- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Én már párszor ezt leirtam itt az évek folyamán. Hitachi toshiba fejhiba. Samsung bad sector smart hamisitás miatt jó pár szériánál nulla jelzés előre csak egyszerűen bedöglik egyik pillantról a másikra.
wd tápra táp megszünésre alergiás plusz melegedésre, melegedés esetén a panel átvezető érintlkezőinek átmenti ellenállása megnő mégjobban melegszik egy idő után ha nem kezelik kattogásba megy át. Gyakori tápmegszünésre először logikai hibával válaszol nem takaritjuk le nem inicializáljuk ujra a felüleltét bad sectorral jutalmaz.
Maxtor szintén melegedés lásd wd-nél.Seagate régen jó volt alig volt hibásm végelgyengűlésben hullt el csak ilyen vinyó. Manapság gyenge minőségű a mechanika és amiatt döglenek.
Kuruc2: Vga az más mert ott sokkal nagyobb áram folyik át a kábelen igy nagyon kikell lennie lazulva a molex körpalást érintkezőinek hogy gondot okozzon (ivet huzzon). Y kábel-re hdd-t nem szabad kötni, mert az garantált hogy kifogja nyirni előbb utóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Eladó SanDisk Portable SSD 480 GB!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest