- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
OceanStorm
tag
válasz
Dzsekó #18228 üzenetére
Azóta amióta írtam ide a gondom, történt némi változás. Visszaírtak a cégtől a garanciázással kapcsolatban, és holnap adom fel postán de gondoltam még betesztelem egyszer a winchestert előtte.
Első körben a pihenő után, érdekes hogy már látta a régi és az új gépem is a winchestert. Gondoltam akkor a régi gépemről tolok neki egy formázást, hátha mostmár jó lesz. A gép elég gyorsan bebootolt mostmár, és eljutottam az Xp telepítésig. (Win 7 telepítővel is teszteltem, az adatok egyformák így csak az Xp -vel kapcsolatos dolgokat említem meg.) A különböző töltéseknél kicsit többet gondolkozott az átlagnál, de eljutottam egy bizonyos pontig, mikor magát a telepítőt töltené be. Win 7 és az Xp is ezen a ponton olyan 6-7 percet gondolkozott, mire behozta a partícionáló menüt. Töröltem minden partíciót, és egy partícióra akartam telepíteni a rendszert, be is jött a formázás, nem számítottam arra hogy pillanatok alatt formázza az egy terát, haladt is szép lassan a 6 % -ig, de a 6 % -on megfagyott a formázás, 1 órát vártam hogy lépjen de a 6 -nál kapufa lett az eredmény.
Ezzel kapcsolatban vélemény ? Nyugodtan igényelhetem a csere winchestert ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest