- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorant80
tag
Szevasztok!
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy a Partition Magic 8 -as nem végzi el rendesen a HDD particionálást...!
Még pedig a következő hibaüzenettel zárja a dolgot: ERROR 321: The specifield file system has no file I/O functions.
Ez miért van? A formatálás különben megtörténik és a Check Error parancs lefuttatása sem mutat ki hibát!
Tanácstalan vagyok...! Ez most így okés vagy nem?A Hiren's Boot Cd-n lévő Partition Magic futatása alatt ez történik:
Boot CD..., Partition Magic indít..., a programba lépés előtt egy olyan üzenetet kapok, hogy a 320GB-os HDD-nek (van mégegy 250GB-os a rendszerbe) nem megfelelő a geometriai "valamilye"..., rákérdez hogy végrehajtsa-e a korekciókat? IGEN, de szerintem semmit nem javít ki majd pedig beenged a program kezelő felületére! Ott bármelyik HDD-t is teszem aktívvá..., mindegyiknél egy sárga sáv jelenik meg azon a helyen ahol a particióknak kellene látszani...! Egy opciót engedélyez..., FORMAT..., kat erre kiválasztom a szükséges paramétereket majd egy OK és mindjárt egy ERROR üzenet fogad, hogy a művelet nem végezhető el...! Ez mind a két HDD-re igaz....!
Még mielőtt ezek a gondok jelentkeztek volna kíváncsiságból kipróbáltam a PARAGON HDD MANAGER 8. - ast és lehet hogy az zavart be a HDD-knek...! Abból következtetek arra, hogy a PARAGON HDD kezelő a Hiren's BOOT CD-n kezeli rendesen a partíciókat (semmi geometriai eltérést és hasonlókat nem jelez).Remélem tud valaki nekem valami okosságot evvel kapcsolatban mondani...!
Előre is köszönet minden hozzászólásért...!
Üdv...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kompakt vízhűtés
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest