Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachos
tag
válasz
liksoft #12921 üzenetére
A BIOS-ban sincs semmi, ellenben (ezt most vettem észre, eddig nem volt, de ugye most raktam be az új vinyót) mikor van a boot képernyő, megy a csík az xp logo alatt, utána fekete képernyő és egyből jönne a bejelentkező képernyő, de nem most, most gondolkodik, nyikorog a HDD, és vagy 10mp után jön a bejelentkező képernyő. Eddig ez nem volt, mielőtt beraktam volna új merevlemezt. Bár gondolom ez is lehet a PIO mód miatt, de hol tudom azt beállítani, ha nem eszközkezelőben?
Eredeti windows ha ez számít valamit, ellenben vírusok nincsenek kizárva.
-
drachos
tag
válasz
liksoft #12921 üzenetére
De, MB, bocsi, csak lusta vagyok "shiftelni". Amúgy eszközkezelőben nem látok semmi infót arról, hogy PIO módban vagy DMA módban van e. Vagy BIOS-ban turkáljak?
És a sípoló hang?:s PIO mód az is?
Azt is el tudom képzelni, mivel egy leggagyibb GABA ház, hogy szimplán a rezonáció miatt a ház adja ki egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest