Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery15
addikt
Ezt nem tudni, hogy a merevlemez a rossz vagy pedig a HDS mutat fals értékeket ebben az esetben. Ugyanis HD Tune hibátlanul lefut, Crsytal Disk Markot futtattok mindig és a sebesség nem csökken. Állítólag 70%-ig csökken utána meg áll, de akkor is érdekes, hogy mindig óránként +1 gyanús szektor adódik, mintha be lenne ütemezve.
Szállítás során? Akkor az összes olyan gép amibe ilyen Seagate merevlemez van az mind szállítás alatt sérült meg?
Szerintem szériahiba csak nem tudom, hogy veszélyben vannak-e az adataim.djculture:S.M.A.R.T
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szállítás során? Akkor az összes olyan gép amibe ilyen Seagate merevlemez van az mind szállítás alatt sérült meg?
Szerintem szériahiba csak nem tudom, hogy veszélyben vannak-e az adataim.