Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #20515 üzenetére
van hogy egészben van hogy hullazsákban
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #20513 üzenetére
hát nyilván support függő is hogy mennyire van nehéz dolgod vele. mondjuk egy divine shield-el vagy aba satyekkal a fejeden könnyebb darálni mintha mondjuk BW a supportod.
szerintem amúgy minden dive assa elég nehéz, nagyon tudni kell mikor mehetsz be és mikor nem.
-
konqueror
csendes tag
válasz
holozis_HUN #20453 üzenetére
engem is fel lehet venni akár, konqueror#2441 . időm mondjuk IRL dolgok miatt nem tudom mennyi és mikor lenne, de mikor úgy adódik akkor akár jó lenne nem randomokkal hanem aki nagyjából képben van, meg jó a hangulat. ha meg valami nagyon hasító ötös-hatos összejönne akkor mehet a TL grind, kövi szezonban pedig akár a westenkupa is, Madách úrral már a mostani előtt is beszéltünk róla, Holozis meg az idők kezdete óta friendlistás
-
válasz
holozis_HUN #20181 üzenetére
Megfelelő útvonalon közel láthatatlanul lehetett mozogni, pláne, ha a játékos másra figyelt.
Mert amikor éppen támadnak, vagy objektívre mennek, te meg "látható" vagy 0.3 secre a két bokor között azt 99.99%-ban nem szúrja ki. -
Sprq
aktív tag
válasz
holozis_HUN #20181 üzenetére
hát látod erre így rájönni sokan képtelenek
-
válasz
holozis_HUN #20166 üzenetére
Ugyanúgy látszik, mint stealth nélkül, ennek így nem látom értelmét.
(#20168) Sprq: Igen? Akkor a játék miért olyan halott mint a Starcraft 2?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #20158 üzenetére
2,75 seces point and click silence, ráadásul gapcloserrel 5 sec stealth után. eddig is egy noskill hulladék QM stomper fosnak láttam a hőst, na erre most a Blizz rárakott öt lapáttal.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #20068 üzenetére
ha nem játszottál 15 meccset az előző szezonban, akkor nem a HL MMR-t veszi alapul a besorolóknál hanem az UD-t vagy ha abból sincs 15 akkor a QM-et. lehet ezért.
-
Sprq
aktív tag
válasz
holozis_HUN #19971 üzenetére
szerintem meg aki ilyen játékban a látványra kíváncsi az rossz helyen van
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #19968 üzenetére
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #19943 üzenetére
Ana patch, szóval már kinn van egy ideje.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #19817 üzenetére
visszamásztam platinába de majd beleőszültem
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #19726 üzenetére
DaveNo1: azon múlik minden hogy a healje milyen erős lesz és az energiája meddig tart/milyen gyorsan tölt újra. plusz eddig csak harcon kívül gyógyította magát passzívan, most már harc közben is, én inkább ettől tartok hogy problémás lesz.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #19723 üzenetére
butcherba inkább az húz fel hogy ha megvan a trait quested, nem vesztesz semmit, még az alap quest sebzés fetti bónuszt se.
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #19717 üzenetére
Én ehhez nem sok reményt fűznék, kiindulva a PH-s csapat inkompetenciájából (alapvető, röhejes bugok és ismétlések az oldal kódjában), vizuális ízlésvilágából, az évek óta húzódó ígérgetésből, és a financiális alapok hiányából.
Sprq: Nem, nem egyszerű. Még én keltem ki anno ellene, mert akárhányszor linkeltetek róla "képet" vagy valami infót, nem volt ott semmiféle kép, meg infó, mert el voltak rejtve valahova a fejléc környékére, aminek a felépítése kivehetetlen. Nem látni, hogy ki mire reagál. Az sehol nem számít egyszerűnek és intuitívnek, ha legalább fél percig kell bámulni és kattintgatni, mire előhúzod belőle a kívánt tartalmat. Én addig ütném a tervezőjét, amíg mozog. Aki nem ért UI tervezéshez, az ne csinálja... Értem, hogy ha valaki sokat használ egy felületet, akkor egyszerűnek hat, de ha egy weboldalon elsőre nem látod azt, amiért jöttél, akkor ette a fene.
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #19715 üzenetére
új felület lesz itt?
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #19653 üzenetére
Adott csapathoz kapcsolódó banner, stb, meg lehet mountot és ládákat is de brutál drága.
Egy 100-as cheert toltam, mert ha aggregáltan összejön 10-20-30 millió akkor azért is adnak mountot.
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #19540 üzenetére
Nem is arról a chatről beszéltem. Mindegy... nem megy át, de nem is kell, csak akkor ne ugassanak már be (nem rád gondolok), én se tettem.
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #19525 üzenetére
Igen, alapvető tulajdonság, de én arról beszéltem, hogy ki mennyire van erre a tulajdonságra ráakadva - ahol viszont már differenciálódnak az emberek. Mindegy, úgy nézem, nem megy át.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
holozis_HUN #19469 üzenetére
Akkor is idegesítő volt
Azokhoz már kezdek hozzászokni, akik elém lépnek, amikor vissza rántanám a túloldalról a társat.
Úgyhogy ide sem árt az 5 fős csapat.
Egyébként simán megnézném ezt versenyen is, mondjuk 1 rendes győzelmet jelentene annak a csapatnak, aki 5 ilyen brawl meccs alatt több győzelmet ér el. -
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #19456 üzenetére
Ez egy faszság. Ugyanakkora, mint buildet nézni.
Egy 5v5 comp összeállítása sokkal bonyolultabb annál, minthogy kinézd egy táblázatból. Számít a saját csapat, a pálya, és az ellen egyszerre. Rohadt sok adatot kéne betáplálni, hogy abból értelmes auto-picker jöhessen össze.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #19418 üzenetére
valószínű hogy elfogult vagyok, elvégre is legtöbbet játszott hősöm, de én gyengusznak érzem a rework óta. healje 16-os szintig kb nem létező, de ami sokkal nagyobb probléma, hogy ahhoz, hogy hatékony legyen, folyton basic attackolnia kell, ami viszont nagyon kockázatos egy papír hőssel, akinek a shadowstalkon kívül semmi escape képessége nincs (ami ugye csak 10-esen elérhető, és fel kell adnod érte a starfallt). az owl build elég f0s, ráadásul ha arra mész akkor fel kell adnod a lunar flare-es talentet 1-es szinten és a harsh moonlight-ot 13-on, amik az adott tierben a legjobb talentek. heal build meg nem létezik mint olyan, solo supportnak teljesen életképtelen (holott a régi shadowstalk-al azért úgy-ahogy képes volt rá).
-
Shadowguard
senior tag
válasz
holozis_HUN #19418 üzenetére
Azért Tassadar összekombózva egy Illidannel beteg dolgokra képes. A nyavalyás demon hunter 3 sec alatt maxra healeli magát, tapasztalat...
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #19415 üzenetére
Mert két supportos setupba nem az igazi, önállónak meg gyenge.
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #19402 üzenetére
Egy olyan játékban, ahol eleve 60 különböző mechanikáról beszélünk, hogy lehet a 61. nem odaillő?
Komolyan az a logikád, hogyha egy LMBTQIA (mindegyik egyben) Stitches skin idegen, ami épp csak nem self-fistingeli magát egyedi animációként, akkor minden más az lehet, amire te azt mondod?
Plz, bitch. Azért tegyünk már különbséget a színes játékmechanika és a színes ízléstelenség közt!
Shadowguard: Az feltűnt, hogy a második bekezdésedbe bármelyik hőst behelyettesíthetnéd? Szerintem a régi vagy új világaik nem előrébbvalók a másiknál, és én kíváncsi lennék egy színesebb játékmechanikával megáldott OW-s mapra, ahol repülő platformokon közlekedsz, vagy ilyesmi. Sok érdekes, és jól kidolgozott karaktert gyártottak, amiknek igenis van létjogosultságuk.
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #19383 üzenetére
...
2016 October 18 - Samuro
2016 November 15 - Varian
2016 December 14 - Ragnaros
2017 January 4 - Zul'jin
2017 January 24 - Valeera
2017 February 14 - Lúcio
2017 March 14 - Probius
2017 April 4 - Cassia
2017 April 25 - Genji
2017 May 16 - D.Va
2017 June 13 - Malthael -
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #19381 üzenetére
A legutóbb is 28 nap telt el 2 hős megjelenése közt, ami 4 hét. Ez alapján épp félidőnél járunk... A találgatást meg meghagynám a banyáknak.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #19379 üzenetére
mikor - gondolom két hétnél hamarabb semmi képp
ki - várj mindjárt előkapom a kristálygömböm
am ha van igazság a földön most egy support jön végre.
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #19309 üzenetére
A custom replay interface kicsit meghülyült, sebaj.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #19296 üzenetére
niche hős dupla tank compok ellen. nem hiszem hogy solo queue QM-ben túlságosan jó lesz.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #19267 üzenetére
kövi, már unranked (meguntam a ranked-et, úgyse jutok már előre egy nap alatt) megegyeztünk hogy illidan tass kombót viszünk, de healer még kéne, utolsó emberünk hát nem egy raynort hozott? nem értem ezeket az embereket.
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #19250 üzenetére
Jelöld be ezt az accom: Drakeris#21352
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #19247 üzenetére
A nagyon OP geci karakter az még mindig D.va.
---
Múltkor még feldobtam 2 videót (saját zenékkel), csak már nem akartam spammelni. Egy meccsből származik a kettő:
Haunted Mines | corner fuck #1
...és megint megpróbálták:
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #19243 üzenetére
Cassiával jobban jársz sztem
-
DaveNo1
veterán
válasz
Hát Malthael nekem nem tűnik elsőre túl izgalmas hősnek. Lehet én csak 10k-ért veszem majd meg.
-
Sprq
aktív tag
válasz
Egészségedre.
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #19115 üzenetére
he?
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #19111 üzenetére
hova tűnt a portréd?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #19072 üzenetére
mikor én kezdtem akkor még voltak hős bundle-ok, amik jobb értéket adtak szvsz. ha jól rémlik 7,5 meg 15 euróért tudtam venni 8 ill 10 hőst tartalmazó pakkot (amiket meg is vettem), szerintem az ár/értkben jobban megérte. igaz, akkor még nem volt loot chest, amiből ugye eshetnek hősök.
-
konqueror
csendes tag
válasz
holozis_HUN #18896 üzenetére
srácok, csak az kapott 30 nap stimpackot aki megvolt level 40, anno írták is. ezért tűnhetett hogy "mindenki" kapott mert aki rendszeresen tolta annak fel se tűnt ez, de aki bétából tért vissza annak lehet nem volt meg. szal ez a megoldás
-
Shadowguard
senior tag
válasz
holozis_HUN #18817 üzenetére
Greymane-el csak addig volt bajom amíg nem néztem meg a talentelést az elején és erőltettem a worgen formot. Ahogy néztem hozzá talentet rögtön jobb lett. Viszont Genjivel rögtön azzal kezdtem, de egyszerűen nem érzem a karaktert. Mindegy, ötig felrángatom az AI ellen és elteszem talonba. Legalább 4 lootboxot hoz, az is valami...
Az elsőben legalább volt egy dupla epic
-
Simba86
senior tag
válasz
holozis_HUN #18735 üzenetére
senki nem mondta, hogy tessen mindenkinek, ne forgasd ki... csak egy OW player ne szarozzon olyan játékot, ami többet kíván jó reflexeknél
-
reelc
veterán
válasz
holozis_HUN #18644 üzenetére
Nagyon király géped van
az enyém jóval gyengébb. A procim a gyenge keresztmetszet, mondjuk a memória is.
Az elmúlt években nálam már csak az a szempont, hogy működjön rendesen a masina. Többet nem várok el.
Ezt a HoTS-ot is kb. úgy kezdtem, hogy low shadow meg ilyesmi. Engem nem lehet megfogni (pusztán) a szép grafikával. Sosem lehetett. FPS-t meg pláne nem mérek, látszik hogy folyamatos-e játék? -
Devas
őstag
válasz
A full grafika nem a te gyenge procidnak valo.
-
tepenzed
őstag
válasz
érdekes,nekem egy ennél sokkal gyengébb gépen is stabil 80 full hd-ban high/ultra beállításokon
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #18641 üzenetére
Az új motor drága, annyit nem termel ki a játék, hogy megérje fejleszteni.
-
reelc
veterán
válasz
holozis_HUN #18641 üzenetére
Nehogy váltsanak motort vagy ilyesmi!
Örülök, hogy elbírja a gépem. -
ROBERTOH
őstag
válasz
holozis_HUN #18633 üzenetére
Köszi az infót, ennek utána nézek
más:
aki szeretné most gyorsan letudni az 5 meccses küldit AI ellen, az keressen meg
VovaTheHUN#2838 -
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #18626 üzenetére
You must be a legal resident of either the United Kingdom, Sweden, Norway, Finland, Denmark, France, Germany, Austria, Switzerland, Spain, Poland, Russia, Turkey, Czech Republic, Netherlands, Belgium and you must be 18+ to be eligible to participate.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
holozis_HUN #18629 üzenetére
Gratula!
Mivel lehet csinálni ilyen videót? -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
holozis_HUN #18629 üzenetére
Ez nagyon beteg, az lvl20as mindenkire ható deflect talent sebez ennyit?
Mikre talenteltél leírod? -
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #18623 üzenetére
Elvileg ez MAgyarország nem érvényes, de lehet próbálkozni.
reelc: Összefoglalóban benne van.
Amúgy minden hős szintlépés: 1 loot chest
Minden 5. szint: rare chest (ebben most nem vagyok biztos)
Minden 10. szint adott hőssel: +1 hős loot chest (ebben az adott hőshöz kapcsolódó legalább 1 db cucc van)
25 szintenként: 1 epic chest fix epic loottal -
Shadowguard
senior tag
válasz
holozis_HUN #18389 üzenetére
Az csak az egyik fele, de a Hunt-ot talenteltem
-
ROBERTOH
őstag
válasz
holozis_HUN #18379 üzenetére
Az első nekem is jó volt, de másodjára teljesen bénákat kaptam, és az egyik teljesen off volt (néha kiküldte magát a nexusból meghalni). Utóbbi után örültem, hogy csak kettőt kell játszani
Lehet hogy teamben kéne nyomni; ha ma össze jövünk 5-en kipróbálom. -
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #18367 üzenetére
Eltaláltam a döntőt is, de így is csak 5300. helyre lett elég
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #18365 üzenetére
ha jól rémlik 2.0 bétában meg lehet venni azt a skint is shard-ért, bár azt nem tudom, az élőben is ez lesz-e.
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #18365 üzenetére
Első 500 kap csak, RIP
Amúgy a top4 csapatot etaláltam, csak lejjebb voltak problémák
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #18316 üzenetére
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #18310 üzenetére
2-3 vereség után érdemes szünetet tartani, mert ha te is idegből játszol, akkor az a saját teljesítményedre is rányomja a bélyegét.
-
pc360
addikt
válasz
Mazsa, egy jó kombó? Azért mi többször vertük el a népet, mint vesztettünk.
A HL az lutribb, de egy masszív veszteségsorozat után jön egy kis win streak. Ezt persze úgy ideális kihasználni, hogy sok QM loss után mész át HL-ezni, és nyered őket.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Ugyan, mindannyian tudjuk h legkesobb3 nap mula jössz ha másért nem a questekert
-
Madwe
nagyúr
válasz
holozis_HUN #18291 üzenetére
Lol, ezt rendesen be... A coop mission akkor is tetszik
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #18291 üzenetére
Persze hogy az
Látszik a grafikán is.
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #18286 üzenetére
Amazon + néhány dolog lehet, de a 2.0 elvileg április 25. Új hőssel + mappal + nexus challange 2.0-val. Valószínűleg Overwatch event lesz, mert kiszivárgott infó alapján Overwatch map jön + Genji.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #18285 üzenetére
Mikor jön be a patch? Jövőhét?
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #18252 üzenetére
Nem igazán max 65, legalább is redditen azt írta valaki hogy lvl1000-es profil után járna a 70. (epic box 100 lvl szintenként jár majd az ingyen osztásnál)
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #18249 üzenetére
Max 70 jár majd visszafelé.
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #18180 üzenetére
Jah, csak egy tíz perces lehalás volt, előtte egy kevés laggal, utána pedig egy mini fixxel.
-
Madwe
nagyúr
válasz
holozis_HUN #18174 üzenetére
Az hiba, pl liming q+w-t nem tud egyszerre ellőni quickcast nélkül... sehogy sem, csak azzal. Alaraknál is elég fontos, meg jópár hősnél, de limingnél nomeg pl tracernél kötelező kb.
-
norral
aktív tag
válasz
holozis_HUN #18158 üzenetére
Logout sem segít...
-
norral
aktív tag
válasz
holozis_HUN #18156 üzenetére
Dettó, utána meg azt mondja meccsben vagyok és nem tud újat kezdeni. Ha kilépek-belépek majd rejoin, akkor sem tölt be, majd vissza a meccsben vagyok szöveghez...
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #18146 üzenetére
7/10 lett itt, gold 1-be legalább fixálódtam. Már csak egy kis játék, és platként ismét elfelejthetem ezt a szezont.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #18131 üzenetére
már egy ideje fontolgattam hogy megvegyem, meg még anno toltam vele pár meccset mikor free volt. igazából azért vettem meg mert volt egy meccsem ellene és szarrá alázott minket
D
DaveNo1: amellett hogy csak egy lehet, és kicsit sebez, kinyírni is elég könnyű, vagy kiszedni a pylon-t mögötte.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #18099 üzenetére
magáért a részvételért gondolom csak a portrait jár, nem?
-
TBT
addikt
válasz
holozis_HUN #18097 üzenetére
Nem kell nagy dolgot várni:
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #18095 üzenetére
Infóban látni a statisztikákat.
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #18093 üzenetére
Ott a bracket list, abból csinálni egy sajátot, hogy ki nyerhet.
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #18008 üzenetére
Most hogy minden idióta megvette 10k-ért Luciot QM-ben tényleg úgy lehet boldogulni, hogy Lucival megy az ember. Free week Valeera hasonló
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #17981 üzenetére
Én most a pajtásommal unranked-eket mentünk, és meglepően értelmes volt mindegyik, nyertük is őket. Utána, a QM-be visszatérve egyből elöntött minket a förtelem, a teljesen ok nélküli feed-hegy, és a fogalom nélküli kószálás-mindfuck. Eddig nem láttam sok értelmét, de így, hogy most már nem kell fél órát várni egy meccsre, sokkal jobb alternatíva lett. Nem annyira kötött, tudsz mindenkivel játszani, és le lehet reagálni az ellen pickeket.
-
WayneGace
őstag
válasz
holozis_HUN #17867 üzenetére
Ilyen a QM. Ezért QM a neve is gondolom, hogy gyorsan összerak egy csapatot, random pályán és kész. Sok hős kifejezetten hátrány néhány pályán, míg máson előny.
-
Plokon
csendes tag
válasz
holozis_HUN #17867 üzenetére
Na hát ez itt a probléma a játékkal... az emberek szeretnének azal a karkterel menni akivel szeretnek/tudnak is játszani és egy élvezhetö matchben résztvenni. Na hát ezzel az a baj hogy a qm ben az élvezhetö része nincs meg a dolognak általában, még ha nem is stresszel rá az ember, bárki bármit mond attol még simán fel tudja magát huzni a gyökereken.
// Jó lenne már valami értelemes matchmakinget összehozni, pl oroszokat csak saját fajtájukal rak össze (tisztelet a kivételnek (ha van olyan) ) Szint és playtime alapján. Na meg persze ha nem sikerult healert/tankot találni a csapatunkba akkor az enemynek se legyen már..
Lehet hogy a waiting time kicsit nagyobb lenne (alfához képest már jelenleg is elég nagy) de hátha segitene a játékélményen.. Na nem mintha ilyesmire lehetne számitani szerintem a közeljövöbenA realitás határán maradva amit a blizz tényleg kivitelezhetne már az egy jó kis deathwing hero lenne, hát nem is értem hogy miért nincs még benne a gameban.. Engem biztosan megvenének vele ha jól megcsinálnák/ és szerintem sokan igy lenének vele.. (habár biztos valami nagy bejelentés/hype keretében érkezik majd, ha érkezik)
-
Madwe
nagyúr
válasz
holozis_HUN #17862 üzenetére
HLben draft van. Ha te pickelted először liminget, s rá jött 1-2 stealth, akkor van idő ellendraftolni (meg játékban adaptálni a talenteket). Elég sok reveal van már a játékban, scouting drone is revealel már, nem értem hol a probléma?
Ja, h az idióta társak nem tudnak draftolni? ez nem a játék hibája, s ezzel eddig is volt probléma, mindig is volt erős draft, s mind counterelhető...(#17864) norral Ez lehet azért is, mert a hl mmred alacsonyabb mint a qm mmred, lévén külön kezeli...
Egyébként khaldor is melítette egyik mostani videójában, h qmel kezdeni kéne valamit. Főleg most h van brawl is ökörködni, nem szükséges qmben az everything can happen mentalitás, igenis ragaszkodjon a matchmaking a csapatonként 1 heal 1 tank leosztáshoz. -
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #17862 üzenetére
Ezért próbáltam rá Tracerre ellene, ő gyorsabb, nagyobb a sebzése, príma elkapó. Persze, mikor máskor dobna be Raynort, Zuljint és Guldant ellenünk... Meg se tudtam nyekkenni.
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #17860 üzenetére
Én most már a Ragnaros előtti időket hiányolom... Az ő lávájával borult fel teljesen a terepasztal, amit az újabb stealth unitok csak tovább rontottak. Komolyan, Murky-nek is kellett a láthatatlanság? Gondolom, választható talent, de akkor is... Vision drone nélkül már el se lehet indulni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
holozis_HUN #17853 üzenetére
Meccs elején beírtam, hogy I'm sad that they got baby panda before us, she's better than our wolforc.
Most Chromie-t gyakorlom. QM-ben bedaralátam 5 meccsen keresztül mindenkit, HL-ben első meneten nem volt elég 120k damage
-
válasz
holozis_HUN #17842 üzenetére
Akkor tényleg jobb a HD620-as, és a játék alá sem árt az erősebb proci.
Ha utólagos bővítés nem jöhet szóba, akkor kérje még a boltban, átvétel előtt... -
Mister_X
nagyúr
válasz
holozis_HUN #17836 üzenetére
Is this the best healing you can do? - angolul. Fura vagy, hogy spanyolul nyomod. Mit mond Ragnaros?
Csata közben a kedvencem: "How terribly unsatisfying." (Kill esetén)
De az overall kedvenc: "Free-to-Play is a delusion granted to the weak by the strong. Or so I've heard." -
Mister_X
nagyúr
válasz
holozis_HUN #17834 üzenetére
Hát ez nekem új volt.
Megvettem Alarakot - money well spent
Vadállat.
-
Delávégá
tag
válasz
holozis_HUN #17820 üzenetére
Nekem van laptophűtőm és megéri venni. Merevlemezen legalább 2-3 fokot hűt meg ugye jobban is szellőzik. Jó dolog.
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #17820 üzenetére
Én már olvastam olyan tesztet ami alapján a pad inkább ront a helyzeten, mintsem segítene. (ha cooler padra gondolsz)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #17806 üzenetére
1600x900 minden lowon, egész jó sebességgel fut. az elején voltak mikrolagok de valszeg csak mert még töltötte le a játék fájlokat. szóval öröm bódottág
-
WayneGace
őstag
válasz
holozis_HUN #17808 üzenetére
Nem veszíti el szerintem. Mert azért a 3k hp-ért+3k pajzsért elég jó talenteket kell kihagyni.
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #17810 üzenetére
Eddig sem az adta a structure dmg többségét...
Legalább kiiktatják az ilyen kiváló stratégiákat, hogy bedobd a puffert a torony alá.
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #17808 üzenetére
60k hp? new raid boss
Amúgy meg az 50%-os lassítás miatt lesz cancer...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #17804 üzenetére
ebben i5 3320M + HD 4000 van.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #17801 üzenetére
régi, core2-es laptopomat megkínáltam full minimumra lehúzott HotS-al, de 5> FPS-em volt, úgy még az AI ellen is játszhatatlan.
-
Madwe
nagyúr
válasz
holozis_HUN #17798 üzenetére
A normális külső gpukhoz tb3 kell, de tb2 a minimum kb, az azért nem sok laptopon van
Nomeg egy normális külső gpu case kb 100k s felette...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #17798 üzenetére
annyira azért nem szempont a HotS a laptopon. csak hogy minimálisan el tudjak játszogatni, napi küldiket csinálni, amikor nem tudom használni a desktopot (azon megy simán full hd-ben kimaxolva, viszont jellemzően csak hétvégén tudom használni).
-
arni1
aktív tag
válasz
holozis_HUN #17794 üzenetére
kikelnék magamból, de félek egy életre bannolnának, ezért csak annyit mondok, hogy elmennek az anyjukba
más: Ezen meghaltam
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
holozis_HUN #17773 üzenetére
beújítottam egy HP 8470p-t HD 4000-el, meglátjuk azon hogyan fut majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztalos klub