- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Igen, már olvastam a Sentinel oldalán, írja, is, hogy csak akkor jogosult cserére, ha lemegy 0%-ra, de akkor már a legtöbb vinyó nem használható.
Nem az adatlapomon lévő konfigban van, hanem egy HTPC-ben, amiben szintén egy minőségi (Antec 80) táp van, nem lenne szabad, hogy az miatt legyen. Csak is minőségi tápokat használok.
Valószínű, hogy egyszerűen kifogtam egy gyengébb darabot, elég sokan panaszkodtak az EARS-ra a Milyen HDD-t topicban, persze ez azért is lehet, mert sokat is eladnak belőle.
Hamarosan átkerül egy itx mini-szerverbe, de nem megoldható a RAID1, annyira nem fontos adatok vannak rajta.
De megpróbálom becseréltetni, mert ez így nem állapotÉs persze figyelem, hogy csökken -e az érték Sentinelben. Most futtatok egy teljes vizsgálatot Sentinelből (Surface Scan), majd meglátom ott az eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Halo (sorozat)
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest