- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Van egy 160gigás Seagate Momentus 5400.6-os laptopvinyóm. Perpill USB-s házban van, elég sok adatot mozgatok, amikre nem elég egy pendrive, ezért ez a kütyü tökéletes nekem.
Viszont mostanában kezdett érdekes dolgokat művelni. Néha elkezd kattogni, és kiakad. Tuti vannak rajta Bad Sectorok. Ezeket valahogy kilehet jelölni, hogy ne használja? Már újraformáztam, de nem segített. Most rákűldtem a SeaTools DOS-t, és éppen Full Erase-n dolgozik. Amúgy előtte a Short testet ráküldtem, valami hibakódot dobott, és Bad Sectorokra panaszkodott. Full Testnél elvileg javított valamiket
Valamit lehet vele csinálni? Sajna nincs pénzem újra...
Köszönöm előre is a segítséget -
ko9
addikt
Üdv!
Szeretnék venni egy 750-es Samsung vinyót, annyi a problémája, hogy Sentinel szerint van rajta 52 hibás szektor. Nem rendszerpartíciónak szeretném használni, hanem egy letöltőgépbe adattárolónak (0-24ben fog menni a gép, a rendszer másik vinyón van).
Kérdésem az lenne, hogy mennyire bízhatok meg benne, mennyire érdemes erre költeni? Nem nagy probléma ennyi hibás szektor?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest