Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
villifog
tag
válasz
makos0078
üzenetére
Szoktam nézni az indexes fórumot is, illetve az írásaidat.
Nem baj, ha nem ugyanaz az álláspontja mindenkinek. Mindenkinek lehet más a véleménye, és tiszteletben kell tartani.
Én inkább védőgázos hegesztést preferálom a porbeles hegesztés helyett.
Szerintem hosszab távon jobban megéri, egyrészt jóval olcsóbb az SG 2-es huzal, másrészt a palack beszerzése sem olyan nagy dolog (szerintem simán be lehet vállalni a kinai palackot is), és akkor már csak egy reduktor kell.
Nem szempont, hogy porbelessel szélben is lehet hegeszteni, nagy szélben nem szoktunk hegeszteni.
De úgy is mindenki maga dönti el, hogy milyen eljárással, milyen géppel szeretne dolgozni.
Tanácsot lehet adni, de a döntés úgy is a vásárlóé. Fontosabb lenne inkább egy reális pénzügyi keretet megadni, akkor talán jobban lehet segíteni.
Nekem csak az szokott furcsa lenni, hogy megadnak egy keretet, és általában annak a feléért, harmadáért szoktak gépet vásárolni.
Én inkább normálisabb, (ezért drágább) gépeket szoktam preferálni.
Sajnos ez is egyre drágább "mulatság" lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest