Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JimBeam00

csendes tag

válasz Mate #14504 üzenetére

Én is szimpatizálok a Samsung termékekkel, már egy jó ideje elsőbbséget élvez nálam ez a márka és eddig még nem csalódtam. (2 TV, mosógép, hűtő, telefon... ami most hirtelen eszembe jutott...) Porszívó terén is e felé tendálok, de mint írtam a Bosch 5 év gyártói garanciája "elbizonytalanított"... érdemes lenne emiatt inkább Boscht venni, vagy maradjak a Samsungnál ha eddig nem csalódtam? :F

Egyébként a Bosch-oknál nincs feltüntetve a szívóerő, ez nem túl fair... (vagy csak én nem találom?!)

Olyan 40ezerig mit ajánlanátok porzsákos verzióban, 50 nm-es panellakásba, parketta, járólap, szőnyeg takarításra?

Köszönöm előre is... :R

"Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja."

• JimBeam00

csendes tag

válasz Mate #14469 üzenetére

Hát figyelj... akárhogy olvasom az MM honlapján: BOSCH BSGL3B2208 BAG&BAGLESS energiatakarékos porszívó, + 5 éves gyártói garanciával

Bosch porszívók 5 év teljes körű gyártói garanciával!
    A Bosch energiatakarékos porszívóit vásárlóink most 5 év gyártói garanciával vásárolhatják meg!
    Nem kell mást tennie, mint vásárolnia egyet a promócióban résztvevő Bosch porszívók közül, és saját adataival, valamint a készülék típusszámával vásárlását regisztrálni a www.bosch-home.com/hu oldalon. Ezután a gyártó postázza a termék 5 évre szóló módosított jótállási jegyét.
    A promóció csak a 2015.10.01. – 12.31. között vásárolt és a promócióban résztvevő termékekre érvényes.
    Az esetleges jótállási igény kizárólag az 5 éves garanciajegy és a készülék eredeti számlájának együttes bemutatása esetén érvényesíthető.

:F

"Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja."

• JimBeam00

csendes tag

Sziasztok!

Több mint félévnyi "porszívózás" :DDD (fórum visszaolvasás) után gondoltam nem hagyom, hogy leüljön a téma... :DD
    Mit gondoltok erről: Bosch BSGL3B2208

A porzsák ugyanannyiba kerül bele mint bármelyik más porszívóba, HEPA filter azt hiszem 3990.

Paramétereket tekintve nem nagy durranás, de 5! éves gyártói garanciával adják!

Vélemény?

Új hozzászólás Aktív témák