- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
válasz
LouiS22 #4346 üzenetére
Ha tudsz olvasni, akkor fentebb írtam, hogy írok nekik mailt. Megnyugodhatsz, írtam már nekik.
Nem szenvedek, csak mindig ír valaki egy választ, amire én válaszolok, azt hittem ez a fórumozás lényege.
Mondjuk tőled nem is vártam megoldást, miután ilyet benyögtél:
"Nem mindegy, hogy mikor vonják le? Így is fizetsz, úgy is fizetsz."
A benzin ára se érdekel gondolom, mert mindig 5k-ért tankolsz ugye? -
4Grider
nagyúr
válasz
RexpecT #4344 üzenetére
Szerintem olvasd el a felhasználási feltételeiket. Minden szépen le van írva benne, ha jól látom, aszerint is jártak el.
-
LouiS22
veterán
válasz
RexpecT #4344 üzenetére
Édes f*szom, írj már nekik egy rohadt mailt, annyira unalmas ezt a vergődést olvasni napok óta. Itt szenvedsz és várod a megoldást, ahelyett, hogy megkérdeznéd azt a céget, amelyik érdemben tud neked felvilágosítással szolgálni.
Magyarország 2020, minden bajom van, de oldja meg helyettem más az internetről.
ugyfelszolgalat@hbogo.hu, szívesen.
-
erdey_a
addikt
válasz
RexpecT #4344 üzenetére
"A forduló előtt visszavontam a paypalon a jogot, hogy az HBO ne tudja levonni automatikusan a pénzt. Emiatt június 15-én megszűnt az előfizetés."
Az előfizetés nem attól szűnik meg, hogy a paypalon nem engedélyezed, hanem hogy lemondod az HBO-nál. Ezek alapján nekem úgy tűnik, hogy az első új levonásuk a régi "pótlása". Vagy tévedek? -
RexpecT
addikt
válasz
BornToBePuli #4343 üzenetére
Volt fedezet ez biztos, illetve feltételezem, hogy ha nincs fedezet, akkor leáll egyből a szolgáltatás.
Sorry, igen eléírtam, július 2-án fizettem elő.
Probléma továbbra is az, hogy május 14-én automatán levonták a pénzt, ez az előfizetés élt június 14-ig. A forduló előtt visszavontam a paypalon a jogot, hogy az HBO ne tudja levonni automatikusan a pénzt. Emiatt június 15-én megszűnt az előfizetés.
Július 2-án újra előfizettem, feltételezve, hogy akkor most augusztus 2-ig él az előfizetés, de július 14-én újra levonta az HBO a pénzt. Azaz 12 napra fizettem 1490 forintot, és nem egy hónapra.
Megkeresem a mail címüket és elküldöm a fenti képet, hátha mondanak rá valami okosat. -
BornToBePuli
aktív tag
válasz
RexpecT #4342 üzenetére
Értem.
Tehát van három HBO bizonylatod:
1. május 14-től 1 hónap
2. június 14-től 1 hónap
3. július 14-től 1 hónapVan három Paypal bizonylatod:
1. máj. 14. 1 havi díj.
2. júl. 2. 1 havi díj,
3. júl. 13. 1 havi díj.Lehetséges, hogy nem volt fedezet a számlán az esedékességkor.
Az HBO-s bizonylatokból az jön le, hogy július 3-án nem fizettél elő. Sőt a Paypal-on sem látok július 3-at.Írj nekik és majd vázolják, hogy mi történt. Bár én nem látok problémát.
Vagy fizess elő, akkor amikor úgy gondolod. Bár benne van, hogy ha 14-én előfizetsz, akkor egy vagy két díjat von.
-
RexpecT
addikt
válasz
BornToBePuli #4341 üzenetére
Köszi, ez elég érdekes.
Megvan a Paypalban a tavalyi számlák nyugtái, mellette a HBO fizetési részletek: [kép]
Itt is látszik, hogy míg a Paypalban július 3-án újra előfizettem az a HBO felületén ez június 14-el van dátumozva, majd július 14-én vonta megint a pénzt a számlámról. -
BornToBePuli
aktív tag
válasz
BornToBePuli #4331 üzenetére
Az én kérdésem az HBO-hoz:
A szerződési feltételekben nem feltétlenül egyértelműen van feltüntetve. Kérdésem, hogy ha egy hónapra előfizetek, majd lemondom, lejár az adott hónap. A lejárat után 10 nappal ismét előfizetek, akkor melyik nap lesz a fizetési forduló/esedékesség?
Példával: 1-jén indítok egy hónapot, azt lemondom, akkor a hónap végén lejár az előfizetésem. A következő hónap 10-én előfizetek ismét. Mi lesz a fizetési határidő?Az HBO válasza:
Ebben az esetben hó 10. lesz a fordulónap. Amikor az előfizetést lemondja, megvárja míg terminálódik majd újraaktiválja, akkor mindig az a nap lesz a fordulónap, amikor beaktiválta. Amennyiben azonban egy hónapon belül a havidíj befizetése később történik meg, az nem befolyásolja a következő havidíj levonás dátumát.Esetleg volt hátraléka a kérdezőnek.
-
Magnat
veterán
válasz
aprokaroka87 #4338 üzenetére
Meglehet igen, csak az a fura, h van olyan gépe amiben az N3050 vmelyik elődje "zakatol", az meg viszonylag élvezhetően viszi a streamet. Ráadásul az N3050 ezeket tudja:
"Video decode hardware acceleration including support for H.263, MPEG4, H.264, H.265 (HEVC), VP8, VP9, MVC, MPEG2, VC1, JPEG." -
RexpecT
addikt
válasz
LouiS22 #4335 üzenetére
Igen, de nem akarok regelni másik email címet, meg mindenhol átírogatni a bejelentkezési adatokat.
Elég valószínű, hogy élni fog 1 hónapig, de miért is ne élne, ha már kifizettem egy hónapot?
Ez kb. mindenhol így működik.
De más szolgáltatóknál én még nem láttam ilyet, hogy az eredeti előfizési dátumtól számolja a többi előfizetést (pl. Netflix, Spotify), mert nem ügyfél barát. -
LouiS22
veterán
-
RexpecT
addikt
válasz
#53667584 #4333 üzenetére
Így van.
Ha nem folyamatosan fizeted, hanem tartasz egy szünetet, majd megint előfizetsz, akkor az előfizetés nem attól a naptól indul amikor megint újra előfizetsz, hanem az eredeti előfizetési dátumtól.
Igazából már tavaly így jártam, a helyzet meg valszeg változatlan, szóval inkább várok. -
törölt tag
válasz
14-én fizetett elő. Gondolom az elmúlt hónapban nem fizette valamilyen módon, de most folytatná. Mást nem tudok elképzelni.
-
LouiS22
veterán
válasz
Én sem értem a logikáját...
-
RexpecT
addikt
válasz
LouiS22 #4325 üzenetére
Ezt komolyan kérdezed?
Nem, nem mindegy. Ha egy hónapot fizetek ki, akkor egy hónapig akarom használni. Nem a fordulónap és az éppen aktuális befizetés napjának különbségéig.
Ha meg mégis így működik az szomorú, de tudok várni, majd később ledarálom azt az 1-2 sorozatot ami onnan érdekel. -
Magnat
veterán
Üdv,
haverom egy N3050-es procival szerelt noti/tablet csodán nézné időnként a HBOGO-t, de vmiért eléggé szaggat (friss Windows 10 van rajta és a többi eszközön jól fut, szóval a hálózat ok és nincs is teleszemetelve a gép). Van rá valami mód hogy a felbontást vagy a minőséget vmi trükkel lerontsa (tudom, h elvileg nem kapcsolható) vagy vmi más módszer amivel javítani lehet az élményen?
-
RexpecT
addikt
válasz
BornToBePuli #4322 üzenetére
Köszi, de az általad kiemelt rész szerintem a 31 napos hónapokra vonatkozik.
Szóval ameddig le nem mondtam, addig minden hónap 14-én fizettem, ez a nap minden hónapban megtalálható.
Egyébként sejtésem szerint, akkor járok a legjobban, ha megvárom a 14-ét, mert akkor kapok egy hónapot rendesen.
Tegnap kikutattam, és tavaly július másodikán fizettem elő utoljára, de 14-én vonták a következő hónapot, ami nem túl felhasználó barát. -
BornToBePuli
aktív tag
válasz
RexpecT #4320 üzenetére
6.4 Ha az HBO a Felhasználó részére Próbaidőszakot vagy Ingyenes Hozzáférési Időszak biztosít, ezen időszakok alatt a Felhasználót díjfizetési kötelezettség nem terheli. A Felhasználónak a Szolgáltatásért először a Próbaidőszak vagy az Ingyenes Hozzáférési Időszak lejártát követő első napon kell fizetnie (hacsak a Felhasználó a Szerződést nem mondta fel a Próbaidőszak vagy az Ingyenes Hozzáférési Időszak lejárta előtt) és azután a következő hónapokban minden hónap ugyanezen napján kell fizetnie. Ha az adott nap az adott hónapban nem található, akkor a hónap utolsó napja minősül a fizetés napjának.
Forrás: Az HBO EUROPE S.R.O. online szolgáltatásának általános szerződési feltételei
-
RexpecT
addikt
Jól tudom, hogy az eredeti előfizetés időpontját nézi az hbo?
Szeretnék most megint előfizetni(PayPal), de elég gyanús, hogy eddig minden fizetésem a hónap 14-re esett(pedig mondtam már le egy párszor). Azaz, ha most előfizetek, akkor március 15-én megint levon egy havi előfizetési díjat? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Múlt hónapban kértem a T-től az HBO Max pakkot, ami mellé járt az hbo go. Közben 14 napon belül lemondtam, mert szart sem ér a tv adásuk, viszont azóta is köszöni szépen, faxán üzemel tovább az hbo go. Szerintetek később követelhetnek rajtam valamit ha szépen tovább használom, amíg lehet? -
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #4311 üzenetére
Akkor egyéb ötlet?
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #4309 üzenetére
Hát kösz.
Csak néha már unom ezt a katyvasz nyelvet, egész nap ezt hallgatom. Néha jól esne (heti szinten pár óra) magyar hang is. A Disney+ viszont tényleg jó.
Egyébként te mindenhol jelen vagy? -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Hollandiából nem lehet regisztrálni az HBO Go-ra? Állandóan geoblockot kapok... Van rá valami megoldás?
-
bl4ze
veterán
válasz
chaosmonger #4301 üzenetére
Igen, stimmel a logo fekete-fehér betűkkel. Bocs.
Egyelőre csak ez a "Lejátszás folytatása" van a főmenüben. Semmi más. -
chaosmonger
tag
Fekete logo lesz az fehér betűkkel, mert nálam teljesen ugyanez az alkalmazás verzió és a Tizen verziódátuma is azonos, sőt még a TV is majdnem ugyanaz, csak a vége nem 122 hanem 102.
A fehér hátterű logo volt a régi, de kizárt hogy annak ugyanez legyen a verziószáma.
Így viszont passz hogy miért jelenik meg nálad máshogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest