Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
Ha nem tudod leszedni (=nincs hova), és baromi fontos a területek összevonása, akkor el tudja tolni egy-két német prémium program, de rizikós a dolog, mert lassú a procedúra (beüthet egy áramszünet
):
Paragon Hard Disk Manager vagy Paragon Partition Manager
Acronis Disk Director -
liksoft
nagyúr
Ha fizikailag is így helyezkednek el, akkor a felszabaduló területet kettévágja a középső nagy. Fizikailag egybefüggőnek (egy partíciónak) emiatt nem lehet megadni, csak két partíció logikai összefűzése lehetséges, amit csak az OS felsőbb szintű lemezkezelője tudhat. Viszont az ilyen terület minden esetben ingoványosabb mint a fizikailag is egy. Szedj le mindent (NEM 1 példányban !!!) és rakd újra tisztára pucolás után.
-
Lacielvtárs
nagyúr
mivel ez egy "védett" partíció, így szerintem nem kell összevonódnia...
persze van olyan ami összevonódik, de szerintem ez a partíció nem tud összevonódni egy másik nem particionált területtel.
igaz nem is próbáltam anno, mert én particionálni csak úgy szoktam hogy "üres" a hdd
de szerintem particionálás esetén az is fontos mikor lett létre hozva egy egy adott partíció
de ebben nem vagyok biztos.
ami biztos hogyha minden partícióút törölsz, akkor egyben lesz az egész neked.
és utána már szabadon tudod létre hozni a különböző méretű partíciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest