Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Elég durva ár egy vasalóért.
Nekem ilyenem van, volt vagy 3ezer Ft és mániákus vasaló vagyok, mindent vasalok, gyűrött ruhát nem veszek fel. Philips GC 2105 Mistral 2100
[link]Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Ariadne
őstag
válasz macikos #1945 üzenetére
Ariston: a szervizük kritikán aluli, az Indesittel együtt, egy márka. A mosógépeik pedig rozsdásodnak.
mod: Csúcs a Miele, alatta Bosch, AEG talán, azután a többi, persze ez valamelyest szubjektív is. Candy és társai az alja...
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz macikos #1948 üzenetére
Electrolux porszívót és AEG hűtőt, mosógépet vettem, ez utóbbiak 100k körül voltak (per db ), és eddig semmi gondom egyikkel se. A többi márkával nincs tapasztalatom, kivéve a rozsdásodós Indesit mosógépet meg most hogy mondod, egy Fagor is volt, ami rozsdásodott. És a két mosógép egyikét sem én használtam ideje nagy részében, szóval az én hanyagságom kizárható az okok közül.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
DeFranco
nagyúr
válasz macikos #1948 üzenetére
Nekünk a mosógépünk Whirlpool (jónak tűnik, de még csak egy hónapos) egy baja van, kicsit nyikorog, amikor tekeri a dobot. Nem vészesen. Vagy megszűnik vagy nem. Az biztos, hogy az 1000-es centrifugát megérzem két helyiséggel arrébb is, de kövön áll, én meg 600-800 felett nem centrifugázok, mert megvan az a perverzióm, hogy jobb a ruhának.
Indesit mosógép van otthon, rozsdásodik, meg ne vedd. (amúgy csendes, mint az álom, okos, szép. lásd még: AlfaRomeo )
A hűtőnk Gorenje. Nekem dicsérték, egy hónapos szintén, előny a 3 év garancia, ára nem volt vészes akcióban. Csendes, jól hűt.
Otthon Electrolux hűtő van, az is jó, kicsit hangosabb, de bőven megfelelő. Az mondjuk behúzza az ajtót, ha becsukod, és nem tudod kinyitni kb 1 percig, ez állítólag nem bug, hanem feature, gondold át, hogy el szoktad-e felejteni a margarint kivenni a sajt mellé. Én igen.
Szerk: proszívó: samsung, a legolcsóbb fajta (7k volt azt hiszem) egyenesen az "I" betűs informatikai boltból. Azt tudja ami rá van írva. Szív. Illetve van rajta "fúj" opció is, ha belevágnál a lufiiparba. Vizes, meg hepa varázslatokat nem tud. Ettől függetlenül a lakás nem poros.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz macikos #1951 üzenetére
Ez már a 21. század, benne ücsörög a Norbi és eldönti, hogy ápdét hányas kódú terméket vettél ki. Ha a kapott szám 3 vagy nagyobb, akkor aznap már nem engedi kinyitni.
Most ez a trendi, meg a faláb.Egyébként nem... csak a vákuum húzza be az ajtót, és ezért nehéz kinyitni. Az eddig általam itt-ott talált okok:
1) meleg levegő megy a hideg helyére, és amikor becsukod, az lehűl, ezáltal a térfogata csökken - szívóhatás
2) hátul valami gép szándékosan kiszívja, azt hiszem vagy azért, hogy ne maradjon bent a fent említett meleg, vagy azért mert ez antibakteriális.szerintem az első lesz az ok, a 2)-es pont kevésbé valószínű.
Amúgy ki lehet nyitni, csak nehezebb, erőltetni kell. Én meg, ha lehet megvárom, mert nem akarom tönkretenni esetleg a gumit.
Így leírva sokkal húzósabb, a gyakorlatban egy hét után észre sem veszed. Nálam okosabbak biztos elmondják, mi ennek az előnye.[ Szerkesztve ]
-
Lipton
őstag
válasz macikos #1945 üzenetére
Whirlpool:
Az alap gépek elég rosszak, sok a hiba, de a felsőbb kategóriák már rendben vannak. A bibi, hogy akkor már (majd) ugyanannyiért van Siemens, Bosch, AEG. Ez a három szerintem a legjobb, Miele sem kutya, de ha jól tudom, a szervízzel gondok lehetnek.Nekem (leg)felső kategórás Whirlpool minden (mosógép, mosogatógép, indukciós lap, amerikai hűtő, elszívó, sütő, mikró). Engem nem annyira a márka neve vonzott, hanem a 60-65%-os kedvezmény amit kaptam (garanciával, számlával, márkaboltból, mielőtt valaki reklamálna...). Sajnos ezeket ilyen sokat keresnek.
Mosógép: nagyon jó, 1400 centrifuga, nem pattog, nem hangos, szépen mos.
Mosogatógép: jól mos/szárít, teszek bele minden koszosan öbögetés nélkül.
Indukciós lap: mi baj lehet vele...
Sütő/mikró: szépek jók eddig.
Hűtő esztétikailag nagyon szép, jó elrendezés, jégkocka szuper, de nekem kicsit hangos. -
vicces
addikt
válasz macikos #50101 üzenetére
a termosztát egyben van a fűtőszállal. hátulját lekapod és onnan férhetsz hozzá.
szerintem az ment tönkre és nem a termosztát...
nem egy nagy összeg. nézd le a pontos tipusát a gépedben és keress rá neten.
...és ajánlom mindenkinek aki mosógépet akar javitani , itt van ától cettig a téma:
[link][ Szerkesztve ]
:)
-
Csabroncka
Topikgazda
-
ribarszki
őstag
válasz macikos #52442 üzenetére
Fogyasztói társadalom. Rákényszerít, hogy vegyél újat. Karcher K2 magasnyomásúban 2 év 2hónap után tönkre ment a nyomásszabályzó. A szervíz adott árat a javításra: 25.000Ft.
De mondták, hogy ők nem javíttatnák meg, mert van ugyan ilyen K2es Karcherük, bontatlan dobozos 22.000-ért.
És csodálkozunk miért van ennyi szemét..De a problémád megoldható házilag. Egy ügyes kosgépszerelőnek nem kihívás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik