Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Kicsit kihalt a topik. Nekem is megjött a hegsztés kedvem. Csak előbb meg kell tanulni.

Próbáltam nézni valami képzést, de amit találtam alfakaposnél nettó kamu, mást meg nem tudok most vállalni.
Na majd ha rájönnek, hogy mit is akarnak az okj után.Addig marad a garázsban gyakorlás és az autodidakta tanulás. Ehhez tudnátok valamilyen köynvet ajánlani? Ami nem gépészmérnöki szinten írja le - valami ilyen könyvem már van, 900 oldal, köszi
- de nem is primitív. Nameg viszonylag beszerezhető.Gondolom kezdőnek jó az mma hegesztés, ehhez van már gépem is a cégben. Van némi zártszelvényem, felszabom és nekiállok.

Kellene még egy jó pajzs. Néztem ilyen automatán sötétedőt. Nem semmi, hogy hol tartanak.

Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na majd ha rájönnek, hogy mit is akarnak az okj után.