- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
Ranger^41 #51718 üzenetére
Azért a 12 voltos ágon bőven kell lennie tartaléknak, ennyitől nem térdelhet le a táp (egy desktop HDD átlagban 0.5A alatt eszik a 12 voltos ágon). Ha valóban akkora áramot venne fel a HDD, akkor minden vezeték narancssárga lenne, mert izzanának.
A viccet félretéve a TVS diódákra is rámérhetsz, bár szerintem nem azok a hunyók.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Ranger^41 #51716 üzenetére
Reflexből írtam menet közben, mert 10 esetből 9x az a gond.
1 - garanciáztasd a tápot és vidd magaddal a HDD-t is, hogy az újjal kipróbáld,
2 - tedd USB3-as házba a HDD-t.Ha van egy multimétered, akkor egyébként rámérhetsz a HDD lábaira, hogy megkapja-e a 12 és 5 voltot.
-
*Ropi*
félisten
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
Ranger^41 #13839 üzenetére
Újabb fejlemény... Lehet, hogy a másik gép tette tönkre... Megint bedugtam oda, és hdsentinelbe meglepődve vettem észre, hogy mintha lemásolta volna a bentlévő 40gigás seagate adatait... Adattároló területe mindenben megegyezik, cilinderek, fejek, szektorok, LBA szektorok, teljes méret kbytera pontosan.... Pedig ez egy 400 gigás vinyo.... ilyennel találkozott már valaki?
Képek:
Samu
Seagate -
Imco
őstag
válasz
Ranger^41 #13830 üzenetére
esetleg az új lapod tipusát megoszthatnád! Olyat meg még nem láttam hogy rossz kiosztás van a vinyón. Főleg hogy eddig müködött. Az ODD-t is nyugodtan teheted slavre egy teszt idejére. Elvileg egyes irók /pl. plextor/ nem kedvelik a slave üzemmodot. De ha meg müködik akkor miért ne.
Szerintem...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest