- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
Múltkor leberheltünk egy fűnyíróról 4 (műanyag) kereket az állító kis vassaival. 2000 Ft kért érte. Sosem tudom meg mit mennyiért ad csak mond egy számot. Néha vannak jó zártszelvény darabok. Néha. Múltkor volt egy fürdőkádban számolatlan sok csatornavas. Teljesen újak voltak, jó masszív darabok, csak nem voltak sose lefestve és megrohadtak. A csatornát tartó lemezek se voltak még sosem meghajtva, csak némelyiken a dobáláskor. Rápörögtem, hogy odaviszek egy talicskányit megméretni, aztán találtam valami izgalmasabbat. Itthon jutott eszembe, hogy a csatornavas meg ottmaradt. De aztán megnyugtattam magam, hogy drágábban adta volna mint a festett újat a boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest