Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
moed
csendes tag
válasz
mekker
üzenetére
Szia mekker!
Köszi a választ.Amúgy lehet most is azért halt le, mert megint meg kellett mozgatni a VGA-t, RAM-ot, alaplapi táp csatlakozót, stb, de lehet a vinyó csinlja. Ezért nem reszkírozok,és már hónapokkal ezelőtt akartam vinyót cserélni,csak lusta voltam.Számomra érthetetlen, hogy egy VGA vagy a RAM kilazuljon a helyéről. Aztán éveken át megint jó volt.
Megnéztem a Raw Read Error-t, és 609-et mutat.
-
Kernel
nagyúr
válasz
mekker
üzenetére
Meg kell nézni először az energiagazdálkodásnál. Sajnos a Win7 nálam is szórakozik néha bizonyos beállításokkal, hátha csak átállítódott.
Láttam már olyat, hogy WD egyéb hiba miatt leállítja magát, de az nem így történik. Nem adatforgalom függvényében, és nem ilyen szabályossággal.
-
Saltwater
aktív tag
válasz
mekker
üzenetére
Ha nincs nagy súlya, akkor remélhetőleg a lélegző nyílást sem takarja el teljesen. A lélegző nyílásnak a funkciója, hogy a külső és belső légnyomás mindig egyezzen. Szerintem egy könyv még nem képes a nyílást hermetikusan lezárni, de a winchester hőleadását nem befolyásolja pozitívan, tehát figyelj a merevlemez hőmérsékletére.
-
liksoft
nagyúr
válasz
mekker
üzenetére
Én sem szeretnék vitatkozni, de egy 420-as 5-6 éves táp amit MAXIMUM 2-3 év élettartamra terveztek....
Nem is tudom mitől kezd meghalni benne a cucc.

Ha a drive-ot kicseréled, akkor emellett a táp mellett heteket, maximum hónapokat adok az újnak. Nem vitatkozásból, és nem a pénztárcád megcsapolása miatt írom, de én órákon belül cserélném azt a tápegységet!
Egy picike írás a drive-ok életéről. NAGYON ajánlom a végigolvasását, és az ott leírtak értelmezését.

Persze a drive sem lesz fiatalabb, de itt inkább a tápellátás a ludas!
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
mekker
üzenetére
Na, azt az LC-Power tápot nagyon sürgősen dobd ki jó messzire, hogy a színesfém gyűjtők ne menjenek a házad közelébe és vegyél TÁPOT. Valószínű, hogy az LC-Power ütötte szét a vinyódat.
Egy olcsóbb Chieftech iArena táp (nem ajánlják) is jó már. Ha a nagyon szar vidéki áramszolgáltatás miatt eldurran, akkor is épen marad minden mögötte, és ami delejt lead, az tökéletes. Bp.-en semmi gond nincs vele több éve. Tapasztaltam a durranást és a hosszú élettartamot is.
Igazán egy CTG-450/500-80P kéne minimum a gépedbe, tökmindegy, hogy miből van összerakva.
-
-
MoP_FX 57
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)