- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Core2duo6600
veterán
válasz
boxos23 #19339 üzenetére
Ha gyengélkedik a hdd motorja / csapágya, lehet, hogy nem tudja addig felpörgetni, amíg a post odakerül, erre szolgál a biosban valami olyasmi beállítás, hogy meddig várjon a hdd re
Wait for hdd vagy valami ilyesmi, másodpercben lehet megadni elnevezése ahány bios annyi.(#19340) phaet0n
A samu oldaláról le kell szedni egy dos os progit, fsutil vagy valami hasonló a neve, kikeresed a hdd -t a supporton belül és ott lesz a letölthető dolgok közt.
Ha nincs ilyen progi, akkor vagy automatán felismeri, vagy nem fogod tudni használni sata 1 es lapban.A müveletet persze sata 2 es lapban kell elvégezni, ahol softveresen át kell állítani sata 1 re.
Majd áramtalanítás, és ekkor már sarta 1 ként kel életre,
De ahogy mondod, ha a sata 2 es lap nem látja, bos szinten sem, akkor sanszos, hogy a hdd hibás esetleg a géped hibás.(azóta egy harmadik gépben is kipróbálva, ott is ugyanez, sőt ott mellette egy másik HDD-re telepített windows el sem indul ha bent van ez a HDD, kékhalál van bootnál
No, így én is jártam már több hdd vel is, hogy mi történik ilyenkor a hdd vel azt nem tudom, nekem a post nál megakadt a gép.
Megoldás:
Be kell tenni egy usb rackbe,
És már egy bebootolt rendszerre csatlakoztatni, ha rajta van a post alatt szintén megáll.De akár meg lehet próbálni uezm közben bedugni a sata portra is,
AHCI vagy be vagy ki kapcsolva kell, hogy legyen a müvelet során, erre már nem emlékszem.
A te esetedben értelemszerűen a sata 2 es gépben kell megcsinálni.Majd egy erre alkalmas progival teli írni 00 val, vagy 11 el, minden részét, utána menni fog.
Lehet, hogy többször kell ismételni, Ezeknek a HDD - partició buzerálókban szokott ilyen lenne secure erase valami ilyesmi menu alatt érhető el.
Ilyen progija van pl. az acronisnak is, de más gyártónak is.
A legjobb egy cd ről bootoló változat lenne, de mehet win alol is ha nem jön össze a cd -s
mókaTúlképpen egy teljes törlést csinálunk rajta, szokták még mélyformázásnak is nevezni
Én akkor jártam így, amikor install közben véletlen kireseteltem a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged