Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
Flashy
veterán
volt egy intel chipsetes 1Mbites biosos alaplapom, meg egy VIA-s 2Mbites (ezt rontottam el egy amúgy elvileg bele való image beleégetésével), ezzel kellett gazdalkodni. szerencsere az 1M-s biosos alaplap tudta írni a 2M-st is. úgy sikerült, hogy a 2M-s biosba beleégettem először egy az 1M-s alaplaphoz lehető legközelebb álló Inteles biost, meg az awdflash egyik kapcsolóját kellett használni amire nem emlékszek de arra vonatkozott hogy az égető rutinokat honnan használja, de így is kétszer egymás után bele kellett égetni egymás után és a második lett jó. sajnos a pontos sorrendre nem emlékszek, mert eléggé ideges voltam, de sikerült, mert utána még jó ideig ment az alaplap (amíg el nem romlott de nem ettől :) ). ja és nem mindegy az awdflash verziója sem, régebbi alaplaphoz néha már a weboldal is régebbit ajánl, érdemes próbálkozni többel is, mert az sem volt mindegy hogy melyikkel égettem bele.
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony PSP
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest