- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madárpók
aktív tag
válasz
liksoft #2688 üzenetére
Igazából szerelés közben nagyon megszenvedtem vele ugyanis a csavarjait a tuskósok úgy rakták bele,hogy még véletlenül se tudd kiszedni légkalapács nélkül, és azért sikerült elég rendesen megütnöm, de ez csak az én ügyetlenségemről szól...amúgy nem tudom ismered-e az ExelStor márkát mert ez a bizonyos vinyó bizony ezt képviseli, de még nem hallottam rólla, igaz még nem gugliztam rá. Szóval a lényeg,hogy lefuttattam a fixbootot és a fixmbrt, utánna chkdsk, majd format, utánna partíció törlése és újrapartícoinálás és formázás, winxp fel, nem megy, chkdsk 2x, partíció törlése,újrapartícoinálás és formázás, winxp fel és így ezután már volt nincs hiba egyenlőre...igaz a kapacitás több mint felét elvesztettem(gondolom a sérült részeket lezárta) de megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Battlefield 6
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest