- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigmeus
tag
válasz
liksoft #17763 üzenetére
Hát igazából 0-4 ig váltakozik 5 percenként jelenít meg új információt. Neten már néztem hogy mi is ez, de nem találtam számomra kielégítő választ. Konkrétan mindenhol, és a Hd Sent helpen is meg az oldalon is néztem, ahol ezt az infót kaptam ami nincs besorolva a komoly hibák közé: 201 Soft Read Error Rate Szoftveres olvasási hibák száma Nem javítható olvasási hibák száma. De ez így nekem nem mond semmit.
Azért írtam ide, hogy valaki esetleg tud e többet mondani erről a hibáról. De akkor ezek szerint ilyennel senki se futott még össze. Nem értem, hogy mi akar lenni a szoftveres olvasási hiba, a hddvel lett gond, vagy a rajta található programokkal, vagy az ellenőrző programmal vagy csak cserére érett?
Azért köszönöm.Üdv.:
Pigmeus
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest