Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• OceanStorm

tag

válasz Dzsekó #18228 üzenetére

Azóta amióta írtam ide a gondom, történt némi változás. Visszaírtak a cégtől a garanciázással kapcsolatban, és holnap adom fel postán de gondoltam még betesztelem egyszer a winchestert előtte.

Első körben a pihenő után, érdekes hogy már látta a régi és az új gépem is a winchestert. Gondoltam akkor a régi gépemről tolok neki egy formázást, hátha mostmár jó lesz. A gép elég gyorsan bebootolt mostmár, és eljutottam az Xp telepítésig. (Win 7 telepítővel is teszteltem, az adatok egyformák így csak az Xp -vel kapcsolatos dolgokat említem meg.) A különböző töltéseknél kicsit többet gondolkozott az átlagnál, de eljutottam egy bizonyos pontig, mikor magát a telepítőt töltené be. Win 7 és az Xp is ezen a ponton olyan 6-7 percet gondolkozott, mire behozta a partícionáló menüt. Töröltem minden partíciót, és egy partícióra akartam telepíteni a rendszert, be is jött a formázás, nem számítottam arra hogy pillanatok alatt formázza az egy terát, haladt is szép lassan a 6 % -ig, de a 6 % -on megfagyott a formázás, 1 órát vártam hogy lépjen de a 6 -nál kapufa lett az eredmény.

Ezzel kapcsolatban vélemény ? Nyugodtan igényelhetem a csere winchestert ?

Új hozzászólás Aktív témák