- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
A CBBHD stepping nem garancia semmire, én azt irtam korábban hogy 10-ből 9 jól tunningolható, de mint minden ez is szerencse kérdése, már mint hogy kié a maradék egy. De amikor a rendszert összerakod akkor ugy is kiderül minden, azon pedig felesleges előre aggódni hogy hol fognak menni a memóriák, mikor még azt sem tudod mit tud a proci. Természetesen,- bár ezt korábban lehet hogy nem irtam,- a procit alap feszültségen érdemes tesztelni, mivel a C&Q nak akkor van igazán értelme ha nem csak a szorzót állitja hanem a proci feszülségét is, ha viszont fisz /emelt / Vcore-t állitasz be az egész elmélet felborult, mivel hiába állitja vissza a szorzót, a proci attól méb a fixen beállitott feszültségen marad, /pl:1,5/ igy a teljesitmény is marad a 67W 20-25 W helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic V2 - origami
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged