Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
King Unique #54105 üzenetére
Hello,
Linux nem látja, lehet lárni a képen.
Nincs WD Elements sehol, csak egy hiba üzenet, amiről gondolom, hogy az lehet az.
De nincs mit csatolni, mivel nem látja.
Hiba üzenetet nem lehet csatolni.A teljes listát lementettem volna, de nem akarta a txt file-t elmenteni sehova. Ezért csak képet készítettem. /live ubuntu 21.10/
W10 21H2 -t mint kiderült azért nem látom, mert a W11 frisítés kitakarja /youtube-on mutatják/. "Maradok a W10 nel" -re kellett nyomnom, és azonnal meg is jelent a 21H2 lehetőség.
Fel pörög a WD Elements HDD, ezt írtam is, hogy rosszul emlékeztem. Csak sokszor meló helyről írok.
-
King Unique
titán
válasz
King Unique #54105 üzenetére
Ja, sztornó, ha a screenshoton az a 2 TB-os egy másik WD HDD, akkor az Ubuntu live rendszer sem detektálja a WD Elements Portable külső HDD-t...
Vagyis akkor elvileg nem Windows specifikus a probléma, hanem hardverspecifikus, annál a PC-nél nem stimmelhet valami nagyon, viszont annak fejtegetése már nem feltétlen ennek a topiknak a témája, mivel itt maga a HDD probléma a téma, ami ugye a jelen esetnél másik PC-n megfelelően működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vallás
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 840 Evo , 850 Evo , 860 Evo 512GB 2,5" Sata SSD
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Update 10.16. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest