Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
Mezga Aladár #37678 üzenetére
Nekem a Greennel is abszolút pozitív a tapasztalatom. Igaz, nálam minden be van hűtve 40 fok alá, meg figyelek rájuk egyébként is.
Pont néhány hónapja váltam meg jó pár hibátlan 1,5-2 terás Greentől, mert nagyobbra váltottam.
Igazából nincs olyan széria, amire ne tudnál embereket találni, akik vagy ajnároznák vagy szapulnák. A probléma szerintem nagyrészt onnan gyökerezik, hogy az emberek jelentős része (még a magukat informatikusnak titulálók sem) nincs tisztában azzal, hogy vannak bizonyos íratlan szabályok, amikkel elég szépen lehet prolongálni a merevlemezek élettartamát.
Illetve a be nem tartásukkal szépen le lehet őket térdeltetni viszonylag rövid időn belül.Egy érdekesség, a red hűvösebb mint a green.
Ugyanannyi lemez van bennük?
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest