Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Sziasztok! Letezik az, es erre véletlen jöttem rá egy téves letoltéssel, higy Jriver mad vr-el működik ugye alapbol. Véletlen sima 1080p helyett egy 4K HDR anyagot szedtem le. Viszont ez fel se tűnt amig nem kezdtem a konyvtárban átirogatni a cimeket. Miért nem lett homalyos szintelen mint előtte a Dune mediaplayeremben ami nem tudta a HDR. Pedig Duneben meg konverzio is volt, megis fako szintelen volt vele a HDR anyag, itt pécén Jriver+mad vr pedig ha nem latom a cimet észre se veszem, h 4K HDR anyagot nézek, mert nem lett homalyos, szintelen. Mi erre a magyarazat? Mitől ennyire szép, sima Full HD-ban nézve?
-
Joshi
titán
Az általad linkelt fórum topikot nem olvastam végig, de az tuti, hogy az első kép egy DV demo anyag ami most nem tudom milyen DV profillal rendelkezik. Az általam említett DV-és ISO anyagokat csak nagyon kevés lejátszó támogatja főleg ISO és Mappából. Plexet mindenképpen kipróbálom. Csak az LG támogatja 100%-san a DV-t külső forrásból, pl Sony nem.
-
PuMbA
titán
-
Joshi
titán
válasz
SunMount3r #28193 üzenetére
Ja értem. Ez PuMbA tézise ami részben igaz is, kérdés hogy milyen TV-és platformon. Ugye itt főleg a feliratkezeléssel lehet gond, mert a fájlformátumokat azért már elég jól kezelik a jelenlegi tévék. Mondjuk az ISO és Mappa struktúrát Dolby Visionnal megfejelve szerintem még mindig csak a CFW-és Oppo 203/205 kezeli.
-
Joshi
titán
válasz
SunMount3r #28191 üzenetére
What?
-
SunMount3r
nagyúr
Összefoglaló. Ezt... Úgyse tudom elhinni...
-
Skipper
tag
Van itt, akinek az mpc hc vált automatikusan sdr és hdr között?
Mindig kapcsolom kell win10 alatt és ez nem túl kényelmes. -
Joshi
titán
válasz
Skipper #28182 üzenetére
Szia. Megnéznéd az MPC-BE vagy MPC-HC lejátszó progiban, hogy a tévéd kiírja-e az 1920x1080@120Hz-et? Ugye a Sony xf8505 "monitorom" nem írja, de elvileg az LG OLED-ek tudják. A képen látható résznél elvileg csak a támogatott felbontás+képfrissítés jelenik meg amit a tévé támogat. Nyilván HDMI-vel összekötve a tévét és a PC-t. Köszi.
-
PuMbA
titán
válasz
Skipper #28180 üzenetére
"de félek, hogy a PC-s lejátszásnál minden más rosszabb minőség lenne"
Próbáld ki, nagyon jó minőségű a mai modern TV-k belső lejátszója.
AMD talán megoldja a kis zökkenéseket és a HDR is jó az összes driver verzióval, de a kábel hossz miatt biztosan nem oldja meg a 4K 60Hz-et.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 2-in-1 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 13" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest