Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liksoft #4080 üzenetére
Köszi a tippet. Lehúztam minden más eszközt, új BIOS-t raktam fel az alaplapomhoz, és átraktam másik csatornára is. Nem tudom melyiktől, de valamelyiktől megjavult, és most már tudtam Win-t installálni.
Driver biztos nem kellett neki, mert SP2-s volt az XP, és látta is a vinyót, csak mikor felmásolta a fájlokat, és a vincsiről újraindult volna, akkor döglött azzal, hogy nem rendszerlemez.
Viszont észrevettem egy különbséget a mostani install, és a korábbi installok között. Korábban a Win install elején, tehát amikor a partíciókat állítom be, a létrehozott 30000 mbyte-os C partícióból csak egy mbyte-ot használt fel, a többit szabadnak látta. Most viszont többet használt fel. Lehet, hogy valami rendszerindításhoz szükséges cuccokat nem másolt fel korábban a Win, bár nem tudom, hogy akkor hova másolta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest