán
válasz
0karmacoma0 #11762 üzenetére
Van akik Mephistot tippelik a másodikra. Nem lenne rossz behozni a jó öreg Prime Evilt
Utána jöhetne Baal is.
-
DaveNo1
veterán
Valaki felismeri ezeket a hangokat?
-
DaveNo1
veterán
Heteken belül indul a tavaszi bajnokság. Döntő április. 1-3
(Gyakorlatilag ez olyan lesz mint a Road to Blizzcon, csak minden évszakban, és a nagy döntő majd a Blizzconon (1-2 millió dolláros prize poollal ott már).
Összesen amúgy több mint 4 millió dollárt osztanak majd szét ezekkel a szezonális bajnoksággal. Kezdetnek nem rossz szerintem.
Remélhetőleg ez azt is jelenti, hogy nem sokára már mi is kapunk első szezont.
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #11749 üzenetére
Lunara-t nem vettem meg (bár jön rá buff), lehet Greymane-t sem fogom?
Valahogy ezek a mixed hősök (ranged - melee, assa - tank, stb) nem igazán sikerülnek a Blizznek, vagy gyengék kicsit (még buff után is): Artanis, (és egyelőre Greymane is) vagy túl erősek és jön rájuk a nerf: Leroic, Tyrande. Talán Thrall most kb jó, de ő egy ideig iszonyat OP volt, utána meg iszonyat gyenge.
Mister_X: nehéz skillshot, de ha talál, és a csapat is jól reagál rá, akkor valóban jó lehet.
-
adrian360
őstag
válasz
F-ECT$ #11747 üzenetére
q build is csak közepes sebzést hoz, szerintem ha rangedként akarod használni, inkább más hős. a ranged ulti semmit nem ér, go for the troath miatt meg úgyis át kell menni worgenbe, akkor meg szerintem inkább arra lenne érdemesebb gyúrni. Az hogy Human form-ban nincs menekülő sokat ront a karakteren.
-
adrian360
őstag
Ha jó csapat van körülötte akkor erős ő is, ha nincs mellé support, akkor annyit ér mint egy illidan.
-
F-ECT$
titán
Greymane-ről mi a vélemény, mennyire használható / fun?
-
adrian360
őstag
Heti rota :
- Li Li
- ETC
- Falstad
- Zagara
- Stitches
- Kharazim
- Nazeebo ( 5)
- Tassadar ( 7)
- Rexxar (12)
- Lunara (15)Meglepően hamar berakták a Lunarát (bár legutóbb Artanis is hamar lett free)
-
DaveNo1
veterán
válasz
Shadowguard #11737 üzenetére
Héten 2* 600 és 800-as Q, így következő hősre is lazán lesz gold egyből
-
Shadowguard
senior tag
Megérte panaszkodni, a héten háromszor kaptam 800 goldos küldetést és egyszer hatszázast
Dől a lóvé.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Gyuri27 #11727 üzenetére
Én meg mondjam, hogy az elmúlt 10 HL meccsből 9 win volt? Vettem skint, instawin
A hősök 80%-a megvan, így mindig tudok variálni, nálam már mindenki prepickel és/vagy szól, hogy mi akar lenni. Diablo-t például szokás ekézni, utolsó három meccsem vele mentem és mindig összedobtunk egy über stun compot.
-
Gyuri27
félisten
Mit segít ha a másik 2-3 agyhalott?
Persze a helyezkedés, időzítés, pálya pontos ismerete idő kérdése.
Na de az, hogy 3 dps 1 tank 1 supp vagy 2 tank legyen a csapatban nem bonyolult.
Az se, hogy team fightra mindenki ott legyen és előtte ne ölessük magunkat meg.
Ha lehet előtte kutazzunk vagy ne adj isten egy campet üssünk be.
Az se túl bonyolult, hogy azt a pár tier 4 hőst ne hozzuk. A questeket ne hl-ben akarjuk megcsinálni és aszerint pickeljünk. -
Gyuri27
félisten
válasz
holozis_HUN #11728 üzenetére
Hol itt a játék? 4 vereség full kretének miatt.
-
Gyuri27
félisten
4 hl meccs 4 lose.
Sky temple:
Valla, zagara (én), leoric, sonya mellé a gyökér egy gazlowét választ. Mert hát minek is a healer. Az csak a lowoknak való.Cursed hollow:
Ide sikerült egy illidian + sgt kombónak jönni.Towers of doom:
Mondom 2 dps mellé meg tyrande mellé hozok tassát (majd nem tisztán supportra talentelek). Írom a lidércnek legyen tank. Hoz thrallt. Annyira agyatlan volt, hogy ketten nem tudtuk ki healelni. Majd megsértődött és nem jött a team fightokra.Az utolsó blackhearth volt. Ott a johannánk pocsék volt. Mondjuk naze helyett is hozhatott volna az ember még egy tankot.
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #11717 üzenetére
8.1, de azt se bánnám ha 7-es lenne, 10-re meg nem merek felfrissíteni, elég sok rosszat olvastam róla
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
holozis_HUN #11722 üzenetére
Nekem van képem arról az állapotról, aminél minden fent van a munkámhoz. Gyorsan le tudom resetelni a wint-t, de ettől még sokat kéne mentegetni, meg hosszútávon nem oldja meg a gondot.
-
F-ECT$
titán
válasz
holozis_HUN #11722 üzenetére
van egy kis mappám, ahova gyűjtöm a cuccokat, hogy ha újra kell rakni a gépet
Ez jó módszer, én is csináltam, csak pár hónap után totál elavult lesz az egész mappa, így abbahagytam. -
holozis_HUN
addikt
válasz
0karmacoma0 #11721 üzenetére
Hát nekem leginkább a fájlok ide oda másolásával van bajom... Meg szerintem szebb a Win 7
És fps változást nem igen tapasztaltam. Bármikor vissza tudom rakni a Win 10-et, van egy kis mappám, ahova gyűjtöm a cuccokat, hogy ha újra kell rakni a gépet, akkor ne kelljen ezer dolgot letölteni, hanem oda rakom a telepítőket
De hagyjuk a témát, ez eléggé OFF
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
holozis_HUN #11719 üzenetére
Win 7-hez még ilyen sulis licenszem volt, ezt a gépet meg 10-el kaptam, így nincs most win 7 licenszem. Sajnos a hangja random elmegy és restartig nincs se start menü se hang, ami rendkívül jól jön egy HOTS meccs elején. Tegnap felraktam az alaplap honlapjáról a friss realtek drivert, azóta annyi változott, hogy időnként megszakad a hang 1-2 másodpercre, de később ugyan úgy eltűnik végleg. Szeptember óta fut a win 10 kb 2 hete kezdte ezt. Gondolom valami új update bug. Powershelles app reinstallig restart után se működött a hang/start menü ilyenkor. Elég sok ilyen panaszt olvastam neten, elvileg több mint fél éve fel-fel tűnik ez update-ek után.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Elégedett Win10 userként azt mondom, hogy 10.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
0karmacoma0 #11718 üzenetére
Most Win 10 van rajta, és sajnos van pár bug, de ez nem játékkal kapcsolatos: Teló belső memóriájából akarok másolni a benne lévő SD kártyára és azt írja foglalt az eszköz
Hogy hogy nem rakod vissza a Win 7-et?
Remélem kapok pár FPS-t vele
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Mint Win 10 felhasználó mondom, mindenhez jobb a win 7.
-
holozis_HUN
addikt
Win 10 vagy Win 7 jobb a játékhoz?
-
DaveNo1
veterán
-
DaveNo1
veterán
Épp Gold League megy, itt elég komoly meccseket látni
-
DaveNo1
veterán
válasz
WayneGace #11710 üzenetére
Úgy hozták fel solo supportnak, hogy közben az offensive képességei megmaradtak, Tassadarnak pl. lejjebb vették a sebzését.
A traitje túl erős, gyakorlatilag Graymane második 10-es talentje ennek egy sokkal gyengébb változata, de más hősök is csak 16-on kapnak olyan talentet, ami +25%-os bekapott sebzés debuffot rak a targetre. Az 1. ágon lévő talenttel ráadásul nagyon alacsony a cd-je is.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
WayneGace #11710 üzenetére
Az első felével tökéletesen egyetértek. Ha minden hero ilyen lenne, akkor a HOTS elképesztően jó játék lenne. Rengeteg jó talent, okos design. Ő amúgy ott siklott félre, hogy megpróbálták QM-re balanceolni és ráraktak egy brutális healer ultit. Előtte a legkiegyensúlyozottabb herok egyike volt, mert buktál wavecleart és sebzést vagy tankot miatta. Tényleg nagyon jól kellett használnod, hogy ezt a hátrányt egyensúlyozd. Most ez borult fel azzal, hogy nem kell mellé másik healer, valamint ugye a mostani metaba is tökéletesen beleillik, mert a lunar+mark segítségével akár Muradint is el lehet tüntetni 2 másodperc alatt.
Én személy szerint magát a skálázást alakítanám kicsit és a shadowstalkot változtatnám vissza ahelyett, hogy nagyon megnyesném azokat a dolgokat, amik korábban tökéletesen működtek. Szerintem a fejlesztők túl sokat foglalkoznak QM-el. Ha szimplán beraknák oda is a draftot(banokkal), akkor minden gondjuk meg lenne oldva, de ehelyett próbálják összehozni, hogy a random csapatok is 50-50-re jöjjenek ki.
-
WayneGace
őstag
Tyrande csak azért op, mert kb. a legtökéletesebben összerakott support. Tud gyógyítani, felderíteni, plusz sebzést adni a társainak, sebezhetőséget ellenfél herokra, még stealth-t is tud adni. Lv 20-tól plusz sebességet is.
Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy inkább a többi hero nincs olyan jól összerakva. Bár nem sok kellene hozzá néhánynak.
Nem hiszem, hogy Tyrande nagyon nagy változásokat igényelne. Pl. Hunter's Markra rakhatnábak mana költséget. Ultinak valamelyik képességét kicsit visszább venni és kb. elég is lenne. -
DaveNo1
veterán
DB megint aktívan twittel, Lunara több buffot is kapni fog, például hp buff, a mozgását is buffolják + javítják a bugokat, de még további buffokat is kapni fog.
Emellett hivatalosan is elismerték, hogy Tyrande túl OP
-
DaveNo1
veterán
válasz
Gyuri27 #11702 üzenetére
Nyugi ez még 3000-es MMR felett is szokás, hogy bepickelik a Tier4 hősöket.
QM meg némileg szerencse kérdése is (amíg nincs drafted QM mód), tegnap előtt nekem is összejött egy 5-ös lose streak karazhimmal, hiba tettem meg mindent a győzelemért, azóta nem is volt sok kedvem játszani
-
Gyuri27
félisten
HL-ben az ilyen remek hősöket mint naze, tychus, zera miért kell eröltretni?
A napi q-t miérr hl-ben kell megcsinálni?
2 napja csak vereség. Ql-ben is meg hl-ben is.
Remek az mm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest