Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
CarajoEsp #14024 üzenetére
Azon mi az oltás, hogy menjen kutazni? Ne solozzon tf alatt, jöjjön lanéra mert 3-n vannak ellenem.
Terrorral ne a puszta közepére rakja a virágot. A terrorral ne a bosst üsse. Sorolhatnám a playeket.
Szó nincs itt arról, hogy valaki pro vagy nem. Egyszerü logika.
Szépen kértem a multkori sylvit is, hogy ne ugorjon be. Ne haljon instant egy ranged karival.
De ezeknek mindegy. A jainának is mindegy volt végig ezt csinálta. Az illidian is, meg a sylvanas is.Devas: szerintem az a sértés ha nem úgy van. Múltkor artanisunk only solo. Valami tizensokszor halt. Ha kicsit számolgatsz többet volt a nexusban mint a játékban, Pingeltem neki. Írtam, hogy maradjon a teammel. Semmi reakció. csinálta tovább. Az ilyenen nem lehet segíteni. Mert ostoba. Mikor írtam neki szépet a sokadik die után érdekes módon tudott válaszolni.
Ezzel nincs egyedül. Kb minden második meccsen van valaki aki többet van a nexusban mint játékban.
Ami még itt lent jellemző az az afk. Rengeteg van belölük.Sokan tényleg nem tudjátok elképzelni se mi történik low rankon.
-
Gyuri27
félisten
válasz
CarajoEsp #13995 üzenetére
"Komolyan mondom, az elmult fel evben ha haromszor találkoztam orosszal sokat mondok."
Jó neked. Rank 30-ig tudok beszélni. Napközben ált 1-2 van a csapatban. Suli után 3-4. Az utolsó 3 meccsen 4 orosszal mentem. Az ellenfélnél is volt név alapján 2-3.Sosem mentem azzal a hőssel ami szimpatikus ami új. Ezt honnan vetted nem tudom. Mikor megvettem xult se orba szájba azt pickeltem. Minden osztályból van amivel tudok menni. Bármelyikkel, hozok egy jó átlagost. Persze van amivel egy hangyányival jobban megy.
Mindig úgy pickelek, hogy a csapatnak jó legyen. Ha kell warrit hozok, ha kell supportot, ha kell assát.
Ezzel soha nem is volt gondom.A qm-ben ok, hogy azzal megyek amit szeretek. Viszont ez a játék nem arról szól, hogy only tájkusz qm-ben.
DaveNo1: kösz hogy szólsz. Iszom minden szavad.
horvi0813: az elején ezt én basztam el. Nincs is ebből vita. Én is szeretném rendbe rakni. Ha új accot kezdek az azért lesz, hogy na szerveren is legyen valami.
-
tomazin
veterán
-
Gyuri27
félisten
válasz
CarajoEsp #13959 üzenetére
Ez nem a sírásról szól. Hanem arról, hogy lose strike esetén full oroszokkal tolod.
Erre akarja a blizz levinni a hl-t lvl 30-ra, meg free herokra. Wtf? Kinek jó ez?
Lehetnék én az isten maga. Itt egyedül nem carryzed le a meccset. A pontokat meg nem egyéni teljesítményre kapod. Hanem csapat teljesítményre. Leoszthatod te a legtöbb dmg-t mindenből. Ha veszít a csapat - pontot kapsz. -
horvi0813
tag
válasz
CarajoEsp #13959 üzenetére
Én tegnapelőtt belefutottam egy 6os lose streakbe, tiszta ideg voltam majdnem letöröltem: chogall pick nova zera combo stb. szintén oroszok... Aztán elhatároztam mit idegeljem magam én úgy játszom ahogy csak tudok nem szídok senkit de ha valaki jó azt megdícsérem. Tegnap 12 win 0 lose zsinorban. Voltak itt is trollok de az ellenfelnél is próbáltam rájönni ott ki az és azt szétszivatni
-
Derrewyn
senior tag
válasz
CarajoEsp #9148 üzenetére
Igen, rank 30 körül sok a retard, kb. minden második meccsen van valaki.
Az elmúlt két meccsen gyakorlatilag nem volt healer a csapatban. Haunted Mineson Lili sosem a csapattal mozgott (11k heal), Sky Temple-en Uther végig AFK volt... Egy idő után kidobta a játék, akkor visszajött, majd megint AFK-zott (10k heal, főleg AI-ként), persze mellé meg volt egy Sylvanas, aki folyton pusholt valahol a pálya legtávolabbi részén.
Lehetetlennek érzem azt, hogy innen valaha is feljebb kerülök, a meccsek felén biztos van egy csapattárs, aki szándékosan elbassza a játékot valamilyen módon.
-
-conrad-
addikt
válasz
CarajoEsp #8848 üzenetére
Máshol is ez van, nem akarják a rankedet engedni úgy, hogy 4 embert bedob 5 solo queque ellen, mert akkor 99%, hogy a 4es party nyer.
Itt az a baj, hogy nincs normális "nemranked" draft, csak a qm, nincs taktikázás a pickekkel.#8850
Persze, felesleges, ki is próbálom ha meglesz a 30, most van 29-en.
De a lényeg az amit írtam, hogy mivel 4+1>5x1 így felborul az egyensúly, ezért nem akarják engedni. Biztos készítik a rendszert az éles rankedre.
(meg ha nem is csak amiatt, azért elég szar úgy játszani, hogy solo hülyék a társaid, alig tudod megértetni velük mit is kellene csinálnotok, az enemyből meg 4 ember mindig lezergeli a lane-eket meg a creepbase-eket) -
Derrewyn
senior tag
válasz
CarajoEsp #8696 üzenetére
Ez a legszebb mondat benne:
"Finally, you won’t lose any ranked points before reaching rank 40, so if you found yourself placed in the 40 – 50 range, you should be able to begin your ascent with relative ease."Kösz szépen, de a 20 meccsel simán 40 alá lehet menni, ha kapom a bónusz pontokat, elég a felét megnyerni. Ehelyett van aki végig tolt 20 placementet, és 45-ön találta magát 50% feletti winrate után.
-
-
DaveNo1
veterán
válasz
CarajoEsp #8517 üzenetére
Lehet azért is halt sokat mert yolozott, Johannával healer nélkül is túl kell élni sok mindent, ettől függetlenül a healer, healeljen. 15 ezer heal meg 18 ezer heal borzasztóan kevés 20-25 perc alatt még QM-ben is.
A linkelt képemen a Tyrael (warrior) több healt tolt ki (régi statisztika a Tyrael pajzsot healnek számította).
-
válasz
CarajoEsp #7579 üzenetére
Hja HL-ben ma pont így kaptunk ki. Srác Murky-t pickel, kérdem tőle, hogy jól tolja vele? Mondja persze, nagyon jól keni. Mondanom se kell az egész meccs alatt kb értelmes megmozdulást nem láttam tőle + a loss után megnéztem, kemény lvl4 volt vele. Mostanság amúgy egész élhető lett a HL, igaz sokat lendít az ügyön, ha nem csak dps-el hajlandó játszani az ember (:
-
DaveNo1
veterán
válasz
CarajoEsp #7303 üzenetére
Többnyire ezt használom. Solo q-ban ahol sok az 1vs1 szituáció ez eléggé erős. Nagyobb partyba viszont a másik ultimate kell, mert a láncot leszedi a cleanse.
-
DaveNo1
veterán
válasz
CarajoEsp #6796 üzenetére
Itt vissza lehet nézni a meccseket. Vagy youtube playlist
Amúgy ez az egész amerikai meta elég gáz, kb rakjunk össze 5 top herot jórészt 0 szinergiával aztán csapassuk.
C9 meg nem tudom minek erőlteti minden meccsen a falstadot, egy csomó missed ultia volt, gyakorlatilag semmi +t nem adott a csapatnak. Mentek volna inkább dupla tankkal vagy dupla supporttal. (Tempoval szemben 4-ből 2 meccset szerintem a Failstad pick miatt buktak)
-
Metacska
aktív tag
válasz
CarajoEsp #6798 üzenetére
Nem tudom, hogy az általam említett 3 hőssel mennyit játszol, egyáltalán preferálod-e. Bosszantó, hogy a jól megszokott játékmenetet át kell variálni.
Persze nem siránkozom, nyilván alkalmazkodom.Dave: Számomra Uther (a többi healer mellett) nem fekszik, hiába az - akár - 7-8 akív ability nem tudok érvényesülni vele, hiába értem a lényegét és a játékstílust amit igényel. Ugyanilyen KT, egyszerűen képtelen vagyok idomulni hozzá, holott tudom hogy kell vele játszani és hatékonyan is megy, de inkább kihagyom.
BW-vel és egy jó csapattal simán hozom a 25 perc alatt egy erősen PvP orienált meccsen a 100e fölötti heal rate-t, amit a többivel én nehezen érek el.
-
makaveli666
senior tag
válasz
CarajoEsp #5677 üzenetére
Ha ez vigasztal, akkor jelenleg szar a matchmaking, 12 es rankon vagyok, tegnap volt olyan game, hogy a csapatomba mindenki 45 felett az ellenfélnél mindenki 7-12 között volt, a következő gameba meg fordítva. Kb 3-4 gamenként van egy olyan ahol kb ugyan olyan rankos emberek vannak mind a 2 oldalon, azok élvezhető játékok, a többi csak időpocsékolás.
-
zws
senior tag
válasz
CarajoEsp #5672 üzenetére
Tegnap én is zsinórban buktam 3 HL meccset egyedül. Gazlowe 1perc:40-nél már 2 halált beszedett, a vereség után sajnos köv meccsen is megkaptam társnak, volt Gaz-al 180 lejátszott meccse, de úgy látszik vkinek ez is kevés. Ami durva volt hogy űberelte őt egy Valla, aki nem foglalkozott egy teamfightal se csak ha épp mellette zajlott, pingeltünk neki hívtuk össze vissza, de nem reagált semmire csak ment előre meghalni.
Mondanom se kell mindkettő 45-50 között volt rankkal én meg csodálkozok ha mindig visszaesek 13 rank környékére az ilyenek miatt. -
válasz
CarajoEsp #5350 üzenetére
Jelenleg HLben sajnos nem lehet arra számítani, hogy vki nem dps-t hoz. Gyak tank és healer hiánycikk, vmit ki kellene erre találni blizznek.. Akár adhatna pl több pontot annak aki tankkal vagy healerrel jön, mert ez így gyász, hogy mindenki terminátornak képzeli magát. Az már csak hab a tortán mikor hozza Vallát és supporttal több dmg-et tolok ki..
-
Derrewyn
senior tag
válasz
CarajoEsp #5287 üzenetére
"A fentiekhez pedig annyit, hogy azoknak az embereknek a jelentős része akik úgy gondolkodnak, ahogyan te, nem áll meg a COOP-nál, hanem elb@***a más emberek HL meccsét."
És ezzel el is érkeztünk a HL trollpick nagyszerű műfajához, ahol a 3-4-5. pick körül olyan szívmelengető olvasni a "ha te tank helyett Murky-t hozod, akkor én support helyett Gazlowe-ot"-hoz hasonló üzeneteket...
-
Shadowguard
senior tag
válasz
CarajoEsp #5280 üzenetére
Egen, éppen ezért nem is kisérletezek a HL-el. Szívesen mennék, de csak ha lenne olyan, akit ismerek és tudom, hogy szeret supporttal játszani. Mert igen, ha utolsónak pickelek se vennék supportot és abból csak köpködés lenne, arra meg nincs szükségem... Csak azért meg nem veszek meg két supportot (mert ha nem valami uselesst veszek akkor arra is van esély, hogy pickelik előlem), hogy szenvedjek vele és megint csak köpködés legyen, mert nem tudok vele rendesen játszani...
-
bigbadforty
tag
válasz
CarajoEsp #5093 üzenetére
Persze tudom központi a hiba, azért írtam zárójelben, hogy nem erre értem, mert 10-ból 9-nek szerintem rossz. Másra értettem.
Sajnos nem akar ez ellen tenni a Blizz, ami a DOTA és LoL mellett elég nagy minusz, többek között emiatt tértem vissza LoLozni, mert olyan érzés mint egy diavetítés, főleg amikor 9-ember eltol valami nagy effektes ultit egyben.... Azt se tudod melyik pályán vagy.
-
DaveNo1
veterán
válasz
CarajoEsp #4286 üzenetére
Mi a ****? Azaz Abathur tuti Troll volt vagy Wintrader. Nincs ekkora retardált a földkerekségen aki 17* meghal Abathurral 9 perc alatt egy meccsen.
Másik opció hogy valami balhé volt ellenfél chatjén és ezért átment direkt feedelésbe..
Lacee1986: Ez nálam is így van, többnyire nincs support, ha meg azzal megegyek van még egy. Ami inkább bosszantó, hogy ilyen egy-két napos kezdőkkel összedob az mm és amiatt kapunk ki mert még fogalmuk sincs róla mi merre...
-
DaveNo1
veterán
válasz
CarajoEsp #4207 üzenetére
Tegnap játszottam egy jó Tyrande ellen, és hozta a meccset az ellenfélnek.
Valami ilyesmi owl buiddel ment
De szerintem ez a full support build is jó lehet, vagy egy autoattack build amivel kvázi assassint lehet belőle csinálni.
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
CarajoEsp #3503 üzenetére
Nekem lag probléma soha nem volt, csak amikor elfelejtettem bezárni a utorrentet... akkor fps is iszonyat droppolt és 140+ ms lag volt... pedig semmit se töltöttem!
Amúgy akinek natúrba is van h nagy a ping, azoknál lehet érdemes kábelesen bekötni a netet, hátha... ha sűrűn lakott s wifizett környezetben lakik az ember, iszonyat tré tud lenni a wifi, sok packet loss etc...
-
válasz
CarajoEsp #3311 üzenetére
"Igen, tegnap került be kettő, most meg ki fog kerülni, hamarosan kettő, ami bent maradhatna."
Nem, kettő teljesen új került be. Arra reagáltam, hogy azt mondtad, nem csinálnak újakat.
A 2 farkas mount helyett pedig bekerül a tigris és a szőnyeg, ami eddig egyik sem volt külön megvásárolható. -
F-ECT$
titán
válasz
CarajoEsp #3240 üzenetére
Persze, ha élvezi, akkor vegye meg, a "kár volt" arra vonatkozott, hogy nem a 10k hősökkel kell kezdeni, főleg ha goldért tervezel mindent beszerezni, másrészt ha még nem próbáltad ki a hősök 80-90%-át, akkor nem tudhatod, hogy nem fog-e inkább 10 másik hős tetszeni jobban, akikre így már nem marad gold, vagy csak sokára gyűlik rájuk össze.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
CarajoEsp #3046 üzenetére
jelenleg 9 heronál járok és épp azon gondolkodok, hogy kik legyenek még, hogy el merjek kezdeni rankedezni
Én 14-nél járok, még 3 olyan hős van, amit kellene (jórészt már a gold is megvan rájuk, de szeretnék valamennyi goldot mindig megtartani, hogyha kell egy hős sürgősen, akkor legyen mihez nyúlni), viszont utána már én is csak funból illetve a meta változása miatt vennék további hősöket az újakon kívül.
Szóval az összes hőshöz lehet, hogy 200k+ gold kell, de szerintem a gyűjtőszenvedélyen kívül nem nagyon kell 16-18 db-nál többet beszerezni ahhoz, hogy ne legyen gond bármilyen csapat összeállítás esetén megfelelőt hozni. -
válasz
CarajoEsp #2174 üzenetére
Tegnap az uccsó 2 meccsemen ez volt, kippedli fórumtárssal csapatoltunk, és a legutolsó meccsen folyamatosan anyázott egy srác. Mondjuk én azt figyeltem meg, a legjobban az bassza ki a biztosítékot, ha te túléled a fightot amibe ő agyatlanul belemegy, nahh akkor kapod az ekézést egyből. Azt magyarázd meg neki, hogy 3 vs 5 nem feltétlen nyerő szituáció..
-
F-ECT$
titán
válasz
CarajoEsp #1769 üzenetére
Olyan már velem is volt, hogy leölettem magam az ellenfél tornyainál level 1-2 körül. Ugyanis én balról-jobbra játszok általában (ez csak megérzés, nincs rá statisztikám), és utána ha jobbról-balra kell, akkor kicsit meg szoktam kavarodni. Valamiért nem engedett be az a rohadt bugos kapu
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest