Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Fogalmam sincs, már adatmentőket is hívtam, hogy hétfőn beviszem drágapénzért és utána találtam rá erre a hűtős trükkre.
Ha részleteznéd szívesen utánanézek, hátha egyszerűbb lenne megpucolni, mint 15 perc másolás után fél órát hűteni.
Hibajelenség: Áramot kap, kattan a fej oda-vissza párszor, majd a forgás is leáll. A bios látja, mint hdd, de a partíciót nem látja a win. Majd hűtve 3-4 kibedugás után megtalálja, akkor működik frankón negyed órát kb. 20-30 MB/s sebességgel. Másolás közben pedig 30 fok fölött behal.Szerintem is valami érintkezési hiba, KH lehet, de én nem értek hozzá, nem vagyok HDD szerelő, csak egy műszaki beállítottságú mérnök

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- ASUS routerek
- Temu
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest