Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Javaslok valami írás-olvasás tesztet. Driver csere-frissitést. Csatlakozók ellenőrzése, másik vinyóval teszt, ezt másik gépben tesztelni. Talán így sikerül kiszűrni a hibát.
A 200 kb vicc.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Thusor
üzenetére
Gyanitom, hogy itt valami kavar van: "külső USB2-es 80GB-os PATA HDD-m. Spire beépítőkeretben van."
Ha PATA HDD akkor próbáld meg egy asztali gépbe betenni, hátha csak a spire a rossz és/vagy kevés a táp. Esetleg ha már benne van és megy, sentinellel megnézheted az állapotát.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
alphadog20
üzenetére
Tedd be egy másik gépbe és nézd meg ott is. Amíg a BIOS-ban 0 MB addig nem sok jóra számíthatsz!
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
alphadog20
üzenetére
A BIOS-ról, alaplapról nyugodtan írhatnál pár szót! Már csak a tisztánlátás kedvéért!

Addig is vakon, a bios upot javaslom.Szerintem...
-
Imco
őstag
Ezek a titkosítós cuccok ilyenek!
Első körben nézd meg sentinellel, meg - ha van neki- saját szoftverrel, hogy mit mondanak az állapotáról. Másik gépben is megnézheted, hogy ott mit csinál.Majd kereshetsz egy szakít, ha így nem megy. A titkosítás odatesz az adatmentésnek.
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
tzsolesz
üzenetére
Mert nem emléxik, hogy hol a hiba, vagy mert mindig máshol lát hibát.
Próbálj meg valami particionáló progival keresni összefüggően annyi egészséges részt amennyi kell. Majd létrehozod a szükséges partíciót, a többit pedig rejtettnek állítod.
Telepítésnél nem hozol létre új particiót, hanem a már kialakitottat használod.
Elvileg így van esélyed, de ha öreg-hibás a HDD, akkor lehet hogy szaporodnak a bad szektorok és 1-2 hét múlva már nem áll fel az OS.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
JNashville
üzenetére
Hárommal a tied előtti hsz.
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Valami bootmagic / NEM particion magic!!!/ progi megoldja. Nem kell újra tenned!
Szerintem....
-
Imco
őstag
válasz
madeinjapan
üzenetére
Te elmebeteg vagy! Nem itt kéne segítséget kérni!
Ki mondta hogy HDD hiba amiről írogatsz?
...és ha már az is lenne, ki mondta, hogy járt itt olyan aki tudna segíteni?
...és ha már itt járt, volt ideje rajtad segíteni?A kirohanásodhoz gratulálj, és köszönd meg, hogy volt aki még így is reagált.
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
kukinyo
üzenetére
Azért talán érdemes jobban megnézni a problémád.
Már csak azért mert nálam pl ~400mb 28 fájlban jó 1" alatt helyez a lomtárba.
Igazából nem tudok rövidebb időt mérni!
Ugyan a kollegának igaza van, de nem szabadna brutál különbségnek lenni.
Azért sem, mert a shift/del "szakértő mód", és az átlag user ritkán találkozik vele.
Így indokolatlan, hogy egy mezei törlésre kávé szünet kell.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Alaplap miatt? Másik gépben mit mutat? Progi mit mond?
Szerintem....
-
Imco
őstag
Van egy 3 fele osztott Samu 750 HDD--m. Ezen van az egyik rendszer is.
Tegnapelőtt kényszerből ezen a 3. partícióra kezdtem el letölteni.
Két nap alatt 67%-ra romlott több lépcsőben az állapota.
Lehet, hogy volt felülethiba, csak amíg passzív /nem használt/ részen volt addig "senki" sem foglalkozott vele? Tehát pl a smart vagy, más progi nem monitorozza? Tudom ez így bizarr, de minél többet töltök le annál több lesz a hiba. Viszont a C:, D. folyamatos használatban volt eddig baj nélkül. Az E:-re eddig kitömörítettem csak, tegnapelőtt jelöltem oda 70GB cuccnak helyet. Töredéke sincs ott, az egyik állomány máris CRC-s.Konfig alant.
Köszi!
-
Imco
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Teszt progival nézd meg, az adatokat közöld. Hűtés, tápellátás ellenőrzése.
Szerintem...
-
Imco
őstag
Természetesen hazudós vagyok, már amennyiben ez azt teszi hogy nem tudom az elmúlt 8 év összes hsz-nek a helyét idejét.
Ha igazán nagy a baj hívj szakembert. Ne felolvasóra várj!A vitát magadnak generálod.
Az elfoglalt "Janik" jönnek-mennek itt.
Mint ahogy Te is az önkéntes illegalitást választottad.
Én maradok.
Ha elküldtelek volna bárhova, már nem diskurálnánk itt!Boldoggá tesz, hogy befejezted a személyeskedő vitát!
[Közben megkerestem a neked szóló hsz-t!]
Elolvashatod csendben, elmélkedve.Hisz már nem jársz ebben a topicban...
Szerintem...
-
Imco
őstag
Nyálazás helyett a kereső célirányos használatát javaslom.
A CTRL c-v használatához egy dolog hiányzik: a source.
Ha megjelölöd a forrást akkor én szívesen becopyzom neked.
Nem szokott senki "téma" lenni, főleg olvasás miatt nem.Az őszinteségem nem erről szólt, mint tudjuk, de innentől kár a szó!
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
lacika0926
üzenetére
Nem egészen értem, de lehet hogy csak a telepitő CD-d a rossz.
Próbáld ki egy live CD-vel. Esetleg tesztként másik a hátsó particióra tenni a Win-t.
Milyen win?Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
phaet0n
üzenetére
Sentinellel vagy más /akár a sajátjával/ programmal alaposan vizsgáld meg. Más gépben is. Ha nem jó, gari.
Nem valószínű hogy Te okoztál valamit. Ha igen, akkor is mindegy mert az állapot a lényeg.
Egyébként pont most volt róla szó és tartom, hogy van ahol kifejezetten probléma a Sata2 HDD sata1 lapban.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
stillness
üzenetére
Sehogy! Ha rám hallgatsz veszel egy P4c800-at bontóban 3000-ért és máris boldogabb leszel.
Sokat szívtam ezzel a lappal ill. a 8237 via chippel. Keress rá írtam róla bőven.
...és akkor a sata 3-ról nem beszéltem.
Költöi kérdés, de minek egy ilyen lapra sata3 cucc?Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Egyszerűbb egy tápot oda tenni egy tesztre, mint átépíteni mindent egy tesztre.
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Esetleg még tápcsere.
Szerintem...
-
Imco
őstag
Alaplapvásárlás előtt állsz!
Megértésem jeléül elárulom, hogy jobb felül van a kereső.
Sőt, még azt is elmondom hogy elég P4V-t beírni.
Némi olvasás után, ha rávetted az installra, akkor lesz egy másik problémád a sata I-II-ből kifolyólag.Köszi, hogy megértéssel fogadod a megértésem!
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
liksoft
üzenetére
Ezzel kb. pont egyetértek!

A lényeg a rövidtávú sikeren van.
Van egy pártucat pihenő vinyóm. Sokat játszottam velük.
A regenerálás után sokszor a következő restartnál ismétlődnek a hibák.
Mivel elég időigényes, ezért kiábrándítónak találom.
Igazán soha sem sikerült hosszútávú eredményt elérnem vele.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Viktoár
üzenetére
Nekem is van egy mybookom. Ahogy Liksoft írja, nem kielégitő az a hűtés.
Az enyém is 50 fok feletti csúccsal bír. Nem is használom másra mint TV-n filmet nézni.
Nem nyugtat meg a magas hőmérséklet, ezért nincs bizalom.Tudom nem szimpatikus, de vagy hűtöm és használom, vagy nem hűtöm és alig használom.

A 7/24-es használatra nem valóak ezek a cuccok. Ha hetente 2x bedugod az USB-t és csinálsz egy backupot arra kiváló, és várhatóan hosszú élettartamú lesz.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
fagylalt
üzenetére
Valami hw hiba lesz. A mr_ricsi féle javaslat helytálló.
Kezd el szürőgetni az alkatrészeket, miután a biost alapra állitottad.
Hdd, ram, majd mehet a többi.
Sata 3 porton van a HDD?
Csökkentett módban?
Linux livecd-vel is lassú?
Esetleg egy másik HDDvel kipróbálni az új nélkül egy natúr w7-tel?Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
fagylalt
üzenetére
Ez így elég viccesen hangzik! már bocsi!

De ha így lenne akkor lassitsd a géped. Pl indits a játék mellé 1-2 tömöritést, scaandiscet vagy töredezettség mentesítést /bár még új/. Talán így megvárja a sata3 vinyót! Valami más baj van ott.Szerintem...
Az ASUS nem ratyi!
Szerintem..
-
Imco
őstag
válasz
Pagi79
üzenetére
Nem szívesen tippelgetnék.
Egy biztos! A HDD-k 90%-a, a nem megfelelő táp, vagy a rossz hűtés miatt múlik el.
Ez tény.
A leválasztás nem valószínű hiba ok, mint ahogy a hangszóró sem ha normál pc.
Ha egy öklömnyi mágnesen volt akkor is inkább adat vesztésen lennél mint funkciónális hibán. De ez már extrém.
Hogy format után megy vagy sem, megint csak talány. Egy biztos: nem bíznék már benne, ha elindul is.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Teljesen egyéni. Én mindig lecsapok 50-100GB-t rendszernek. Mivel, ilyen olyan rendszerekkel szoktam játszani. Van is vagy 4 OS-em most is!

2 TB-t azért legalább 1-2 fele szednék.
Progiról itt a topicban is irtam tucatszor. Mindegy melyikkel. A PM-et mindenképp, a windowst lehetőleg kerüld.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
deathtania
üzenetére
Nem kell a HDD hozzá.
Húzd le a vinyót, nyugodtan.
Egyébként nem törli.Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest