Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Flashy
veterán
volt egy intel chipsetes 1Mbites biosos alaplapom, meg egy VIA-s 2Mbites (ezt rontottam el egy amúgy elvileg bele való image beleégetésével), ezzel kellett gazdalkodni. szerencsere az 1M-s biosos alaplap tudta írni a 2M-st is. úgy sikerült, hogy a 2M-s biosba beleégettem először egy az 1M-s alaplaphoz lehető legközelebb álló Inteles biost, meg az awdflash egyik kapcsolóját kellett használni amire nem emlékszek de arra vonatkozott hogy az égető rutinokat honnan használja, de így is kétszer egymás után bele kellett égetni egymás után és a második lett jó. sajnos a pontos sorrendre nem emlékszek, mert eléggé ideges voltam, de sikerült, mert utána még jó ideig ment az alaplap (amíg el nem romlott de nem ettől :) ). ja és nem mindegy az awdflash verziója sem, régebbi alaplaphoz néha már a weboldal is régebbit ajánl, érdemes próbálkozni többel is, mert az sem volt mindegy hogy melyikkel égettem bele.
Aktív témák
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi