Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Eduardo89
üzenetére
Igen, első ötlet nekem is ez volt, de mivel ez nem ígért olyan komoly és hosszabb távú megoldást, mint a Hard Disk Sentinel inicializálás funkciója, ezért végül utóbbi mellett döntöttem. Persze teljesen természetes, hogy értelmes feladatokra nem fogom használni már ezt a vinyót. Csak "műkedvelő szinten" érdekelt volna egy olyan megoldás, amiről vki már megtapasztalta, hogy tartósan jó.
Azt gondoltam, ennyi idő után már csak van legalább egy értelmes megoldás. Ott vagyunk a Holdon, de ilyen kis problémát nem tudtunk megoldani. Igaz, sokkal nagyobb üzlet új vinyókat eladni... kutya sem áldoz komoly helyreállító fejlesztésekre, ha nem érdeke...
Köszi, hogy megpróbáltad!

-
Iomega
addikt
válasz
Eduardo89
üzenetére
A garanciával kapcsolatosan úgy tudom, hogy amennyiben lefrissíted, és jól működik, nincs vele semmi gond, akkor természetesen él tovább a garancia, viszont, ha a frissítésből adódóan tönkremegy a HDD, azt hiszem, akkor nem tudod a garanciális igényedet érvényesíteni.
Egyébként, a WD firmware updater-rel tudod frissíteni a firmware-t. Én kipróbáltam, bár az enyémen gyárilag a legújabb volt, mivel írta, hogy nincs újabb.
-
Iomega
addikt
válasz
Eduardo89
üzenetére
Szia!
Töltsd le a WD Firmware Updater-t, telepítsd, és azon belül könnyedén tudod majd frissíteni.
Itt elolvashatod, hogy mit kell tenni, egyszerű. Az esetleges adatvesztésért, nem vállal a WD felelősséget, tehát, ha tudod, akkor inkább legyen üres az a tárolód.
-
Csabi1984
addikt
-
Zozzant
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB,ÚJ! Gigabyte SSD 1TB
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest