Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok!
Sajnos van egy kis gond. Van egy Vertex 4 ssd-m 128gb-os, oktoberben lesz 1eves.
Bedugtam egy usb-s eszkozt a gep hatuljaba, es sajnos kozben megnyomtam a cmos clear gombot...
Aztan ujraindult a gep, es midnen bios beallitasom restelodott. Az ssd beallitasok is, a biosban. Mindent visszacsinaltam ahogy kell, de neztem most teszteket es sokkal lasabb mint mikor uj volt. Sajnos az 1evben miota megvan nem teszteltem, nemtudom mikor lassult igy le szegeny. Lehet mar regebben en nem vettem eszre, csak most neztem meg a reset miatt. Minden jol bevan allitva trim is megy. De sokkal lasabb, mutatok kepeket.
diskmark
asssd
hdtune
A beallitasokat 1eve itt neztem a forumon most is aszerint jartam ell. Asrock z68 extreme3 gen3 alaplapom van. lehet azert lasabb mert kevesebb szabadhely van mint regen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Aztan ujraindult a gep, es midnen bios beallitasom restelodott. Az ssd beallitasok is, a biosban. Mindent visszacsinaltam ahogy kell, de neztem most teszteket es sokkal lasabb mint mikor uj volt. Sajnos az 1evben miota megvan nem teszteltem, nemtudom mikor lassult igy le szegeny. Lehet mar regebben en nem vettem eszre, csak most neztem meg a reset miatt. Minden jol bevan allitva trim is megy. De sokkal lasabb, mutatok kepeket.