Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
P-SZ-S #30931 üzenetére
Igen, de alapvetően nem a csatolás miatt, hanem az újabbnak sokkal nagyobb a felületi adatsűrűsége, így egy fordulat során több adatot mozgat, nagyobb az átvitele. Ezért tudták a PATA és időnként a SATA1 sebességét túllépni.
Persze ha a HDD-t nyüstöli (ahogy előttem írták, a memória változatlan).
-
Mészi Zoli
tag
válasz
P-SZ-S #30922 üzenetére
Egyik sem sajnos. Ha beírod a típusszámát a vinyónak a gugliba és odaírod még, hogy "sentinel", akkor egy onlájn tesztlapot is felsorol a gugli, ahol megnézheted a paramétereket.
Állítólag a sata3 sem tud többet, mint az elődei. Talán valamivel gyorsabb, ha két sata3 vinyó között másolsz.
Tervezett elavulás, marketingbullshit, a sata2 kivezetése a piacról.A legrosszabb húzás a sata1 piacra dobása volt, ami csak csatlakozójában volt sata, de pata belsőre épült NCQ nélkül és egyirányú adatforgalomra volt csak képes.
Nekem is van egy ilyen sata1 vinyó, amióta utánna néztem, azóta tudom, hogy miért fagytam ki, ahányszor másolni akartam róla vagy rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Autós topik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest