Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
FragMaster
üzenetére
én nem vettem észre különbséget hangban... de mivel így akár egyfolytában is mozoghat a fej, és sűrűbben olvashat, így elképzelhető, hogy összességében hangosabbnak érződik...
a boot meg alaplap függő, nálam nincs ilyen, de az alaplapod topikjában lehet többen is kérdezték már ezt - érdemes rákeresni (és egyszerűbb dolgunk lenne, ha megadnád a géped összetevőit a profilodban)...
-
Korcsii
őstag
válasz
04ahgy
üzenetére
köszi, a BIOS az mindig a legfrissebb, tegnap kivettem az AHCI-t, a többit kipróbálom...
low-level format az gyorsformázás akar lenni magyarul? mert az a baj, hogy
1. nincs még egy winyóm, amire ráférne 700 Mb (jó, lehet a fele vista árnyékmásolat, de akkor is sok)
2. ha csak a nagyon fontos dolgokat mentem le, akkor még talán, de megint mindent feltelepíteni, az egy hét legalább...
3. melyik a legjobb ingyenes "ghost"-osló progi
(ami esetleg valami brutáljól tömörít is) -
Korcsii
őstag
úgy látszik ma mindenkinek bajok vannak a HDD-jével...
HDSentinel szerint van javíthatatlan és 2 javítható szektorhibám... és a gyors önteszt az olvasófej hibája miatt a felénél megáll... a S.M.A.R.T. kondíció pedig 98%
de ne rohanjuk ennyire előre, ezt a progit még csak most raktam fel... az első jel még tegnap jelentkezett: "KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR" ezzel fogadott a gép, amikor vacsora után a képernyővédőt akartam az asztalomra cserélni... sajna másra már nem maradt idő, csak ezt az egyet tudtam megjegyezni róla... de ma ismét előjött a probléma, fél órán belül kétszer is, előtte utána órákig semmi... a másodikra a már rákészültem, sikerült lefényképezni - a hibakód:*** STOP: 0x0000007A (0xFFFFF6FD30005F00, 0xFFFFFFFFC000000E, 0x00000000C14FC860, 0xFFFFFA6000BE0410)
*** partmgr.sys - Address FFFFFA6000BE0410 base at FFFFFA6000BD3000, Datestamp 479198baSamsung HD103UJ-ról lenne szó, eddig ACHI módban ment, most kiszedtem, hátha, de semmi...
gar még van rá, szóval a kérdés: van olyan súlyos, hogy cseréljék? egyáltalán súlyos eset? vagy csak mondjak le arról a pár szektorról?

Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(ami esetleg valami brutáljól tömörít is)