- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
"nem jön fel usb-n "
Ez mit jelent pontosan, felpörög ilyenkor, Windows nem dob vmi hibaüzenetet, lemezkezelőben látszik??Illetve lehet nem ártana ránézni HDS-el, illetve ha PC és csak 2.0 portok, akkor a hátlapi portban próbálni, mert előlapin nem mindig elég neki a kraft.
Valamint én ilyenkor, ha rádugva nem ismeri fel, gépházból eltávolítanám a csatlakoztatott eszközök közül, ami leszedi full az eszközillesztőjét és restart után próbálnám újra.Amúgy ennek az ellenkezője szokott sokaknál gond lenni, hogy előre rádugva akasztja a gép indulását, mert olyanok a BIOS/ UEFI beállítások, hogy arról próbál bootolni. Illetve én még anno ESET SS 5.x esetében tapasztaltam olyan anno, hogy menet közben rádugva kifagyasztotta a gépet...akkor ESET adott is ki rá vmi bugfixet, de az újabbak már nem csinálják.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest