Új hozzászólás Aktív témák
-
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Egy olyan gondom van hogy: adott 1 Leadtek nVidia 8600GTS videokartya amin van HDMI dugesz (kimenet), a TV-m full HD kompatibilis amin van 1 HDMI bemenet. A pc-t osszetettem 1 hdmi-hdmi kabellel de hangot nem ad ki a tv (a kep gyonyoru) probaltam normal mp3-al, dts wma-val es blue ray-rol rippelt mkv-val, de hang sehogy se akar mukodni. Mit tanacsoltok, mit tegyek. Esetleg a pc-n kene allitsak valamit (amugy probaltam a digitalis kimenetet hasznalni, de hang ugy sincs) A valaszokat elore is koszonom. -
kokopo
aktív tag
Megnyugottam, esetleg veszek egy olyan kartyat, vagy hdmi-s alaplapot. Tudok helyesen irni csak nagyon izgatott voltam es gyorsan akartam erthetoen irni
-
kokopo
aktív tag
A videokartya ez (passiv huteses) --> http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/item/297
Megneztem, es talatam a jobb es bal oldalon 1-1 darab 2 labas dugot, ez lenne az?? Vagy mien kene legyen az a "digitális hangbemenet" a kartyan, mert gondolom nem sima rca. Elore is koszi -
kokopo
aktív tag
Kerem, valaki, en mar kifogytam!! Akarmien otlet jo, csak jojjon
-
kokopo
aktív tag
"HDMI kép mellé csak a HDMI bemenet hangját tudja fogadni" van valami megoldas hogy a DVI kabelen keresztul kuldjek audio jelet?? akar s/pdif-et ??
-
kokopo
aktív tag
A tv menujeben van olyan hogy tudom "kombinalni" a kulonbozo video es audio jelet (pl: a pc kepet latom de az RtlKlub hangjat hallom) , nem hinnem hogy eliras mert kulon csillagocskaval van jelolve (ha ez er valamit)
-
kokopo
aktív tag
Minden a legujabb (meg a nativ felbontast is megoldotta) Az audiojelet meg nem szeretnem kulon erositore kotni mert az erositomnek nincs taviranyitoja, igy kenyelmetlen lenne mindig kimaszni az agybol es kikapcsolni az erositot
-
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Problema a kovetkezo: van 1 Orion lcdtv (majdnem full HD, 1080i-s) ezen van HDMI es KOMPONENS (YUV) bemenet, meg a szokasos RCA, JACK analog bemenetek. Ezt szeretnem osszekotni DVI-HDMI kabelen keresztul egy PC-vel (a pc Dual Core-s, 2 giga Ram es nVidia 8600 gt) A gondom a kovetkezo: ha a "komponens" bemenetet hasznalom akkor (a kepen kivul) szol a hang is a hozzatartozo audiobemenetre csatolt jellel a PC-rol, de ha a HDMI-t hasznalom akkor nem szol a hang eggyik audiobemeneten keresztul sem (szoval az osszes audiobemetet ertem ami a tv-n van). A leirasban ugy irjak hogy ha dvi-hdmi mellet akarak hangot is akkor a "PC in-be" tegyem az audio dugot, de semmi. Valami ottlet ??? Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH! Darts
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mikrotik routerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest