Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
kendioxid #135 üzenetére
Hát az attól függ, hogy milyen vastag kábel van a hosszabbítón. Meg a hosszabítóra is rá van írva, hogy mit bír. Szerintem egyel nagyobbat is elbír, mint ami rá van írva. Pl. a 16A-es hosszabbítóba nyugodtan beledugnám a 25A-es fogyasztót, vagy a 10A-esbe egy 16-os fogyasztót..
Egy valamire figyelj, ha hosszabbítódobról van szó, akkor tekerd le teljesen, akkor is ha nem kell a teljes hossz, mert egy nagy fogyasztó esetén nagyon bemelegszik a vezeték, ha fel van tekerve. Az átfolyó áram is és a tekercsként funkcionáló dobban keletkező örvényáram is melegíti. Én már jártam úgy, hogy egybeolvadt az egész vezeték a dobon egy kiadósabb hegesztés után.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest